facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

5 659

Овен
През днешния четвъртък осъществените от вас пътувания и контакти на професионална основа ще имат решаваща роля за развитието ви в близко бъдеще. Ще постигнете стабилност в материалната сфера, която ще се дължи на възможността да се занимавате с нещата, които истински ви вълнуват в професионалната сфера. Ще установявате лесни контакти с големи организации, благодарение на които ще имате и сигурността, че част от мечтите ви ще бъдат реализирани с помощта на сигурна подкрепа. Не надценявайте, но и не подценявайте възможностите си в професионалната сфера. Опитайте се да сте добре информирани за нещата, които ви вълнуват или засягат в службата.

Телец
Днес не вземайте твърде присърце забележките, отправени ви от началници или колеги. Съобразявайте се с изискванията им, дори и да не сте съгласни с методите им.Трудностите ви ще произхождат от ограниченията, които понякога вие самите си създавате със съмненията си в професионалната сфера. Мнителността ви през днешния четвъртък ще има изключително вредно влияние върху осъществяването на проектите ви, но също така ще влияе и на отношенията ви с интимната половинка. Промените и пътуванията ви, свързани с работа, ще имат положителен ефект както върху самочувствието, така и върху постигнатите от вас резултати от делови и материален характер.  


Близнаци
Важното е през днешния ден мнозина от представителите на знака да намерят баланса между служебните си ангажименти и съществуващата интимна връзка. Не се поддавайте на провокациите от страна на делови партньор или колега. Съобразявайте се с условията, които ви поставят началници, делови партньори или клиенти. Опитайте се да използвате чувството си за хумор в неудобните за вас ситуации. Ще ви бъдат поставени редица изисквания от страна на членовете от вашето семейство. По-голяма част от необвързаните представители от знака ги очакват любовни вълнения. Напълно възможно е да попаднете под силния чар на представител от противоположния пол.

Рак
Днес по-голяма част от вас ще се сблъскат с ограничения и спънки, които могат цялостно да променят решенията ви, свързани с настоящ или бъдещ момент. Стремете се да планирате задълженията си така, че да имате възможност да направите някои промени в плановете си буквално в последния момент, ако се наложи. Ограниченията и спънките, с които ще се сблъскате в професионалната сфера, ще са предизвикани от собствените ви страхове, че можете да се провалите в една или друга посока при осъществяване на замислените от вас проекти. Стремете се да не пренебрегвате симптомите на отпадналост или оплаквания от здравословен характер.

Лъв
Опитайте се днес да се съсредоточите върху наложителните рутинни задължения, като оставите амбициите си за осъществяване за по-подходящ момент. Не си позволявайте лукса да закъснявате за вече уговорени срещи, дори и да смятате, че имате достатъчно извинителни причини, за да си позволите това удоволствие. Отговаряйте навреме на отправените ви запитвания чрез писма, независимо дали са от делови или личен характер. Приятелите или членовете от семейството ви ще играят значима роля в живота ви както в професионален, така и в личен план. Планирайте и проектирайте по рационален начин задълженията си, за да разполагате с време и за по-приятни занимания.

Дева
Четвъртъкът е подходящ за предприемане на по-смели действия в професионалната сфера. Ще успеете да получите подкрепата на околните, ако съумеете по правилен начин да изложите идеите си пред тях. Насочвайте по такъв начин усилията си, че да имате удовлетворяваща ви изгода в делови и материален план. Голяма част от представителите на този зодиакален знак ще са достатъчно устойчиви на всякакъв вид предизвикателства, изпратени ви от съдбата както в професионалната сфера, така и в личния ви живот. Необходимо е да действате с голяма предпазливост в контактите си с околните, за да не ви използват за свои цели.

Везни
Днес ще имате късмет в начинанията си, единствено ви съветвам да гледате малко повече през розови очила, особено като ви връхлетят проблеми. Избягвайте напрежението в професионалната сфера, дори и това да ви коства много усилия. Не се отказвайте от малкото си възможности, с които разполагате в професионален и материален план, но избягвайте нововъведенията в личния си живот, където всяка промяна може за вас да има неблагоприятен ефект. Някои от родените в третата десетдневка на този зодиакален знак ще се радват на придобивки, завещания на недвижими имоти или просто ще увеличат значително приходите си от материален характер.

Скорпион
Днес се доверете на интуицията си, ако желаете да влагате усилия и пари в нова професионална посока, и няма да сбъркате. Не заобикаляйте правилата и законите, а се опитвайте да ги следвате. При родените през първите десет дни от знака е наложително да овладеят страстите си, за да предвидят успешно всяка своя стъпка в деловата сфера. Стремете се към независимост във финансово отношение, но не е задължително грубо да установите своите правила над тези, с които се намирате в пряко сътрудничество. Не критикувайте партньора в любовта, защото това няма да окаже благоприятен ефект върху връзката ви.

Стрелец
Днес мнозина ще проявяват интерес към новото и непознатото в професионалната сфера. Напълно възможно е да се заемете с инициативи, за които не знаете нищо повече от това, което е очевидно. Забравете за импулсивността, по-скоро заложете на аналитичните си способности, които днес могат да бъдат изключително ценни за вас. Здравето ви е лабилно, погрижете се за себе си, за да не се влоши. Вероятно стара болежка отново ще ви напомни за съществуването си. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще страдат от липсата на достатъчно енергия за работа, а и мотивацията ви като че ли ще е на изчерпване.

Козирог
Днес мнозина от вас ще разчистят стари сметки с приятели, делови партньори и роднини. Това ще ви даде възможност да започнете живота си на нова основа. Опитайте се да виждате положителните страни на тези, които ви заобикалят в ежедневието, защото така ще черпите само позитивите от контактите си с тях, в противен случай ще бъдете натоварени с множество негативни емоции. Избягвайте да се занимавате с допълнителни служебни ангажименти и срещи. В случай че не можете да си позволите този лукс, то така планирайте времето си, че да имате достатъчно време и за отдих следобед или вечерта.

Водолей
Четвъртъкът ще е подходящ за инициативите ви от професионален и личен характер. Ако до момента по някаква причина сте страдали от закъснения или пречки, то сега е напълно възможно да успеете да се освободите от тях. Не допускайте закъснения за делови или лични срещи. Някои от родените под този зодиакален знак ще се превърнат в любимци на заобикалящите ги както на работното място, така и в личния си живот. Твърде вероятно е да сте подпомогнати от високопоставена особа в своите професионални инициативи. Приемете подкрепата, но ще е важно за вашето самочувствие сами да се справите с предизвикателствата на съдбата.

Риби
Днес за мнозина от знака ще се окажат ползотворни инвестициите им в конкретни делови начинания. Други, родени в началото на периода, ще осъществяват пътувания, които ще им дадат нов тип възможност за реализация в професионалната сфера. Напълно възможно е именно чрез предприето пътуване да подпишат нов договор, от който да получат добри парични постъпления. Наблюдателността ще ви е от помощ в контактите с делови партньори. Не се хвърляйте в интимни авантюри, ако вече сте емоционално обвързани. Напълно възможно е отношенията ви с брачния ви партньор или родителите ви да са доста обтегнати за разлика от друг път.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за четвъртък

24.09.2020

1490
Хороскоп за сряда

23.09.2020

1363
Хороскоп за вторник

22.09.2020

1359