Quantcast
Хороскоп за четвъртък | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

2 975

Овен

Твърде често ще се случват провали и неуспехи в това, което замисляте и реализирате, а неприятната изненада ще е, че вие най-малко сте очаквали това. Ще се разочаровате и от някои хора, в които сте имали доверие и сте ценили техните възможности. По-често се вслушвайте във вътрешния си глас и не се предоверявайте на никого. Трудно ще намирате разбиране и съчувствие. В емоционален план ще сте склонни към налагане на собственото мнение.

Телец

В четвъртък звездите вещаят трудности в контактите с хората около вас. Ще сдържате чувствата си и в повечето случаи те ще бъдат едностранни, а вие - неразбрани. Денят пред вас като цяло се очертава да не е особено добър. Най-добре е да бъдете внимателни навсякъде и във всичко. Стремежът да се налагате над околните ще бъде ясно изразен. Обстоятелствата ще ви напомнят, че не е нужно да се съобразявате само със своите желания.

 

Близнаци

Действията ви през днешния ден ще бъдат солидна основа за бъдещи успешни сделки. Ще се окажете на подходящото място в подходящото време. Спокойният и предразполагащ подход ви помага да постигнете разбирателство с околните. Прецизността във всяко отношение е наложителна. Подлагайте някои свои стари изводи и решения на съмнение и потърсете съвет. Днес на мнозина не е изключено съдбата да подхвърли ново предизвикателство.

Рак

Ще бъдете весели и оптимисти, но е възможно емоциите да ви тласнат в погрешна посока на преценка. Ще ви търсят от много места да оправяте положението. Можете да разчитате на истинските си приятели, а само от вас зависи дали ще съумеете да привлечете любовта. Звездите ще подкрепят вашата честност и коректност в реализацията на намеренията ви. Припряността не е добър съветник - нека всичко от само себе си дойде на мястото.

 

Лъв

И днес ще продължавате да показвате най-вече сила на волята, породена от вашата съзидателност и енергия. Това ще ви хвърля в доста крайности през днешния четвъртък. Най-добре е да бъдете по-ограничени в действията си и да се опитате в зародиш да избягвате недоразуменията в службата и особено в семейството. Ще спечелите много повече, ако вниманието ви е нащрек и ако не пренебрегвате и най-дребните детайли, особено в общуването.

Дева

Картината е толкова сложна и независеща от вашите мисловни усилия, че не си струва да се обременявате с нещо, което не е по вашите сили. Достатъчно е да се концентрирате върху неща, над които имате влияние и сили да променяте - любов, семейна сигурност, професионална перспектива. Ориентирайте се накъде духа вятърът и тръгнете смело в тази посока. Отворете по-широко очите си към света около вас.

 

Везни

Наблегнете на физическата привлекателност и чара си, а не на праволинейността на работното място. Ако проявите и свойственото си чувство за хумор в определени ситуации, придружено с чувството за справедливост и хармония, то е ясно, че ще успявате лесно. Естествено, най-голямо удовлетворение ще изпитвате в любовта и интимния живот. Ще имате много шансове, които трябва да осъзнаете своевременно.

Скорпион

Сигурно в определени моменти ще сте склонни да действате така, както сте решили - за добро или зло. Усмирете избухванията и нетърпението си. Четвъртък не е най-добрият ден, през който трябва да изявявате водаческите си способности. В решенията ви ще преобладава гласът на сърцето, а не на разума. Усещате, че се нуждаете от похвали и признание за това, което правите. Вечерта ще желаете да сте център на внимание.

 

Стрелец

В началото на работния ден ще получите неочакван шанс да изявите възможностите си. Трябва само да проявите повече прозорливост, да го усетите и използвате - ще имате успех. Това може да предизвика недоволството или завистта на някого. Важното е да не приемате нещата с характерната си прекалена чувствителност и да следвате своята посока. Останете въздържани и хладни, когато някой се опита да ви предизвика.

Козирог

Предпочитайте откритото обсъждане на възникналите проблеми, за да изведете от кризата отношенията си с някои хора. В работата обаче ще бъдете безупречни и извън всякаква конкуренция. Очертават се нововъведения на работното място, които ще ви помогнат да прецизирате нещата и да усъвършенствате детайлите. Акумулирайте старите знания и се постарайте да научите неща, които ще ви помогнат за достигане на набелязаните цели.

 

Водолей

Особено успешен ще бъде четвъртък за родените през първата и третата десетдневка на знака и за тези, които се занимават с търговия. Не давайте обаче израз на радостта си, бъдете по-сдържани от околните и не показвайте чувството, че сте по-щастливи от тях. Мнозина ще имат добри възможности да си осигурят интересно, а защо не и екзотично пътуване, ако използват някакви нестандартни решения. Не е нужно на всяка цена да сте оригинални.

Риби

Започвате доста неща с непредвидим край - връзки и нестандартни партньорства. Всички опити на близките да ви вразумят удрят на камък. На техните опити вие отвръщате с прекалена болезненост, защото гледате на тях като на дръзко посегателство на свободата ви. Изрично е предупреждението на звездите да не се забърквате в тъмни сделки. Не залагайте пари и авторитет и не жертвайте дълготрайни отношения заради съмнителни изгоди.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за вторник

09.03.2021

7487
Хороскоп за понеделник

08.03.2021

10973
Хороскоп за петък

05.03.2021

10074