facebook
twitter

Култура

Арт лупа

154

Емблематични песни от култовата сага за Джеймс Бонд - 

британския шпионин, ще звучат под палката на Маестро Найден Тодоров в изпълнение на Софийската филхармония, Милица Гладнишка, Рут Колева, Ягода Тренева, Криста, Боби Косатката и Живко Станев. Към познатите вече Skyfall, Diamonds Are Forever и The World Is Not Enough, You Only Live Twice е добавен съвсем нов аранжимент на култовата Golden Eye, написана от Боно и Ди Едж и изпълнена от Тина Търнър през 1995 г. Няма да се размине и без оригиналната тема на Бонд, която присъства във всички филми за Агент 007. Тя е написана от Монти Норман и изпълнена за първи път от оркестъра на Джон Бари. Бари от своя страна композира песни за няколко от следващите филми, сред които и Goldfinger - която ще чуем в изпълнение на Милица Гладнишка.


Лейди Гага 

ще се изяви на наградите "Грами" със своя песен, пише Е!Нюз. Певицата вече има шест награди "Грами", а тази година е с 5 номинации, включително за песен на годината за Shallow от филма "Роди се звезда". Брадли Купър няма да присъства на наградите, защото ще бъде в Лондон за наградите БАФТА, където "Роди се звезда" е със 7 номинации.


Дизайнерът от Лос Анджелис Пиер Дейвис 

дебютира в Ню Йорк тази седмица, ставайки първият транссексуален дизайнер, който представя колекцията си на Седмицата на модата. Съветът на модните дизайнери в Америка, който представлява повече от 500 дизайнери, обяви миналия месец, че марката на трансджендъра Дейвис No Sesso ще "направи Седмицата на модата незабравима". Събитието започна с акцент върху мъжкото облекло, като след това се прехвърли и на дамското. Пред репортери Пиер Дейвис съобщи, че се надява марката да "вдъхнови хората да проявят повече разбиране към ближния си, както и да осъзнаят, че не всичко е само естетика и търговия." 

4

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Министърът на културата обещава диалог с читалищата

23.05.2019

285 8
Пуснаха петиция срещу Исландия: провокирала с флаг на Палестина на Евровизия

22.05.2019

2393 52
За пръв път арабка спечели престижен литературен конкурс 

22.05.2019

867 12

Коментари

67

Два пъти "култова" на десет реда информация говорят за речник с размер на този, който ползвала Елочка Людоедката. Дано авторът знае коя е тя, разбира се. 

сандос1

007 в раздел "Култура"? Айде малко по-сериозно.

Звън®
снимка на Звън®

Увеличителното очарование на арт лупата разкрива за читателите-чобани един нов свят - таен и загадъчен, митичен и мечтан, бляскав като нефритен заек. Първо те разбират за чудото, което ще сътвори с 41 сантиметровия си палисадров батон маестро Найден. С него той ще укроти няколко върли вокални зверкини: Рут, Ягода, Криста, Живко и дори кръвожадните Гладнишка и Косатката. Те ще бъдат принудени от Найден да пеят за Джеймс Бонд, който ще присъства на концерта не като агент 007, а като гардеропиер.

 

Лупата отблизо показва и знамението Лейди Гага, по известна дори от Овцата Доли. Разбираме, че нейният калеко  Брадли Купър е замъкнал със себе си в Лондон кучето й Бафта. Така тя няма да може да се съеши с него по време на раздаване на наградите Грами.

 

И накрая арт лупата ни разкрива приказна история - някой си Пиер Дейвис от Лос Анджелис, който една вечер заспал като обикновен педераст, а на сутринта се събудил като транссексуален дизайнер. Тази трасформация го превърнала в сръхкултова машина и за секс, и за мода. По време на  Седмицата на модата в Ню Йорк той е демонстрирал по скандален начин новата си мъжка колекция, изработена изцяло от вълна от викуна. Пиер като ненаситен  молец я изпогризал, докато е бил анално обгрижван от сплотена група морлоци-адвентисти в деветия месец. Трансджендърът Дейвис е заявил, че скоро ще представи по оригинален начин и дамската си колекция облекла. Пред журналисти той споделя, че е веган и практикува пълнозърнест биосекс с асани от Ашрам Шри Ауробиндо.

Shaaban_bin_Robert

👍 За рецензията.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×