facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

12 267

Овен

В чудесно състояние на духа са повечето от Овните през днешния ден. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. В четвъртък добре ще ви се отразява плуването. Днес не бързайте - в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнение срокове, хващайте се на работа, докато все още ви имат доверие. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Телец

Четвъртък ще сблъска много от представителите на Телец с нови преживявания. Обземат ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Предстои ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Ще жънете успехи в материално отношение, ако успеете да договорите работа в съдружие. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Близнаци

От сутринта получавате няколко предложения за допълнителна работа. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Четвъртък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Близнаците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. В четвъртък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Рак

 В очакване сте на нещо хубаво да ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Днешният ден ще ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Лъв

Притежавате много съзидателна енергия, която ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството ви или получавате яснота по подобни въпроси. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Тежък и напрегнат ден, който може да се окаже и печеливш за някои от зодията, но в условията на ярки противоречия и кавги. Пазете се от подлите действия на враговете си и бъдете много подозрителни към предложения за съвместна работа, особено с хора от кръга на слабо познати личности. Не се претоварвайте излишно. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението ви и способността ви да намирате нетрадиционни решения. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Дева

Бъдете отговорни към своите постъпки. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Днешният ден ще е благоприятен за професионални изяви, за бизнесзанимания, за работа с финанси, но не и за взимане на важни решения или за сключване на сделки. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. 

Везни

Четвъртък е успешен ден за Везните. Ще откриете за себе си чудесна перспектива, резултатите от работата ви ще се подобрят и ще ви донесат материални придобивки. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Денят е хубав и защото сте сред хората, които обичате. За представителите на Везни се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Скорпион

Четвъртък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна.  Днешният ден ще е подходящ за занимания с творчески проекти, както и с бизнес и с финансови дела. Освен това съдбата ще толерира смелите ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Четвъртък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. 

Стрелец

Четвъртък ще е доста успешнен ден за представителите на Стрелец. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Обърнете по-голямо внимание на работата и на колегите си. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Козирог

Четвъртък ще е благоприятен ден за Козирозите, но за момента при вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Паричните ви проблеми се решават успешно. Любовна авантюра ще ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Бъдете аналитични и направете преглед на работата си и на своите грешки, защото не само колегите ви са виновни. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Водолей

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Бъдете по-внимателни в изказванията си, а също и в отношенията си към партньорите си в работата. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. В четвъртък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. 

Риби

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Малко трудно ще се организирате за работа, но направите ли го, няма да имате грешка. Рибите разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения, но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

03.07.2020

5884
Хороскоп за четвъртък

02.07.2020

5441
Хороскоп за сряда

01.07.2020

1647
×