Quantcast

Медия без
политическа реклама

Хороскоп за петък

14 Яну. 2022
Pixabay

Овен

Съдбата ви подхвърля поредното изпитание в личен план. Ако се придържате към напредничави възгледи и убеждения, ще можете да сплотите около себе си заинтересувани хора като вас и да станете техен негласен лидер. Невнимателни думи могат да влошат отношенията ви с някого или да доведат до разрив. Не е изключено днес да влезете в непредвидени разходи и да понамалите спестяванията си. Проявявайки интерес към всичко необикновено и нетрадиционно, вие сами едва ли ще се придържате към традициите и общоприетото мнение. Вашата откритост и благородство ще предизвикват и ответното доверие у хората.

Телец

Денят е предназначен за емоционално извисяване и опрощение. При тези условия жизнените ви сили ще се повишат. Ще бъдете комуникативни и оптимистично настроени. Възможно е да се появят нови приятели и да разширите кръга си на общуване. Денят е добър за пътувания и разходки сред природата. Вечерта използвайте всяка възможност да подобрите вашия сложен личен живот. При воденето на сериозни разговори и преговори е необходимо максимално ясно да изказвате своите мисли, както и да внимавате какво точно ви говорят, защото са възможни недоразумения. Вие ще можете да разкриете способностите си дори в най-обикновени занимания.

Близнаци

Ще правите впечатление на решителен, порядъчен и надежден човек, което ще предизвиква доверието на хората към вас и ще ви помогне да реализирате творческите си инициативи и отдавна желани неща. Трезва оценка на обкръжаващите, гъвкавост в отношенията и търсене на здрав смисъл в действията ще ви помогнат да излезете с чест от трудностите. Помислете за предстоящата отпуска! Тези дни ще са важни за повишаване на тонуса ви и затова изберете подходящо място. Денят е благоприятен за замислянето на нови дейности, пътувания и кариера. Решително пристъпете към реализиране на плановете си. Звездите ви предричат успех във всяко начинание.

Рак

Днес избягвайте тези, които ви натоварват психически със собствените си проблеми. На първо място поставете собствените си потребности и чак тогава можете да се включите в някои инициативи да помагате на близки и приятели. Не поемайте отговорности, за които не сте сигурни, че ще можете да контролирате на сто процента. Нова перспектива на работното място ще ви накара да се покажете като истински професионалисти в своята област на изява. В любовта ще се нуждаете от подкрепата на интимната си половинка. Не бързайте със сериозните връзки, ако сте сред самотните представители на знака.

Лъв

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще се сблъскат с многобройни трудности на работното си място. Опитайте се да се освободите от затрудненията, без това да е за сметка на ангажиментите и поетите вече от вас отговорности. Възможно е да се изправите пред проблем от семейно естество, който напълно ще преобърне представите ви за това какво е редно или не в тази посока. Не се доверявайте на нова особа в обкръжението си. Действайте по съвест, когато става въпрос за близък приятел. Вероятно ще се наложи да преговаряте с други хора по въпросите, които ви интересуват.

Дева

Днес ще можете да осъществите голяма част от желанията си, но на първо място ще ви се наложи да сте по-методични в преследването на целите си в професионалната сфера. Не се опитвайте да налагате свой стереотип на работа, защото едва ли ще бъде положително възприет от колегите, подчинените и началниците ви. Опитайте се да сте търпеливи, ако работата ви е свързана с клиенти. В любовта не пренебрегвайте интимната си половинка. Днес на работното си място ще разполагате с подходящи условия, за да затвърдите вече заетата от вас позиция. Ще спечелите всеобщото одобрение на околните, ако останете верни на принципите си.

Везни

Петъкът ще ви донесе множество придобивки в материалната сфера благодарение на добре сключени от вас договори и сделки през изминалите месеци и седмици. Като че ли и търпението в този случай ще даде положителни резултати. Ще увеличите приходите си и още повече ще получите потвърждение за нарастване на работните ви задължения за дълъг период напред в бъдещето. Организирайте и планирайте добре, така че да имате време и за пълен отдих. През днешния петък ще се занимавате основно с това, което ви интересува, и мисълта за проблемите на хората около вас ще е далеч назад в мислите ви.

Скорпион

Днес ще притежавате в огромна доза изтънченост, която при всяко едно положение ще бъде забелязана от околните, независимо от факта коя е вашата социална общност, в която се движите в ежедневния живот. Не си позволявайте лукса да надскачате възможностите си, защото организмът ви ще се нуждае от време, посветено изцяло за отдих и почивка. Положителните емоции, изживени от вас в любовта, като че ли ще са най-сериозният ви стимул да вървите смело напред в инициативите си. Залагайте на сигурно и не предприемайте неща, в чийто благополучен край не сте убедени.

Стрелец

Съдбата ви изпраща изпитание за твърдостта ви. Финансовите проекти на болшинството от представителите на знака няма да се осъществят задоволително. Случайно събитие може да попречи на плановете ви за деня. В скоро време са възможни противоречиви събития. Има риск да попаднете под влиянието на недобросъвестни и злонамерени, но прикрити хора. Това неминуемо ще ви доведе до разходи и излишни нерви. През днешния петък обмисляйте всяка своя стъпка, за да не загубите престиж или пари. Предпочитайте приятелите си със здрава и силна психика и ограничете служебните си контакти до минимум.

Козирог

Денят е подходящ за делови отношения и обществени контакти. Голямото ви професионално честолюбие, съчетано с честност и надеждност при изпълнението на поетите от вас ангажименти, е възможно да ви издигне в политическа кариера или някаква обществена дейност. Бъдете внимателни. Има риск да попаднете под чуждо и недобросъвестно влияние. Помнете, че при никакви обстоятелства не трябва да пренебрегвате близките си. Пречките могат да променят усещането ви за света. Неочаквана среща със стари познати или близки приятели може да се окаже причина за пренасищане.

Водолей

Не е изключено да имате излишни разходи вследствие на погрешна постъпка или стари задължения. Денят е свързан с преобразуване на космическата енергия. Тревоги и недоволство от себе си може да ви съпътстват днес. Вашата мнителност и желание на всяка цена да проникнете в същността на нещата ще ви донесат разочарование. Под нечий авторитет се крият лъжа и предателство. Отношенията ви с околните ще бъдат непредсказуеми. Възможно е изясняване на отношенията. Отстоявайте мнението си, дори и да не сте твърдо убедени в собствената си правота.

Риби

Петък няма да се окаже кой знае колко важен за професионалната ви реализация, а и на работното ви място няма да има кой знае какви задачи. Днес се опитайте да възстановите душевното си равновесие, за да можете адекватно да посрещнете предстоящите предизвикателства, пред които ще ви изправи съдбата. Стремете се да подхождате с разбиране към затрудненията, пред които се изправят близките ви. Дайте си време за отдих, тъй като това ще е единственият ви вариант да възстановите силите си. Повишете своето внимание по отношение на текущите си разходи и ги покрийте с приходите си, за да запазите баланса в материален план.

Ключови думи:

дневен хороскоп