facebook
twitter

Справочник

Седмичният хороскоп на Амалия за 11 август

4312

Овен
Проявете уравновесеност
Разполагате с подкрепата на звездите и навярно ще сте в много добра форма, що се отнася до печеленето на пари. Пазете се да не надцените реалните си способности - от вас се искат доста прояви на гъвкавост и уравновесеност. В мислите си таите нещо, с което напоследък не сте успели да се справите, но защо отлагате да потърсите съвет? Неочакван обрат на събитията ще означава, че трябва да направите услуга на приятел. Всички признаци сочат, че самите вие ще искате скоро да ви върнат услугата, но избягвайте да се обвързвате с хора на високи постове. Днес ще ви липсва спокойствие, но утрешният ден е по-благодатен и успешен. Понеделник е професионално натоварен, а вторник радва с материален успех. Парични постъпления ще имате в сряда. В четвъртък и петък се очертава пътуване.

Телец
Не взимайте нещата присърце
Седмицата ще започне с неочаквани обрати, но събитията от началото й лесно могат да се обърнат във ваша полза, ако не ги вземате надълбоко. Не се обвързвайте с планове - сигурно ще се възползвате най-добре от създалата се ситуация, като я оставите да се развива по своята вътрешна логика, а не се намесвате. Способността ви да убеждавате другите ще е ясно изразена, но съществува реалната опасност някой да изтълкува погрешно думите ви и да ви вкара в конфликт. През уикенда мнозина ще имат доста срещи и разговори за промени в делата. Кратки пътувания и делова сполука в понеделник. Шанс за осъществяване на съюз в бизнеса носят вторник и сряда. В четвъртък ще бъдете успешни с парите. Петък носи много работа.

Близнаци
Собствен почерк
Едва ли през цялата седмица ще проявявате желание за компромис, защото много от нещата около вас ще ви убеждават, че сте прави и няма нужда да го правите. Същевременно в доста случаи ще сте склонни да махнете с ръка и да оставите другите да действат. Ще оставите отпечатък върху всичко, което вършите през седемте дни. Желанието ви да се борите за някаква кауза ще е изразено и ще ви даде възможност да покажете своята непоколебимост. Замислете се дали тя е уместна във всички случаи. Липсата на мобилизация ще ви пречи във вторник. В сряда и четвъртък ще имате успехи във всичко, а петък се оказва начало на продължителни и значителни промени за мнозина от Близнаците.

Рак
Нови знания
Онова, което ще научите през тази седмица, през следващия месец може да ви донесе полза. Навярно ще се разочаровате, ако оставите някой, който е отдалече, да ви придума относно проект, към който в началото ще подходите с доста съмнения и нерешителност. Възможно е той да си играе с вас, защото по-скоро иска да изпита реакцията ви, а не да се впусне в сериозно начинание. Следвайте гласа на сърцето си, накъдето и да ви води. Понеделник носи делова сполука и пътуване. Във вторник, сряда и четвъртък преобладават материалните ангажименти, но знайте, че възможностите за печалби и загуби са изравнени. Действията ви в петък трябва да са точни.

Лъв
По-жизнени и витални
Тъй като търпението и издръжливостта ви са възстановени, би следвало да се чувствате по-способни да поемате увеличения стрес и напрежение на работното място. Възможно е най-после благоприятно да се реши финансов въпрос. Седмицата ще е сполучлива за реорганизиране на личните финанси, ако се уверите, че печалбата от ново начинание ще е само за вас. Средата на периода е най-подходяща да отправите молба към влиятелни хора, ако ви е необходима определена услуга. Звездните стимули са благоприятни за всички от знака. Решението на неотложни въпроси ще започнете още в понеделник. В сряда, четвъртък и петък ще имате доста делови ангажименти, но и задоволителни парични постъпления.

Дева
Напразни усилия
Опитайте се да не вземате прекалено присърце някакъв незначителен професионален въпрос. Вярно е, че той не се поддава на искрените ви усилия да го решите, но защо трябва да губите чувството си за мярка само заради него? Отдалечете се за известно време. Навярно ще установите, че всъщност не е толкова важен за вас или пък че други са в състояние да го уредят без вашата намеса и помощ. Опитайте се да си дадете по-голяма сметка за собствените си предразсъдъци и склонности. Някой новопоявил се в живота ви в началото ще ви създаде погрешна представа за себе си, но съществува възможност да работите заедно и да имате добри взаимоотношения. През уикенда мнозина ще се ангажират с домашни занимания. Понеделник е начало за решителни действия. Вторник и сряда дават шанс за парични постъпления.

