Quantcast
Борисов: Призовавам Борислав Михайлов незабавно да си подаде оставката | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

66 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Борисов: Призовавам Борислав Михайлов незабавно да си подаде оставката

"Призовавам Борислав Михайлов незабавно да си подаде оставката като президент на Българския футболен съюз! След вчерашната позорна загуба на българския национален отбор и предвид лошите резултати на футбола ни, разпоредих на министър Красен Кралев държавата да прекрати всякакви отношения с БФС, включително и финансови, до оттеглянето на Борислав Михайлов от поста. Категорично осъждам и поведението на част от присъстващите на стадиона. Недопустимо е България, която е една от най-толерантните държави в света, и хора от различни етноси и религии живеят в мир, да се свързва с расизъм и ксенофобия".

Това написа на профила си във "Фейсбук" премиерът Бойко Борисов.

По-рано днес, преди заседанието на Министерския съвет спортният министър Красен Кралев разкри, че е бил извикан при премиера, за да обсъдят вчерашната ситуация, при която България падна с 6:0 от Англия и влезе в световните медии с расистки изпълнения от страна на агитките. В профила си във Фейсбук Борисов написа, че започва и ревизия на БФС.

"След последните прояви премиерът ми разпореди от днес нататък да преустановяваме всякакво отношение с БФС, вкл. и финансово, до подаване на оставката на президента на БФС Борислав Михайлов. Това не е намеса, ние очакваме подаване на оставката му, държавата не може повече да толерира подобно поведение", каза пък Кралев.

Правилникът на УЕФА и на ФИФА забранява категорично държавна намеса в кадровата политика на местните футболни федерации, като санкциите са изваждане на клубовете и националните отбори от всички международни първенства и турнири.

Към статията във в. СЕГА

Страници

Zavinagi CSKAR
снимка на Zavinagi CSKAR

...на Перуката пак ли ще му се размине..?

 

...направи ни за смях този Перукан с некадърното си управление...да си взема кандидат кмета Лечко и Балъчката и да се изнасят на прибежки от БФС...

sega_reader

За перуката чухме, кажи неща за Тиквата.

Zavinagi CSKAR
снимка на Zavinagi CSKAR

...чул си, но не си разбрал...степ бай степ...като разбереш за Перуката, тогава ще ти кажа и за тиквата...

Хулиган

В Абсурдистан е така.

Сега остава да се появи статия от Боко "Докога ще се търпят недъзите в българския футбол!"

За незапознатите - статия от бай ви Тошо в Работническо дело след провала на Българския национален отбор на световното първенство в Мексико.

Вместо да арестуват неонацистите още на стадиона, късали отношенията.

Смешници!

....................................

http://www.drago.info/

Хумангоид

Каквото щете пишете и казвайте, обаче след тази статия е започнала работата с поколението на Стоичков, Трифон, Сираков и останалите. 

Кара Колю

Тюууу... Бочко пак ви варнà... Дòбър ийе...?

First Strike

Как па не се умори да му целуваш задника...

майор

Кога си наведен и близУ, ни е проблем ?

graoveca

Българският футбол - ефбати лига

 

1. Десет малки зелени негърчета - The Gel business project

2. Левски или За кожата на един череп...

3. Ще си направя червена къщичка за птиченца насред Борисовата градина...тауър

4. Венци Слабия - ще падне келепир от Славия...

5. Варна Черно море - страшен ТИМ

6. На Лаута - раирана сръбска скара

7. Майна, цъкни полиграфа...да чуем Ботев...

8. Дунав - тече, всичко тече, времето няма бряг...

9. Враца,  ято рошави гарги и едно котенце ...

10. Бистрица - Тиге, тигре, имаш ли пари...

11. Царството на околовръстния път и неговите фенки

12. Няма мое, няма твое, всичко е национална лотария

...................

 

Justinian2
снимка на Justinian2

Големите мутри късат с малките мутри !! Смех...?

Шумахер
снимка на Шумахер

?

Seawarrior

..

blue_fish

Расизмът по стадионите е нещо ново за България. Ще се радваме, ако например Англия сподели от богатия си опит как се бори с него.

sega_reader

Ами как, монтираха десетки камери по стадионите насочени не към терена, а към публиката. Заснема се всичко.

Който се прояви лицево се разпознава, вика се в районното и когато има мач се изисква неприсъствието му, като му осигуряват друго занимание.

Ако мача е в чужбина, отнема му се паспорта докато трае мача.

И т.н. и т.н., въобще глоби, бой и сръбска музика.

А у нас ?

У нас нищо, физиономиите им са ясни, всички са криминално проявени или малолетни.

Полицията спи дълбок зимен сън и ... получава заплати.

Бойко и той мълчи, това са негови хора, проверени, точни, няма проблем.

За него няма проблем, за нас като държава има и то огромен.

blue_fish

Съгласен. Малко и закачка към англичаните ми беше въпроса, защото в исторически план никога не сме били расисти, а сега заради няколко групи лумпени по стадионите сме на път и за това да ни нарочат. ЗИП-а вероятно е прав, че бият по нас (в случая - с основание) защото сме малка федерация, за да се сещат големите като Италия.

