Quantcast
Хороскоп за петък | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

6 600

Овен

Петък за вас може да бъде изключително продуктивен и като цяло звездните влияния вещаят положително развитие в делови и материален план. Очаква ви значителен възход в кариерата, при положение че преди това се откажете от някои свои ангажименти и контакти в деловата област. Денят е подходящ за подобряване на вашите знания чрез обучение или специализация. Вероятно вашият авторитет днес ще укрепне. Бедите ще ви заобикалят. Недоброжелател ще ви постави крак, но в резултат от това сам ще се спъне. Днес имате възможност да осмислите изминатия път. Възможно е да имате изясняване на отношенията с близък човек.

Телец

Днес съобразителността ви в професионален план ще даде положителни резултати за вас. Като че ли най-добре е да се придържате към правилата, установени от страна на началниците ви на работното място. Склонността ви да проверявате делата си, независимо дали са от делови или финансов характер, по няколко пъти ще ви предпазва от проблеми в тези две сфери. Опитайте да организирате по най-практичния начин работата си в професионалната сфера. Стремете се да се освободите от емоционалните си задръжки, на които до момента не сте давали външен израз поради страха, че няма да бъдете разбрани по най-правилния начин.

 

Близнаци

Днес планетните разположения ще ви дадат много улеснения в професионалната сфера, от които вие трябва да се възползвате с пълна сила. Използвайте постигнатия от вас авторитет на работното място, за да можете по-пълноценно да се справите с многобройните предизвикателства, на които ви подлагат делови партньори и високопоставени особи. Стремете се да заставате на твърди позиции пред колеги и делови партньори, особено ако сте изправени пред възможността да подпишете дългосрочен договор, от който очаквате финансови постъпления. Идеализмът ви по отношение на текущото ви материално състояние няма да доведе до нищо добро.

Рак

Можете спокойно да осъществявате намеренията си по отношение на недвижим имот според разбиранията, желанията и възможностите си. Шансът ще е на ваша страна, така че го използвайте. Не си позволявайте волности в личен план, защото можете да изгубите всичко, което сте градили толкова дълго време. Развивайте активно естетическото си чувство, дори и да не е свързано пряко със стила ви на обличане, а да се отнася по-скоро към аранжиране на дом или офис. Не започвайте дори и невинна на пръв поглед авантюра в любовта, защото тя бързо може да прерасне в нещо по-сериозно. Недоразуменията в отношенията с интимната половинка могат да пробудят желанието у вас да се усамотявате по-често.

 

Лъв

Петък ще подложи на изпитание вашата устойчивост в материалната сфера. Стремете се по конкретен начин да разрешавате затрудненията си в деловата област. Не се опитвайте да налагате мнението си над началници и колеги на работното място, защото няма да разполагате с достатъчно сили, за да го отстоявате докрай. По-важното предупреждение, което трябва да спазите през този ден, е да не лъжете при никакви обстоятелства, дори тогава, когато ви се струва, че нямате друг избор. Увеличете своята бдителност както на работното място, така и в личния си живот.

 

Дева

Колкото и да ви е трудно, днес се стремете да вземате разумни решения, защото от тях ще идват финансовите ви постъпления. Заделяйте средства за черни дни и не отказвайте предложена ви работа. В любовта ще имате нужда от близостта на интимната си половинка. Не се колебайте да посрещнете открито отправените ви нови предизвикателства в професионален и материален план. Стремете се да отговаряте на изискванията, поставени ви от страна на високопоставена особа. Организирайте предстоящите си инициативи до най-малката подробност. Стремежите ви ще се осъществят без обичайните спънки и ограничения.

 

Везни

Днес като че ли с лекота ще се справяте и с всичко, което пряко или косвено засяга делата ви от професионален характер. Стремете се по-точно и навреме да се освободите от неискрените приятели около себе си, защото няма да имат положителен ефект върху вас. По-добре за вас ще е да се опитате чрез общуване да премахнете съществуващите проблеми между вас и интимната ви половинка. Моментът не е подходящ за започване на нови инициативи в професионалната сфера. Опитайте се да направите обективна равносметка на получените от вас резултати във финансовата област.

 

Скорпион

Днес се опитайте да предвидите успешно най-неотложните си бъдещи разходи и приходи, за да знаете как да ги използвате. Внимателно обмисляйте всяка своя стъпка в материален план, защото така ще увеличите финансовите си постъпления. Използвайте днешния петък за водене на преговори и сключване на договори. Стремете се към точно определени ходове в личната сфера. Вечерта не прекалявайте с удоволствията. На работното място ще можете да се радвате на придобивки и възможност за нови ангажименти в професионалната сфера. Ще имате възможност да изявите знанията и натрупания от вас до момента житейски опит.

 

Стрелец

Освободете се от предразсъдъците си, защото нямате основание за тях. Само така ще спечелите добри позиции не само на работното си място, но и сред приятели, клиенти, колеги и високопоставени особи. Най-вероятно мнозина от родените под този зодиакален знак ще са пред прага на делово споразумение, което не само в настоящ, но и в бъдещ момент ще им осигурява стабилни приходи. Благоволението на високопоставена особа ще има благотворен ефект върху вас. Мнозина от вас ще постигнат всичко в професионалната сфера, особено ако са вложили душа и сърце в работата си.

 

Козирог

Днес се възползвайте от всичко, което може пряко или косвено да ви помогне, за да достигнете до набелязаните от вас цели. По-внимателно наблюдавайте ситуациите, в които сте поставени вие с деловите ви партньори. Петъкът е подходящ да приемете някакво ново предложение, свързано с уменията ви, което със сигурност ще ви даде и нови шансове за развитие в професионално отношение. Чрез навременни действия в най-подходящия момент премахвайте някои свои затруднения от личен или битов характер. Стремете се към постигане на добър тонус и енергия, дори и това да е свързано с намаляване на работното ви време.

 

Водолей

През днешния петък мнозина от вас ще имат желанието да осъществят значителен напредък в професионалната сфера, но едва ли това ще стане реалност, защото обстоятелства или недоброжелателни колеги ще ви създават трудности. Приемайте действителността такава, каквато е, и няма да имате сериозни затруднения. Не правете компромиси, които могат да ви причинят значителни финансови загуби. Малко е вероятно да успеете да осъществите плановете си в професионалната сфера. Най-вероятно обстоятелствата около вас няма да са достатъчно благоприятни, за да се стигне до изпълнение на инициативите ви. Необходимо е да установите спокойно и бавно темпо, като залагате на информацията.

 

Риби

Мнозина от вас днес ще получат добри новини, които ще поставят началото на нов период, белязан с по-добри и стабилни финансови постъпления. Като че ли професионалните ви ангажименти ще са доминиращи и ще заемат голяма част от времето ви, дори и тогава, когато се очаква да разполагате с достатъчно време за отдих. За мнозина от родените под този зодиакален знак е наложително да са по-пестеливи в материално отношение от обикновено. Ако искате да съхраните постигнатото до момента, е повече от задължително да предприемете необходимите ходове в тази посока, като на първо място е наложително да не поемате никакви рискове.

Ключови думи:

хороскоп за петък

Още

Хороскоп за петък

15.10.2021

4266
Хороскоп за петък

08.10.2021

6302
Хороскоп за петък

24.09.2021

6652