facebook
twitter

Култура

Люси Дяковска и Владо Пенев празнуват със Софийската филхармония

Поради големия интерес ще има и втора дата на коледния концерт
278
Актьорът Владо Пенев ще влезе в ролята на Разказвача.

27, 28 декември

зала "България"

 

Поппевицата Люси Дяковска ще влезе в неочаквано амплоа на сцената на зала "България" - тя е солист на Празничния концерт на Софийската филхармония. Специален гост на концерта ще бъде и актьорът Владо Пенев - в ролята на разказвача. Емблематични песни за Коледа и Нова година от всички краища на света, музикални шедьоври от Италия, Франция, Англия, Америка, България, Русия, истории за любов и надежда подгряват празничното настроение. Диригент на концерта е маестро Найден Тодоров.

Люси Дяковска ще пее за първи път със Софийската филхармония. "Това ще бъде един от най-важните ми проекти, ако не и най-важният. Концертът с най-добрия оркестър на България провокира и мен, и публиката, която ще усети съвсем различна емоционалност". В концерта ще прозвучи и песен, чийто оригинал е написан от дядото на Люси - композитора Иван Вълев, за женски хор. Сред композициите, които попзвездата подготвя за празничната вечер, са "Тиха нощ, свята нощ", Feliz Navidad и, разбира се, "Аве Мария". Аранжиментите са поверени на Румен Бояджиев-син, Гого Милтядов и Константин Добройков.

Заради големия интерес към концерта Софийската филхармония пуска и втора дата - 28 декември. Тогава пред първия ни оркестър ще застане един от най-младите диригенти у нас - Димитър Косев.
Билетите за двете вечери са на цени от 20 до 50 лв. и могат да бъдат закупени от касата на зала "България", Ивентим и Ипей.
 

1

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Джулия Робъртс взе награда за принос към киноизкуството

19.02.2019

1035 2
Китайски филм бе изтеглен от "Берлинале"

11.02.2019

2037 7
Номинацията на режисьора на "Бохемска рапсодия" за наградите БАФТА е оттеглена

07.02.2019

918 16

Коментари

ДЖОМАГА
снимка на ДЖОМАГА

травестита дяковска е подела медийна кампания за набиране  на кинти явно.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×