Quantcast

Медия без
политическа реклама

Хороскоп за четвъртък

11 Авг. 2022
Pixabay

Овен

В четвъртък по-добре разчитайте на собствените си сили и възможности, но без да давате външен израз на недоволството си, че цялата тежест и отговорност пада върху плещите ви. Уверено отстоявайте своите позиции на работното си място, дори и да срещате сериозна съпротива от страна на колеги, началници и делови партньори. Не провокирайте спорове на работното си място, защото едва ли ще имат положителен върху вас ефект. Освобождавайте се от напрежението в личен план, защото то може да нанесе сериозни щети на интимната ви връзка.

Телец

В случай, че днес трябва да приключите с някои служебни задължения, то по-добре да ги премахнете от пътя си, отколкото да ги отлагате за по-късен етап от време. Твърде възможно е изказано от вас мнение на работното място да не бъде възприето по желания от вас начин. Стремете се, ако възникне някакво недоразумение, да туширате напрежението чрез дипломатичност и чар. Това със сигурност ще ви помогне да се освободите от неловката ситуация. Бъдете по-внимателни в разходите си, за да съхраните баланса в материалната сфера. Стремете към постигане на реализация в професионалната сфера.

Близнаци

За вас днес основен ще е стимулът ви за преследване на по-добър живот. Взимайте добре обмислени решения, като не се поддавате на импулсивността си, която в този случай може по-скоро да ви навреди, отколкото да ви е от полза. Добро ще е положението ви във финансовата сфера, където можете да се надявате на траен стабилитет и значително покачване на приходите. Избягвайте скуката и рутината във взаимоотношенията си с интимната половинка. Поставете личните си желания на втори план и се съобразете с тези на интимната си половинка. Вечерта е подходяща за пътуване за удоволствие.

Рак

В четвъртък част от родените под този зодиакален знак ще имат възможност да увеличат своите придобивки следствие на допълнителните ангажименти, които поеха неотдавна в професионалната сфера. Ще заслужите успехите си, ако продължавате съвестно да се отнасяте към отговорностите си. Не отлагайте необходимите за дома си покупки и обмислените неотдавна от вас инвестиции. Следобедът можете да пробвате късмета си хазартните игри. Не пътувайте, дори и обстоятелствата да го налагат. Не загърбвайте отговорностите или старите си задължения, защото в противен случай рискувате да загубите.

Лъв

Не се опитвайте да надскочите възможностите си в професионалната сфера, тъй като усилията ви могат да ви навлекат множество главоболия. Насочете енергията си в конкретна посока, защото само така ще съумеете да сте достатъчно ефективни, без това да е за сметка на часовете, които сте посветили за релаксация. Стремете се да оправдаете доверието на тези, които вече веднъж са ви го гласували. В любовта ще сте склонни към крайности, което може да стане и повод за множество разногласия между вас и интимната ви половинка. Благодарение на чара си ще привличате огромен кръг от нови лица в обкръжението си.

Дева

През днешния четвъртък мнозина от родените под този зодиакален знак ще се сблъскат с многобройни трудности на работното си място. Освен че ще ви се наложи да се съобразявате с изискванията и капризите на клиенти, делови партньори, началници и високопоставени особи, е необходимо да обърнете внимание и на молбите, отправени ви от страна на любимия. Опитайте се да се освободите от затрудненията, без това да е за сметка на ангажиментите и поетите вече от вас отговорности. Възможно е да се изправите пред проблем от семейно естество, който напълно ще преобърне представите ви за това, какво е редно или не в тази посока. Действайте по съвест.

Везни

Днес избягвайте рискованите начинания и непривичните за вас натоварвания, защото рискувате да се нараните, което със сигурност ще осуети предварителните ви планове. Следобедът е изключително рисков за вас във всички направления. Препоръчителна ви е предпазливост в материалния живот и сделките ви. Отделете достатъчно време за партньора в любовта, както и за възрастните членове на вашето семейство. Стремете се към по-голяма пестеливост, за да не се окажете с празни джобове в момент, когато искате да доставите радост на себе си и на най-близките до вас хора. Възможни са проблеми в любовните и приятелските взаимоотношения, особено ако не сте готови на компромиси.

Скорпион

Днес чрез искреност и проявеното разбиране ще постигнете много повече, отколкото ако открито заповядвате на колеги, делови партньори или пък подчинени. Опитайте да се заобикаляте с положително настроени към живота личности, защото само така ще можете да избегнете негативните си мисли, които в последно време ви обземат. Стремете към установяване на хармонични взаимоотношения между вас и интимната ви половинка. Като че ли ще е най-добре по един конкретен начин да се освободите от някои ограничения във връзката ви, създадена като че ли от страна на близки или роднини.

Стрелец

Опитайте се да избягвате вродения си егоизъм и пълното незачитане на мнението на околните. Постарайте се да сте максимално последователни в действия и думи както на работното си място, така и в личен план. Стремете се по един конкретен начин да се освобождавате от напрежението. Задължително е да влагате повече такт в думите си, когато контактувате с колеги, приятели и близки. В случай, че искате да постигнете някакъв напредък, то по-добре помолете за съдействие околните, отколкото да налагате и заповядвате. Стремете се да не изневерявате на себе си, когато става въпрос за отстояването на личните ви интереси.

Козирог

Голяма част от родените под този зодиакален знак днес ще успеят да подобрят чувствително финансовото си състояние. В този случай като че ли ще се нуждаете повече от подкрепа, отколкото от някаква реална помощ в деловата сфера. Внимателно обмисляйте всяка своя крачка, като търсите винаги компромисен вариант, особено ако имате усещането, че с действията си наранявате нечии чужди интереси. Опитайте се да направите съзнателна промяна в начина си на живот, защото в противен случай рискувате измененията около вас да бъдат осъществени от тези, които ви заобикалят във всекидневието.

Водолей

Днес силно влияние върху вас ще оказват заобикалящите ви както в професионален, така и в личен план. Възможностите ви ще са да разчитате на добри хора, които и сега ще ви помагат, когато имате нужда от подкрепа. Не се отказвайте от предоставените ви малки награди, дори и да ви се струва, че вие вече сте платили за тях твърде висока цена. Радост и добри новини можете да получите и в дома си, където наслада ще ви носят родители, деца и интимен партньор. Не влизайте в противоречие с приятел само защото смятате, че по даден въпрос правотата е на ваша страна.

Риби

Днес сте склонни да пилеете пари за покупки, които не са ви от първа необходимост. Единствено можете да си позволите повече волности с парите, когато става въпрос за релаксация, пътуване и почивка. Мнозина от представителите, родени под този зодиакален знак, ще разполагат с амбиция, която може да ги отведе далеч в професионалното развитие. Използвайте въображението си при изграждане на личните си проекти, но към тях привлечете подкрепата на влиятелни особи и делови партньори, които вярват в способностите ви. Иначе рискувате да загубите доста ценно време в напразни усилия.

Ключови думи:

дневен хороскоп