facebook
twitter

Туш - 10-15-2019

4907 13
13

Коментари

maestrata

Маестро Банкси?Маестро-???

Хулиган

Маестро ?

Добро начало!

Пък и боичките ще са същите, когато пак ти затрябват...

http://www.drago.info/index.php/2017/10/25/naglets...

cymen

Aхам, яко дренки догодина.

НЕРВЕН

Орбан е пич!

Traktor1

 И бърка здраво в задните части на болните сили ? 

sega_reader

Комарницки в грешка си.

Орбан има държава и се грижи за нея.

Ние нямаме нито лидер като Орбан, нито държава.

А това, че има хора, които не харесват Орбан, ами в коя страна не е така ?

А, да, сетих се, в страните с диктаторски режими.

Днес имаш слаб две /2/.

Помисли върху темите, от които зависи живота на българите.

Остави ги унгарците, насреща им да бягаме пак няма да ги стигнем.

аиг3

Ей, стигнахме до там пак да казваме на карикатуриста кого да изобразява. Никакъв Орбан, никакъв Путин, Радев е свещена крава. Най-добре всеки ден дебелият.....на Бойко.Това никога няма да се изтърка

stifen

Браво на автора! Балонът орбанчо-тарикатето беше време да започне да се спихва. Верно, грижеше се за своите хора - ама с чужди кинти от ЕС. Като ги плюеш - откажи се от кинтите, да, ама не. но нема да ги мислим ние маджарите, нито маджарките. Важното е, че Орбанчо е върл българомразец. Приюти Груйо, баш българомразеза. всички скопски медии са негова собственост и най меката псувня в наш адрес и български фашистки окупатори и турко татари! Ама я да ги видим маджарето - те са си баш нацисти, защото воюваха до последно на страната на Германия и по произход са точно туркотатари!

Traktor1

 Стифчо,с тия БХК мантри за унгарците нацисти и лошия Орбан можеш да предизвикаш единствено присмех,припкай да ти сменят лиШчето...Самият факт,че политици като Орбан предизвикват обилно слюноотделяне в такива като теб,го прави симпатяга :) 

аиг3

Не знам кой слюноотделя, но явно възхитата към Големия мАж, тип Орбан, често преминава във възбуда и кулминира в бели петна отпред на потурите. Специалистите да кажат на какви подсъзнателни желания се дължи това.

Traktor1

  Ползвай по добър перилен препарат за да не те е страх от политици като Орбан,които от години оставят бели петна отзад на потурите на болните сили ?

аиг3

Мда, Фройд е прав. Ограничаването на либидото води до неврози. Първосигналността и безкритичното поглъщане на всичко кафяво, което се пуска само помага. Още изказването за "играчките на Игнатов" показа определена насока на мисленето и скрито неудовлетворение. Пожелавам ти тази нощ да сънуваш всичките ти любими корави мъжаги.

Krasimir Chenov

Тракторът както знаем върви с дизел. Но има и някои модели вървят с Баяришник. Наздраве!

bool(false)