Quantcast
Хороскоп за четвъртък | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

2 705
 Pixabay

Овен

В четвъртък ще сте раздразнителни и лесно ще губите равновесие. Освен това е възможно да се окаже, че преживявате дребните неуспехи повече от необходимото. Денят ще ви отправи предизвикателството да се върнете към нормалното съотношение на проблемите. Опитайте се да не падате духом само защото не напредвате така, както на вас ви се иска. Ясното и рационално мислене ще ви покаже как да излезете от каквито и да било краткотрайни затруднения. В края на краищата само от вас зависи този ден да се окаже конструктивен и полезен. В любовта не очаквайте изненади.

Телец

Съчетанието от добър късмет и влияние на високопоставени приятели ще направят много за напредъка на вашата кауза. Въпреки това обаче ще е необходима известна предварителна работа, ако искате да реализирате една добра възможност. На работното място се съсредоточете върху разработката на непосредствените си идеи и планове - четвъртък не е подходящ да обмисляте дългосрочни бюджети и прогнози. Ако не внимавате, съществува опасност проектите ви да се объркат. В личен план направете възможното да загладите отношенията си с човек, с когото напоследък сте имали разпри.

Близнаци

Променлив и объркан ден. Що се отнася до бизнеса и професионалните ви дела, вашите подозрения, че личният ви принос не е бил оценен, навярно са оправдани. Опитайте се да бъдете дипломатични. Наложете си да стоите на заден план и оставете на работното място други да поемат инициативата. Опитите на конкуренти да опетнят името ви може да се увенчаят с краткотраен успех, но в дългосрочен план вашата почтеност ще излезе на бял свят. Навярно за поривистите от знака това ще е доста трудно, но пък е от голямо значение, ако искате да избегнете неловките положения.

Рак

Днес ще продължите да се занимавате с незначителни и досадни задължения. Отделете време да се заемете с работата, която сте отложили. Възможно е спотаените ви надежди и желания да бъдат осуетени поради липса на средства, но избягвайте да заемате пари от приятелите си. Всички, които ви направят финансова услуга, няма да пропуснат да ви напомнят, че сте им задължени. Денят е благоприятен за пътуване, особено ако е свързано с работа, защото ще ви върне чувството за свобода. В никакъв случай обаче не си позволявайте да смесвате работата с личните дела.

Лъв

Днес звездите облагодетелстват новите ви начинания. Проект на работното място, лансиран в момента, има големи изгледи за краен успех. Съпротивата на някого, на когото нарушавате спокойствието, ще е неизбежна, но сте в състояние да я преодолеете, като спокойно аргументирате достойнствата на идеите си. Започнете с малки мащаби и постепенно си проправяйте път нагоре. По-вишестоящите също са готови да направят отстъпка. Отношенията вкъщи не са толкова безметежни, колкото ви се струва. Напрежението с партньора скоро ще се прояви в някаква разправия.

Дева

Не чакайте възможностите сами да дойдат при вас. Най-добрата стратегия е да си изработите свой начин на действие и неотклонно да се придържате към него. Потърсете солидни контакти и се отбийте по възможност при стари приятели. Възможно е да ви се предостави шанс за допълнителни печалби. Характерно за Девите е оптимизмът и положителната нагласа да се основават на реалността. Дори и когато мислите по-мащабно, интуитивно усещате какво можете или какво не можете да постигнете. В личен план някакъв семеен въпрос, отнасящ се до партньора или до роднини, ще изисква вниманието ви.

Везни

Днес няма да е от съществена важност какво ще говорите, а какво ще направите. В делата ви от значение ще са и дребните неща. Това навярно ще ви подскаже да положите допълнителни усилия и да се ограничите на работното място само в това, което е най-необходимо, а не да сте заети и активни просто по навик. Не всичко, което преди дни ви е носело удоволствие или придобивки, ще ви въздейства по същия начин. Отделете време да помогнете на близък в някаква ежедневна грижа или проблем, но не чакайте благодарност. Ще получите добра вест от някого, който ще се свърже с вас, без да сте очаквали.

Скорпион

Работата, както и цялостните въпроси около професионалната ви кариера не ви дават мира и ще заемат водещо място в четвъртък. Разговори с хора на отговорни постове ще ви помогнат да разберете какво трябва да се направи. Денят може да се окаже доста благоприятен, ако се изявите на ниво, говорите точно и ясно и не се впускате в подробности, които никой не иска от вас. На тези разговори може да се появи нова идея, която да приемете като голямо предизвикателство. Ако все още полагате усилия над една интимна връзка, ще ви се наложи да изчакате, за да видите как се развива.

Стрелец

Всичките ви служебни дела започват да вървят много добре и вие да добивате самочувствие на човек, който ще успее. В най-скоро време ще тръгнете да се изкачвате по стълбицата нагоре. Днес твърдо вярвате, че вече всичко се е преобърнало към добро и нищо не може да ви спре в устрема ви напред. За да осъществите всичките си мечти, вие ще трябва да направите малка предварителна подготовка. Трябва да си осигурите сигурни поддръжници сред колегите си. Не бива да се впускате сами във водовъртежа на кариерата. Вие имате истински приятели между колегите си и можете да им се доверите.

Козирог

В работата ви нещата вървят гладко и спокойно. Напредвате внимателно, но стабилно и поставените здрави основи ви дават възможност да работите спокойно и да не се страхувате от неприятни изненади и катаклизми. Вашата разсъдливост ви прави стабилен бизнес партньор и мнозина търсят вашето сътрудничество. Възникнали малки трудности ще ви изправят пред дилема и вие няма да можете сами да вземете решение. В този момент ще трябва да се опрете на съвет от близък човек. Ваш роднина или интимният ви партньор ще бъдат най-подходящи. Не споделяйте проблемите си с колеги, защото има вероятност да ви измамят.

Водолей

В четвъртък се приспособявате с лекота към всичките си проблеми и се справяте блестящо, без да срещате никакви трудности. Причината за тези успехи се крие у вас самите. Вие сте изпълнени със спокойствие и увереност и хладнокръвието ви дава възможност да се справяте с лекота с новите ситуации в работата ви. Гледате с оптимизъм към бъдещето и вярвате в добрата си звезда. Нагласата ви е такава, че всички трудности, които срещате, намирате за нормални и затова ги преодолявате без затруднения. Ще трябва отново да запазите самообладание и да проявите хладнокръвие. Самоконтролът във всяка ситуация ще ви помогне.

Риби

Нищо чудно днес да се озовете на най-силната позиция и това да трае до началото на следващата седмица. Собствените ви желания като че ли са на първо място, макар реакциите на колеги и познати малко да ви задържат. Ще се опитате да преследвате няколко цели едновременно, но това ще доведе само до усложнения. Пазете се от рисковани действия без солидна опора. От това вместо дивиденти само могат да пострадат финансите ви. Въпреки цялото напрежение отделете време и за себе си. По-добре е вечерта да намерите някое закътано местенце и да се повеселите с любимия или с приятели.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за понеделник

16.05.2022

3726
Хороскоп за петък

13.05.2022

2625
Хороскоп за четвъртък

12.05.2022

3992