Quantcast
Хороскоп за четвъртък | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

4 551

Овен

През днешния ден основните звездни тенденции са свързани с вашата обществена активност, професионални изяви и взаимоотношенията с партньорите по брак и по бизнес. Има известна тенденция да решите да работите повече за другите, отколкото за себе си. Ще се чувствате най-добре в уюта на дома сред познатите ви и любими хора. На брачния си партньор може да се доверите, той може да ви помогне , включително и с идеи за скритата природа на нещата около вас, но не му възлагайте все пак прекалени задачи и очаквания. Ако ви е необходима енергия и пробивност, за да успеете в обществените си и професионални изяви, знайте, че я имате предостатъчно.

Телец

Колкото и да зависят от други хора, вашите планове и намерения са пред фазата на осъществяването. Този факт ще ви изпълни със задоволство, а преследвайки успеха, вас нищо не може да ви спре - чувства и разум ще се обединят, а за вашия зодиакален знак това е печелившата комбинация. Ще получите радващи съобщения и интригуващи предложения. Събитията около вас още ще ви подскажат, че имате доста причини да се чувствате повече оптимисти, отколкото бяхте през миналите дни. Финансовото ви положение постепенно ще се стабилизира и ще отделите доста пари за собствени удоволствия и развлечения. Не се хвърляйте само в тази посока, защото ще пропуснете други полезни неща.

Близнаци

Днес в емоционален план вие имате подтик да предпочитате не твърде афишираните действия, ако ви се появят някакви проблеми, то те винаги ще имат успешен край. Възможност да се учите в процеса на това, което правите, и да анализирате и коригирате от ход действията си. Денят за вас се очертава благоприятен в интимен план и с акценти върху обществената ви и професионална дейност. Имате и доста контакти, и то може би предимно с млади и с успели хора, някои от срещите ви ще бъдат абсолютно неочаквани. Вероятни контакти с изключително интересни и привлекателни представители на противоположния пол. Ако сте започнали се нуждаете от помощта на влиятелни хора, то знайте, че ще я получите.

Рак

Точно днешният четвъртък е денят, през който здравата ви логика и практичният ви усет ще ви помогнат да стабилизирате финансовото си положение. Освен че ще трябва да положите доста усилия, и шансът ще е с вас. Сигурно ще трябва да избирате между сигурността и риска, но не се опитвайте да надскочите себе си, а проявете типичния си реализъм. Трудно ще се преборите с желанието да спечелите всичко, но си спомнете, че можете и да получите по-малко, отколкото се очертава. Ще имате добри идеи, но се пазете прекалената ви бъбривост да не ви изиграе лоша шега и някой друг да отнеме предимството ви. Интимният ви живот започва да се подрежда и основната причина за това е добрият ви тонус.

Лъв

Днес ще сте в състояние да представяте успешно и да защитавате собствените си планове и идеи. В отношенията си обаче с хората наблизо около вас не бъдете прекалени моралисти и съдници, каквото и да се случва, защото вие добре усещате, че всеки си има собствена линия в живота. По правило се радвате на добро здраве, но не прекалявайте и не стигайте до ексцесии, за да не си докарате сами болестите. За всички сряда е периодът, в който можете да постигнете значителен личен и професионален напредък и да планирате и осъществите необходимите действия за това. Ще повече, че ще ви подпомага изостреният ви стремеж за осигуряване на финансовата ви база и благополучие.

Дева

Звездните характеристики на представителите на знак за днес са свързани с професионалната ви реализация, обществена дейност и семейството. Основното за почти всички от вас е постигане на така мечтания успех, за което освен полаганите от вас усилия, ще бъдете надарени и с късмет от звездите. Същевременно ще ви влекат и удоволствията, като в интимната сфера според звездните влияния ще сте неотразими. Занимания с любима дейност и деца също ще ви носи радост. Ако работата ви е свързана с някакви опасности, бъдете много внимателни. За професионалната си изява и повишаване на квалификацията можете да включите успешно целия си интелект и възможности.

