facebook
twitter

Култура

Арт лупа

153

Емблематични песни от култовата сага за Джеймс Бонд - 

британския шпионин, ще звучат под палката на Маестро Найден Тодоров в изпълнение на Софийската филхармония, Милица Гладнишка, Рут Колева, Ягода Тренева, Криста, Боби Косатката и Живко Станев. Към познатите вече Skyfall, Diamonds Are Forever и The World Is Not Enough, You Only Live Twice е добавен съвсем нов аранжимент на култовата Golden Eye, написана от Боно и Ди Едж и изпълнена от Тина Търнър през 1995 г. Няма да се размине и без оригиналната тема на Бонд, която присъства във всички филми за Агент 007. Тя е написана от Монти Норман и изпълнена за първи път от оркестъра на Джон Бари. Бари от своя страна композира песни за няколко от следващите филми, сред които и Goldfinger - която ще чуем в изпълнение на Милица Гладнишка.


Лейди Гага 

ще се изяви на наградите "Грами" със своя песен, пише Е!Нюз. Певицата вече има шест награди "Грами", а тази година е с 5 номинации, включително за песен на годината за Shallow от филма "Роди се звезда". Брадли Купър няма да присъства на наградите, защото ще бъде в Лондон за наградите БАФТА, където "Роди се звезда" е със 7 номинации.


Дизайнерът от Лос Анджелис Пиер Дейвис 

дебютира в Ню Йорк тази седмица, ставайки първият транссексуален дизайнер, който представя колекцията си на Седмицата на модата. Съветът на модните дизайнери в Америка, който представлява повече от 500 дизайнери, обяви миналия месец, че марката на трансджендъра Дейвис No Sesso ще "направи Седмицата на модата незабравима". Събитието започна с акцент върху мъжкото облекло, като след това се прехвърли и на дамското. Пред репортери Пиер Дейвис съобщи, че се надява марката да "вдъхнови хората да проявят повече разбиране към ближния си, както и да осъзнаят, че не всичко е само естетика и търговия." 

4

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Джулия Робъртс взе награда за принос към киноизкуството

19.02.2019

1063 2
Китайски филм бе изтеглен от "Берлинале"

11.02.2019

2062 7
Номинацията на режисьора на "Бохемска рапсодия" за наградите БАФТА е оттеглена

07.02.2019

938 16

Коментари

67

Два пъти "култова" на десет реда информация говорят за речник с размер на този, който ползвала Елочка Людоедката. Дано авторът знае коя е тя, разбира се. 

сандос1

007 в раздел "Култура"? Айде малко по-сериозно.

Звън®
снимка на Звън®

Увеличителното очарование на арт лупата разкрива за читателите-чобани един нов свят - таен и загадъчен, митичен и мечтан, бляскав като нефритен заек. Първо те разбират за чудото, което ще сътвори с 41 сантиметровия си палисадров батон маестро Найден. С него той ще укроти няколко върли вокални зверкини: Рут, Ягода, Криста, Живко и дори кръвожадните Гладнишка и Косатката. Те ще бъдат принудени от Найден да пеят за Джеймс Бонд, който ще присъства на концерта не като агент 007, а като гардеропиер.

 

Лупата отблизо показва и знамението Лейди Гага, по известна дори от Овцата Доли. Разбираме, че нейният калеко  Брадли Купър е замъкнал със себе си в Лондон кучето й Бафта. Така тя няма да може да се съеши с него по време на раздаване на наградите Грами.

 

И накрая арт лупата ни разкрива приказна история - някой си Пиер Дейвис от Лос Анджелис, който една вечер заспал като обикновен педераст, а на сутринта се събудил като транссексуален дизайнер. Тази трасформация го превърнала в сръхкултова машина и за секс, и за мода. По време на  Седмицата на модата в Ню Йорк той е демонстрирал по скандален начин новата си мъжка колекция, изработена изцяло от вълна от викуна. Пиер като ненаситен  молец я изпогризал, докато е бил анално обгрижван от сплотена група морлоци-адвентисти в деветия месец. Трансджендърът Дейвис е заявил, че скоро ще представи по оригинален начин и дамската си колекция облекла. Пред журналисти той споделя, че е веган и практикува пълнозърнест биосекс с асани от Ашрам Шри Ауробиндо.

Shaaban_bin_Robert

👍 За рецензията.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×