Quantcast
Хороскоп за четвъртък | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

6 082
 Pixabay

Овен

Днес може да чуете слухове за себе си и изведнъж ще осъзнаете, че сте в центъра на някаква интрига. Не споделяйте неща от личния си живот с колеги и случайни хора, защото така само ще засилвате неприятната атмосфера около себе си. Не бива да се тревожите, нещата сами ще си дойдат на мястото. Някои априлски Овни правят сметка да напуснат страната за по-дълго във връзка с работа или с образование в чужбина. Преценете добре условията, които ви се предлагат, и не бързайте да давате отговор още днес. Заетите с обществени ангажименти днес ще могат да направят кратка, но запомняща се изява.

Телец

Човек, когото сте смятали за приятел, ви е злепоставил и колкото да ви обяснява, че е неволно, не му вярвайте. Не търсете обяснения, не позволявайте оправдания, просто прекъснете връзката си с него. Винаги сте мислили, че хората около вас са ви верни, чувствали сте се защитени, но това не е сигурно. В деловата си дейност бъдете внимателни с документи, под които поставяте подписа си. Финансови проблеми ще ви напрегнат. Потърсете спонсори или допълнителни средства, но по възможност не вземайте заеми. До края на деня е възможно да решите имотен проблем.

Близнаци

Ще ви предложат да се заемете с нещо, което са смятали за неразрешимо. Ще се колебаете в началото, после ще приемете като предизвикателство, верни на склонността си към риска. Не съжалявайте, нищо лошо няма да се случи и без това всички са убедени, че нищо няма да излезе. Но вие ще се справите, ще ви помогне вашата интелигентност и резултатите ще се видят още в началото на следващия месец. Мнозина ще приемат предложение за допълнителен служебен ангажимент, който ще им донесе и повече пари. Ако имате проблеми, потърсете помощ от Овен. До края на деня ще ви очарова Рак. Може би това е нова любов.

Рак

Отклонете покана за обществена изява. Колкото и да ви се струва привлекателна, нищо няма да излезе от нея. Професионалните ви ангажименти така ще ви погълнат, че много скоро ще забравите за обществените си задължения. По друг начин стоят нещата, ако ви канят да дадете публичност на професионализма си. Това ще направите с голям успех и не бива да пренебрегвате такава възможност. Това за вас и дейността ви ще бъде най-добрата реклама. Много от родените през юли до края на деня ще направят или ще получат, най-малко сериозно ще обмислят предложение за брак.

Лъв

Вашата енергичност ще добие агресивен характер и това ще се отрази лошо на отношенията ви с колегите. Сдържайте емоциите си и изблиците си на енергия и желание за работа. Внимателно се отнасяйте към обкръжението си, налага се да се опрете на колегите си за нещо, което ще трябва да свършите в силно съкратени срокове. Без подкрепата им и без подкрепата на приятели няма да можете да постигнете целите си. В личния ви живот има неясноти, които трябва да изясните или прекъснете без много приказки изтъняла връзка. Дългите обяснения няма да доведат до нищо ново, както е ставало и досега.

Дева

Проблемите днес ще са за Девите, които се занимават с обучение на млади хора и деца. Някакъв сблъсък с аудиторията ще ви накара да търсите помощ, и то дълбоко разстроени. Ще ви помогнат Козирог или Телец. Може би на дъното на конфликта стои вашият педантизъм и дребнавост. Нещо трябва да промените в отношенията си с другите. Дамите могат да получат примамливо предложение за кратко пътуване в почивните дни, но не ги съветвам да приемат, защото може да им донесе проблеми. Дните на цялата тази седмица, Деви, са дни на промяна, но не ви съветвам да поемате излишни рискове и авантюри.

Везни

Ще ви се наложи да отстоявате позициите си за промяна в офиса. Ще решите бързо и имотен проблем - вероятно ще договорите дом въпреки съпротивата на съдружниците си. Няма да е грешен ход и не бива да се притеснявате. Не се тревожете, ако днес следобед деловите ви дейности изведнъж тръгнат бавно. Всичко, което трябва да свършите и сте свършили до обед, ще бъде решаващо за работата ви занапред. Ще внесе спокойствие и сигурност не само у вас, а и в хората, с които сте заобиколени. С човек, който ще дойде от чужбина, ще се наложи да решите спешно имотен проблем. Потърсете специалист по проблема.

Скорпион

При срещите днес бъдете по-скромни в изискванията си, за да не направите грешка. Внимателно се придвижвайте напред. Не насилвайте нещата, оставете ги на естествения си ход, но не позволявайте и върху вас да се оказва натиск. Пазете се от приятели, агресивни в бизнеса, и не отстъпвате на исканията им за заеми. Самите вие не вземайте пари на заем, връщането ще бъде изключително трудно. Стиснете малко кесията си, пари ще ви трябват, а няма да ги намерите лесно. Тези, които искат да започнат самостоятелен бизнес, нека днес направят първата стъпка. Получавате страхотно предложение, приемете го.

Стрелец

Предстои ви важен разговор на делова тема с партньор, на когото държите. Разговорът ще се проведе около обед, имате достатъчно време да прегледате още веднъж подготовката си за него. Трябва да сте много спокойни и организирани, въоръжете се с документи и с експерти "под ръка". Ако този разговор завърши с проект за договор, трябва да сте спокойни за деловото си бъдеще за поне година напред. Съсредоточете вниманието и усилията си там. Романтичният ви живот напоследък е минал на втори план. Необвързаните ще имат възможности за нови контакти и човек от тях ще проникне в живота им.

Козирог

Деловата ви сфера върви както сте си я планирали и оттам не ви очакват никакви изненади - нито приятни, нито неприятни. Може да си позволите да сте по-малко активни или дори в следобедните часове да си починете. Каквото трябва да свършите, правете го самостоятелно, така по-малко ще се наложи да се съобразявате с някого или с нещо. В следобедните ви часове си уредете малка приятелска среща, подгответе си оглед по магазините - това е много подходящо за дамите, отделете време за децата си или близките. Вечерта поканете или идете на гости на приятел и избягвайте търкания с половинката си.

Водолей

Днес ще се сблъскате с проблеми с колега, на когото сте разчитали много. Ще се наложи да пренастройвате програмата си за деня. Млад роднина е действал от ваше име за своя изгода и до края на деня ви предстоят неприятни разправии. Не включвайте в новите си начинания роднини, понякога както се убедихте, те злоупотребяват с доверието ви. Това се дължи на вашата колебливост, давате вид, че приемате всичко. Не позволявайте да ви крадат идеите. Това обикновено става от хората от най-близкото ви делово или роднинско обкръжение. Избягвайте откритата конфронтация.

Риби

Днес се вслушайте в приказките на близките ви и колегите около вас. Някои от съветите могат да се окажат много полезни. Прегледайте плановете си за дейност, която ще развивате съвместно с друга фирма, защото ви предстои разговор в най-скоро време. Ще се наложи да опресните стари знания. Родените през февруари ще обмислят покупка, която непрекъснато отлагат. Може би й е дошло времето. Дете ще ви донесе радост. Вечерта на импровизирана среща с роднини ще научите нещо приятно за дома и най-близките ви хора. Необвързаните ги очаква приятна авантюра.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за сряда

05.10.2022

1596
Хороскоп за вторник

04.10.2022

3234
Хороскоп за понеделник

03.10.2022

394