Медия без
политическа реклама

Хороскоп за четвъртък

07 Март 2024
Pixabay

Овен

Не проявявайте подозрителност. Не всички, които са около вас, ви мамят, а и не става дума за измама. Може би дори вашите близки и приятели ви пазят от неприятни инциденти. Възможно е да потънете в безрезултатна работа. Откажете се от рисковете и ще отхвърлите много работа. В края на деня няма да сте изцяло доволни от направеното. Вашият проблем е, че мислите за много неща едновременно. Независимо от това равносметката ще бъде положителна.

Телец

Четвъртъкът ще ви предложи подходящи условия за нещо, което ще успеете да направите или да оправите. Нещата ще се подреждат доста добре в делово отношение, особено за родените през май. С лекота ще се справите с проблем, който досега ви е плашил много и поне десет пъти сте го премислили. В следобедните часове глупави проблеми на околните ще ви вдигат кръвното, но това се дължи не на проблемите им, а на вашата чувствителност.

 

Близнаци

Първата половина на деня ще премине под знака на много и разнообразни ангажименти. След това ще ви се наложи да се занимавате с роднини, които ще ви нападнат с предложения. Не допускайте конфликти, но се освободете от тях колкото се може по-деликатно и бързо. Хората, които се занимават с творчески проблеми, ще завършат деня най-удовлетворени. Съдружията ви ще са трайни и действени. Много от вас днес ще се освободят от чувство за вина към някого.

Рак

Много неприятен разговор днес ще ви разстрои. Поводът ще бъде делови, но полека нещата ще се прехвърлят и на доста лична основа. Приятелско предателство ще започне да прозира зад думите на съвършено чужд и случаен събеседник. Огледайте се, не допускайте вашите тайни да се разхождат наоколо, това не ви помага. Бъдете по-предпазливи в приказките си точно днес, когато ще се чувствате огорчени и ще ви се иска да натриете носа на някого.

 

Лъв

Трябва да отхвърлите поизостанала работа. Това ще ви напрегне. Не ви е по сърце да се затваряте в офис и да се ровите в книжа, но ще трябва да сложите в ред документацията си. Като изключим нежеланието ви да се ровите в документи, денят ще мине спокойно, ще получите пари, ще ви се изплати отдавна свършена работа и ще се замислите за купуване на нещо голямо. В следобедните часове среща с хора, на които държите, ще ви тонизира.

 

Дева

Днес нищо няма да върви, както го искате. Ако водите дело, има опасност да го загубите, особено ако се отнася до пари или имот. Независимо дали го искате или не, след обяд ще присъствате на среща, която ще се окаже важна за вас. Ще ви събуди от летаргията, към която сте се запътили, ще ви извади от безразличието и от психическата умора. Не ви съветвам да правите генерални промени, но е добре да прегледате деловите си планове за утре.

Везни

Очаква ви много натоварен делови ден. Действате с увереност, имате размаха на големите си намерения и ще можете да ги осъществите. Днес ще повишите самочувствието си, защото ще чуете оценки, които отдавна очаквате. Подготвени сте за тях и ви е приятно. В живота ви след всяко неравновесие настъпват хармония и ред, така е и днес. Не бъдете прекалено доверчиви и самонадеяни.

 

Скорпион

Всичко днес ще ви помага. Ако не се чувствате добре, вие самите ще си поставите вярната диагноза. Това са психологически бариери преди всичко, които имат соматична проява. Разрушете ги още днес. Ако има на кого да се извините, също го направете - това се запомня, особено ако извинението е от Скорпион. Неприятен делови разговор с мъж ще ликвидира тежка ситуация на работното ви място и после ще настъпи нужното ви спокойствие.

Стрелец

Денят ви ще започне с борба, която ще завърши с бърза победа за нещо, което е важно за бизнеса и мнозина преди вас не са могли да осигурят. Ще почувствате промяна. Тези от вас, които кандидатстват за работа, ще са приети, без дори да се налага да подават документи. Ако ви предложат курсове за преквалификация или за изучаване на чужд език, не ги пропускайте. Всичко, което започнете сега, в един бъдещ момент ще се окаже много необходимо.

 

Козирог

В неприятен разговор някой ще се опита да омаловажи уменията и познанията ви. Този разговор не бива да ви притеснява, още повече че имате възможности да решите всичко, изправило се пред вас, във ваша полза. Имате силите да се преборите с конкуренцията; единственият, който ще ви се опре, ще бъдете вие самите, защото трудно се променяте, или ваш много близък човек, който се страхува да не се провалите. Не бива да си позволявате рискове.

Водолей

Парите, които получавате, влагате в материални придобивки, които за момента не са ви особено нужни, но ви изграждат лице на бизнесмен с широка ръка. Покупките създават сигурност на самите вас - доказвате си, че имате и можете. Това не ви е най-нужното в момента. С бъдещ партньор се опитвате да се надхитрите, но не се поддавайте лесно на увещанията за вложения. Разделете си разходите и като получите гаранции, тръгнете с обща дейност.

 

Риби

Доближавате се до една голяма реализация в професията си. Ще почувствате удовлетворение и ще предприемете най-точните ходове. Днес е денят с големия ви късмет. Изберете към кого да се насочите, какво да искате, с кого да тръгнете. Някои от вас ще променят тактиката си по отношение на хора, които не са особено морални. По-малко говорете за себе си и за намеренията си, не се раздавайте. Вечерта ще изясните отношения с интимния си партньор.

Ключови думи:

дневен хороскоп