Везни
Отстъпете
Карайте по-спокойно тази седмица, отстъпете малко назад и огледайте всичко, което става около вас. Важното е да видите скритите тенденции. Това, което ще чувате, вероятно няма да съвпада с онова, което всъщност се крие зад думите. Предпазвайте се от клопките, като отказвате да обсъждате проблемите с други, освен с онези, които пряко са намесени в тях. Ще ви се разкрие добра възможност, която на първо време може и да не притежава кой знае каква притегателна сила, но е в състояние да отвори пред вас нови врати. Промените започват от вторник. В сряда ще действате умерено и с подчертан позитивен резултат. Четвъртък се оказва решителен в много отношения. В петък обаче може да имате загуби.

Скорпион
Направете правилния избор
Не приемайте нито едно обещание като окончателна даденост. Мнозина около вас ще се съгласяват прибързано, но със сигурност няма да удържат на думата си, когато дойде време за изпълнение. Изслушайте какво ще ви предложи някой по-възрастен, макар в момента да ви се струва невъзможно. През седмицата за вас е много важно да направите правилния избор. Пилеенето на време може да ви изправи пред мисли, с които не сте се сблъсквали. Ще се наложи да се изправите пред проблем, който сте се опитвали да пренебрегнете. На работното си място не се набивайте в очи. Активността преобладава в понеделник и петък. Вторник ще ви радва с приятни срещи и разговори, а сряда е активна в материално отношение.  Четвъртък ви дава шанс за печалби.

Стрелец
Липсват ви воля и жизненост
През настъпващата седмица ще ви липсват воля и жизненост за нови начинания. Бездруго сте затънали в работа, изостанала от миналата седмица, затова свикнете, че сега други хора ще ръководят нещата на работното ви място. Най-вероятно е да чуете "не" в отговор на молба за услуга, но това не ви пречи да опитате. Не може да очаквате, че отношенията между хората остават постоянни, затова не разчитайте на човек, който ви е вършил услуга в миналото. Условията непрекъснато се менят. Много от представителите на знака скоро ще си търсят нова работа, нова квартира или ново предизвикателство. Понеделник ще ви зарадва с неочаквани новини, а вторник и петък дават шанс за парични печалби. В четвъртък се пазете от негативни емоции.

Козирог
Вярвайте в силите си
Колега вътре в "кухнята на нещата" ще ви изясни позиции относно плъзнал слух. В него обаче ще се съдържа голяма доза истина за това чия заплата ще е увеличена и кой ще бъде натоварен с повече задължения. Не е изключено вие да попаднете във втората група, но вместо да недоволствате, дайте да се разбере, че с готовност ще се захванете с нова работа. Подходете уверено към себе си и говорете убедително за качествата си - не проявявайте свенливост и не скромничете, щом се наложи да си правите самореклама. Понеделник е начало на промени, а вторник отбелязва делови контакти. Срядата ще бъде тежка и неприятна за мнозина. Парична сполука е характерна за четвъртък и решителни действия в петък.

Водолей
Допълнителни усилия
Недостигът на време ще отнеме удоволствието на онова, което вършите в момента, и сигурно ще стигнете до ситуация с нещо да бързате, друго да забавите и накрая да не свършите нищо както трябва. Допълнителните ви усилия на работното място ще дадат резултат - вероятно някой ще напусне и ще заемете неговото място. Подгответе се отсега за благоприятния случай. Понеделник ще бъде неприятен. Вторник носи промени и ново начало на нещо. До края на периода последователно се редуват спомени и стремеж за освобождаване от всичко отминало, което някои ще съчетаят с кратко пътуване.

Риби
Налагате уменията си
Прословутата способност на Рибите да се погаждат с всекиго и всичко през тази седмица ще е добре дошла. Разполагате с издръжливост за продължително съсредоточаване. Досегашната липса на напредък навярно се дължи на минала кавга. Хората са наясно с уменията ви и с готовност ще работят в един екип с вас. Що се отнася до лидерските ви качества, вие добре си знаете, че сте по-напред от околните и ви съперничат само Лъвовете. Сега промените ще са само за добро. Някой, който в момента е далеч, е от изключителна важност за вас. Уикендът ще премине спокойно и ползотворно. За мнозина понеделник и вторник се характеризират с напредък. В сряда ще бъдете доста ангажирани. Характеристиката на петък е финансови постъпления и късмет.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за четвъртък, 23 май

23.05.2019

10919
Прогноза за времето за 23 май

23.05.2019

48
Хороскоп за сряда, 22 май

22.05.2019

4816

Влез или се регистрирай за да коментираш

×