 

Везни

В четвъртък ще ви трябва сериозна концентрация за успешно преодоляване на евентуалните пречки. В семейството ви ситуацията е стабилна, не допускайте дребни конфликти. По отношение на ежедневните ви ангажименти, ще се справяте с безспорен успех, защото повечето от вас, родени под знака на Везните, могат да насочват кипящата си енергия, точно в приложните и ежедневни дейности. Можете да се включите успешно и в проекти и групи за реализация на колективни цели, както и да почерпите пример и вдъхновение от най-висока проба, за повишаване на вашето собствено ниво. Успешни професионални изяви, особено ако са в сферите на изкуството.

 

Скорпион

В днешният четвъртък основните тенденции са свързани с вашите ежедневни дейности, но акцентът е осигуряване на материалното ви благополучие и ресурси. Можете да дадете много от себе си и това ще бъде оценено в службата, ако ви предстои издигане. Избягвайте обаче категорично замесването в дейности, които са в известна степен със съмнителна законосъобразност, защото в тази насока неприятностите са ви в кърпа вързани. В брака и партньорствата може да се очертаят някакъв вид тайни, но вие можете да виждате скритите двигатели на събитията. Възможно е и да получите парична или материална помощ от роднини. Също много успешни са и възможностите ви за активен любовен живот.

Стрелец

Днес при вас ще са засилени изявите ви на организатори, вероятно е някои дори да получат и предложение за повишение. Всичко това естествено ще ви се отрази положително и на приходите. Пазете се обаче от претоварване, защото това може да ви се отрази негативно и в здравословен план. В работата се постарайте да си създадете максимално удобство, за да ви спори. Не се учудвайте, ако отношенията ви с някои от вашите приятели охладнеят, защото накрая остават най-истинските ваши съмишленици и хората, които наистина ви ценят. Грижете се за кондицията си, спортувайте по възможност и се стремете да избягвате конфликти по дребни поводи.

Козирог

Изключително успешен ден за тези от вас, които професионално се занимават с обучение, шоубизнес и развлечения. В служебен план някои от вас може да имат притеснения, макар че доста добре сте преценили и приложили положителните си качества и определено имате пример на продуктивност. Това може да се каже конкретно за всеки как ще се прояви, след като се анализират положенията в личния му хороскоп. Удачен период за ползотворни контакти с децата, както вече беше споменато, и в личен така и в служебен аспект. Ако това, което захващате през периода, е ваша любима дейност ще се справите с лекота. Днес ще усетите в себе си отново радостта от живота чрез любовта си към децата, природата или творчеството.

Водолей

Днес ви очакват занимания основно с близки и роднини, както и с приятелите, разбира се. Пред всички други варианти вероятно повечето от вас, родени под знака на Водолея, ще предпочетат топлината на дома и спокойното общуване с близките този период. Може обаче за известно време да ви се наложи по служебни причини да се откъснете от тях. Ще постигнете доста успехи на базата на личните си връзки и приятелите си, някои от които може да заемат доста ключови постове и длъжности. Вие сте общителни и харесвани, където и да се появите. Голяма част от енергията си ще трябва да вложите за постигане на материалното благополучие, към което се стремите. С най-голяма лекота ще се справите с дейности, които по правило обичате.

Риби

Днес основните ви ангажименти ще бъдат свързани с кариерата и близките ви. Интелектът ви очевидно ще работи добре през днешния ден, ще имате добри положения за занимание с литература, изкуство и журналистика. Кратките пътувания ще ви носят успех. Можете да се интегрирате леко и в колективна ценностна среда. Успехи в професията, обществено признание и почести. Имате повишени възможности за работа и изява, можете да постигнете доста в работата, защото освен енергични сте и доста будни и в състояние да възприемате новото. Вероятност от увлечение по повече и, разбира се, по-повърхностни връзки, което в крайна сметка, може да ви създаде проблеми.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за четвъртък

14.10.2021

3645
Хороскоп за сряда

13.10.2021

6002
Хороскоп за вторник

12.10.2021

3083