Quantcast

Медия без
политическа реклама

"Левски" направи важна стъпка за финансовото си оцеляване

Договорът с букмейкърската компания "Палмс бет" може да осигури и завръщането на Станимир Стоилов като треньор

29 Авг. 2021Обновена
МИХАЕЛА КАТЕРИНСКА
Наско Сираков

Ръководството на "Левски" най-сетне обяви сключването на новия договор с "Палмс бет". Досега букмейкърската компания бе сред основните спонсори на клуба, но новото споразумение ще придвижи отношенията между двете страни на друго ниво. Контрактът е представен като партньорски, като предварителните информации са, че "Палмс бет" ще дава вече доста повече средства на клуба, при това в различни направления по бюджета - първи отбор, маркетинг и т.н. Като част от сделката, представител на букмейкърите ще влезе в Надзорния съвет на "Левски" на общото акционерно събрание, което ще се проведе на 31 август.

Подробности ще бъдат обявени от собственика на клуба Наско Сираков на пресконференция утре от 14:00 ч. Очакванията са обаче, че въпросният договор ще осигури много по-голямо спокойствие в "Левски" за финансовото състояние и ще позволи на ръководството да планира по-дългосрочни цели. А това съответно ще спомогне за завръщането на Станимир Стоилов на треньорския пост. Както е известно, Стоилов бе поставил осигуряването на финансова стабилност за клуба и съответно редовно плащане на заплатите като главно условие, за да приеме офертата.

Изпълнителният директор на "Палмс Бет" Лъчезар Петров вече коментира договора: "Партньорството ни с "Левски" със сигурност ще помогне на клуба в много направления. Целта ни е да видим един развиващ се клуб, да допринесем за по-доброто му функциониране и за по-стабилните му успехи в бъдеще. Радвам се, че точно ние сме компанията, която протегна ръка в този момент. Щастлив съм да видя и позитивната ответна реакция на нашите клиенти и фенове на "Левски", които буквално засипаха социалните ни профили с благодарствени съобщения. Феновете са основната помощ и подкрепа за "Левски".

 

 

„ПФК Левски“ и Palms Bet подписаха партньорски договор. Подробности ще бъдат представени на пресконференция в...

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Sunday, August 29, 2021

 

 

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Ще се осъществи ли ротацията във властта?