Quantcast
Хороскоп за петък | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

6 303

Овен

Днес, улисани в деловите си задачи, не пренебрегвайте потребността си от положително и градивно развиване на емоционалния ви живот. В този случай ще ви се наложи да направите и някои компромиси за лична сметка. Не позволявайте чувствата и страстите ви да ръководят съдбата ви както в професионален, така и в личен и материален план. Съвестно си гледайте ангажиментите, но не позволявайте някой друг да обере лаврите на ваш гръб само защото вие сте си изпуснали нервите в неподходящ момент. В любовта толерантността ви към интимната половинка ще е във ваш плюс и може да ви спести доста ядове.

Телец

Днес на мнозина от вас ще бъдат възстановени суми, върнати заеми или ще получите обезщетение за нанесено поражение без значение от какъв характер е. На този етап от време осъществените пътувания ще са с положителен знак благодарение на създадените от вас контакти, с които ще разширите значително и възможностите си. Добре е да засилите социалната си активност, без това да означава на сто процента изморителни и безполезни разговори. Неангажираните представители на знака вероятно ще са настроени на авантюристична вълна в любовта и не е изключено това да доведе до конкретни резултати в интимната сфера.

Близнаци

Днес ще трябва да преодолявате задълженията от професионален и личен характер систематизирано, за да имате достатъчно време да обмислите и предстоящите си инициативи. Напреженията и грижите ви ще са свързани с най-близкото ви обкръжение. Не отлагайте разрешаването на текущите въпроси, дори и да имате многобройни задължения и от професионален характер. Обстойно проучвайте клаузите в договорите, под които слагате своя подпис. Не си поставяйте невъзможни за постигане цели в професионалната сфера, тъй като в този случай разочарованието ви ще е безспорен факт.

Рак

В днешния петък се концентрирайте върху главното и не издребнявайте за неща, които не са от съществено значение. Реализацията на печалби може да стане благодарение на извършени от вас спекулации с недвижимо имущество. Работата и ангажиментите ви към края на деня ще отстъпят място на потребностите ви в сферата на чувствата. Необходимостта ви да споделите всяка своя свободна минута с интимната половинка ще ви сплоти още повече и ще създаде предпоставка за незабравими спомени. Направете необходимото, за да удовлетворите стремежите си от делови и материален характер.

Лъв

Верни на себе си, днес действайте активно във всички направления, защото само така успехът ще ви е гарантиран. Избягвайте рискованите вложения и още повече залаганията на хазарт. Ако проявите дипломатични умения, то те ще дадат търсения резултат, особено в контактите ви с колеги и по-висшестоящи. Стремете се да намирате удовлетворение в малките дарове, които ви предлага съдбата. Не се предавайте в плен на емоциите си, особено ако искате да постигнете целите си, без значение от какъв характер са те. Отнасяйте се с търпение спрямо грешките, допуснати от най-малките или възрастните представители от семейството ви.

Дева

Днес за вас е препоръчително внимателно да обмислите шансовете си, за да избегнете допускането на нежелана грешка, която да ви отдалечи от предварителните планове. Пътувайте с цел отдих. Заобикаляйте се с положително настроени към живота личности. Мнозина от вас ще поемат нови отговорности и задължения както в деловата сфера, така и в личен план. Като че ли ще ви е трудно да следвате умерено темпо на работа. Можете да постигнете лесен напредък в инициативите от материален характер. Едва ли ще разполагате с достатъчно време за спокойствие и почивка.

Везни

В края на работната седмица за мнозина от родените под този зодиакален знак е препоръчително да се придържат към завишена активност както в професионален, така и в чисто обществен план. Не отказвайте на отправени ви покани за открит разговор по служебни въпроси, дори и да става въпрос за извънработно време. Не бързайте с подписването на договори. Следобед значително ще подобрите настроението си, ако отделите време на заниманията, за които никога не ви достига време. Може би е добре да освежите гардероба си с нови придобивки. Не загърбвайте задълженията си обаче спрямо интимната половинка.

Скорпион

Днес на мнозина от вас ще им се наложи да се преборят с всеобщата негативна нагласа към личните им проекти. Твърде е възможно предварителните ви планове както от професионален, така и от личен характер за уикенда да се провалят, особено ако не сте предвидили някои затруднения в тази посока още отрано. Трудна, да не кажа дори невъзможна, ще е комуникацията ви и с делови партньори, както и с интимната ви половинка. Стремете се с цената на усилия или компромиси, ако се налага, да овладеете желанието си да се налагате на заобикалящите ви в професионалната сфера. Можете да очаквате сериозни главоболия и проблеми от тази насока.

 

Стрелец

В петък с желание ще пристъпите към осъществяване на проектите си. В името на по-доброто си бъдеще ще търсите най-добрите решения както в професионален, така и в личен план. Имате шансове да успеете и ще получите нещата, към които се стремите. Не се тревожете за финансите си. Възможностите ви ще нарастват и предвид по-добрата ви ориентация ще съумявате да ги влагате в печеливши начинания. Ако се почувствате провокирани от нечии нездрави интереси, съумейте да се въздържате и не се оставяйте да ви използват за користни цели. Докрай отстоявайте своето и постигнатото от вас ще се множи. Любовта ще ви дава сила и ще ви прави смели и активни.

 

Козирог

Натовареността ще изостри сетивата ви и ще затрудни общуването ви с околния свят. Не позволявайте на емоциите да определят отношението ви към каквото и да било. Ако допуснете това да стане факт, ще претърпите загуби във всичко. Не бъдете нетърпеливи. Много скоро нещата ще се променят и ще имате възможност да покажете истинските си качества. Пряката ви заетост ще ви погълне с ангажиментите си и ще определяте себе си като разумни и отговорни. Търсенето на най-доброто решение във всичко ще ви издигне, като ви превърне в лидер и обединител на усилията на много хора. Правете го безкористно и ще събирате уважение и признание.

 

Водолей

Не допускайте днес финансови затруднения да пречат на общуването ви с околния свят. Проблемите ви не са непреодолими, нуждаете се от по-добра организация. Работете по преодоляване на собствената си неподреденост и дайте преднина на дела, които ще ви изведат по-скоро до успеха. Ако прецените, че ви е нужно, потърсете съдействие от хора, които уважавате, и ще постигнете повече. Скоро ще излезете от апатията, която ви владее, и ще погледнете позитивно на живота си. Предстоят ви новости както за бизнеса, така и за личния ви живот. Промяната ще ви направи по-сърдечни, добри и успяващи. Осигурете си почивка и градивно се възползвайте от привилегиите, които ще ви се дадат.

 

Риби

Успешният ви професионален ход продължава и днес, а също и добрите перспективи за личния ви живот. С добронамереното си отношение към проблемите на другите привличате вниманието на хора, имащи високо място в социалния и политическия живот. Това ще ви донесе привилегии и предимства, от които може да се възползвате. За някои то означава издигане в йерархията и заемане на по-добро място в обществото. Бизнесът ви ще е предсказуем и ще се развива пропорционално на усилията ви. Няма да ви липсва и късметът, което ще прави по-лесно осъществими намеренията ви. Ще се радвате на внимание и ласки. Вътрешни импулси могат да ви подтикнат към вземане на по-крайни решения.

Ключови думи:

хороскоп за петък

Още

Хороскоп за петък

15.10.2021

4266
Хороскоп за петък

24.09.2021

6654
Хороскоп за петък

13.08.2021

6600