Seawarrior

Тук изобщо не става въпрос за никакъв расизъм. Лумпенизирани агитки търсят всякакви начини да засегнат неколкократно превъзхождащ, техния отбор, опонент. Поради липса на други противопоставими аргументи. Това е отколешна българска традиция по спортните арени. По същата логика могат да ги нарекат содомити, прелюбодейци, педофили и хомосексуалисти. Тези примитиви са просто едни безмозъчни, убедени в своята групова безнаказаност същества, които нямат нищо общо, нито възможност да извършат 90% от постъпките в дефиницията за расизъм.

Traktor1

А тъй ли било ? Ти да видиш....тоест да разбирам,че преди няколко години,когато фенове на Челси блокираха вратата на вагон в метрото в Париж за да не влезе чернокож и му пееха в лицето We are racists and we don't care,всички сега са без паспорти ? И стадион не помирисват, да ? 

Предводител на ...

Муктаниан, що не моете да биете Турция като гост в Париж?

Желязко Желев

             Спира строежа на стадиони?Неее, футбол и футболисти може да няма ама кат се построят стадионите ще дойдат.Тъй и с магистралите, икономика може да няма  но магистрали трябват,кат се построят икономиката ще цъфне.

            То си е пародия и министъра на спорта/виж снимката/ и на културата/виж изказванията/Бе то всичко пародия.Нощес четох статия ,че икономиката ни е на ниво 1973г. и се движим в обратна посока.

Е футбола по бързо се движи,бравос ,е в обратна посока,но той футбола е като пътник у влак.На кадето и да се движи накрая ще е там където е влака.    

ПламенИв

Михайлов, когато и да го изгонят, все ще е безнадежно закъсняло. Но сега слънцето от Банкя ни вкарва в нов филм - намеса на държавата в работата на футболния съюз. Е сега ще видят глоби и забрана за участие в международни форуми.

Интервал

Личат си приоритетите :) Боце Ага може да дреме с месеци по разни теми преди да размърда изящното си туловище, но по тази тема е светкавично. Важно си е.

Justinian2
снимка на Justinian2

Чи как ! Той е профи-футболер , беше номинация за футболист на годината ! Само заради присъщата си скромност се отказа от приза ! Баце е кръвно свързан с Големия футбол и няма да остави недъзите на българския току-така...?

първолета

Като е тръгнал да се меси във всички институции, да поиска и оставката на Кошлуков, щото не е редно да разбираме от английските медии за позора си. Лекето е лепнато връз всички ни. Ахъ.?

erkek

Докато чака Борислав Михайлов (и цялото БФС) да си даде оставката,Борисов още днес може да уволни другарите Младен Маринов министър и главния секретар на МВР-забравих името му.Защото това си беше пародия на охрана на футболен мач.И няма да е зле след това Борисов да се самоуволни сам.

Деянов
снимка на Деянов

Всичко се повтаря: Време е Партията и нейния Пръв партиен и държавен ръководител да се заемат с "недъзите в Българския футбол"! А кой доведе България до това положение да нямаме вече никакъв спорт е друг въпрос....

Тата-ра

Борисов като го е срам от расисистите нека даде пример и да махне нацистите от правителството .

Тези същите които правиха протест пред съда за Полфрийман и за забрана БХК -

същите убавци които защитават ултрасите от бандата на сина на Монов .

Какво се прави на ударен и на много справедлив сега лицемера .Расистите от които сега се срамува че ги дават по англ телевизии са от едно котило със неговия вицепремиер 

Traktor1

Всъщност ти демонстрираш типичния фашистки мироглед,но предвид,че си на БХК хранилка,не съм изненадан - австралийският убиец е освободен предсрочно от корумпиран съдия с връзки в криминалната организация БХК така че протести срещу това ще има и за в бъдеще,бъди спокоен :) 

торбаЛан

Кога е освободен, че нещо съм пропуснАл?

Шлифера

Ама то каквато държавата и нейният пръв ръководител байОНя (баш футболист на ТАТКОВИНАТА ни), такова е и БФС то с нейния пръв ръководител ПЕРУКАН....така че и двамцата да духат супата!!!!!

Solace

Откъде накъде Баце ще иска Перуци да се махне? Нито му плаща, нито му е шеф. Само са на един акъл, ама Баце не може да играе на Преслава.

Надявам се след скандала от вчера (не съм гледал мача, само чета сайтовете) и тези Бацеви действия, ФИФА, ФАФА, ФОФА и ФУФА да извадят всички видове български футболни отбори от всички видове футболни състезания за срок от поне 10 години.

Само така на който му се играе футбол на аматьорско ниво - ще играе. И след 10 години, ако някой има акъл, стратегия и желание - ще извади подготвени деца, юноши, младежи и мъже, които ще горят в играта и ще се борят до последно.

Разбира се, това е пряко свързано с (поне) спиране на културния и морален упадък на обществото ни. 

Утопия, нали?

Страници