facebook
twitter

Справочник

Седмичният хороскоп на Амалия

8351

Овен
Дистанцирайте се
През новата седмица не очаквайте чудесата да бъдат част от ежедневието ви. Опитайте се да се дистанцирате от чужди проблеми и от неща, които не ви засягат пряко, тъй като те ще ви натоварват емоционално. Ще можете да увеличите приходите си, особено ако сте се освободили от свои стари задължения към личност или организация. Не търсете поддръжка от човек, който не е доказал, че можете да му гласувате доверие. След сряда доразвийте професионалните си идеи и дори да не са приети с въодушевлението, от което се нуждаете, не се отказвайте от тях. Постарайте се да следвате сърцето си, защото то няма да ви подведе.

Телец
Бранете интересите си
След понеделник залагайте на добра концентрация, тъй като тя ще ви помогне да преодолеете трудностите. Малко вероятно е в професионален, материален или личен план да се сблъскате с неща, които да не можете да контролирате, но въпреки това е напълно възможно да не се чувствате достатъчно уверени. Опитайте се да направите преоценка на интересите си, но и не разчитайте, че някой друг ще свърши работата вместо вас. Ясно е, че ще трябва да положите  усилия, за да подобрите цялостно ситуацията на работното си място. Готовността ви да внесете промени в стила на работа може да повиши ефективността ви.

Близнаци
Запазете реалната си представа
През новата седмица не страдайте от заблуждения, защото ще изгубите реална представа къде се намирате и към какво се стремите. Не предприемайте каквито и да било рисковани ходове в материален план, особено ако от известно време обмисляте инвестиция, но и действайте с размах, когато става въпрос за реализирането на личните ви идеи. Освободете съзнанието си от негативното и се хвърлете ведро и смело напред. Опитайте се да проявите гъвкавост и голяма дипломатичност при водене на преговори, от които имате конкретни очаквания. Самотните представители на знака ще бъдат привлечени от нова особа в обкръжението си.

Рак
Постигнатото не ви задоволява
През идващите седем дни следвайте точен план на работа и почивка, за да се справите с предизвикателствата в работата. Създайте си правилна нагласа, особено ако досега със свое начинание не сте успели да промените нищо. Много от вас ще получат известия, които ще имат отношение към стабилизирането на доходите им. Колкото по-целенасочено действате, толкова е по-малка вероятността да се сблъскате с проблеми. Опитайте да преразгледате интересите си, тъй като не е изключено да откриете, че постигнатото не отговаря на изискванията, които поставяте. Колкото по-последователни сте в действията си на работното място, толкова е по-малка вероятността да изпаднете в ситуация, която не можете да контролирате.

Лъв
В умерено темпо
През седмицата поддържайте умерено темпо, тъй като така ще съумявате с лекота да посрещате изненадите, които ви застигат. Звездните влияния определят късметът да бъде на ваша страна. Ще имате солидна звездна енергия да овладявате тънкостите в професионален, материален и личен план. Обмислете предложенията за работа, които ви отправят. Имайте предвид, че важни срещи ще ви помогнат да изградите по-стабилно настояще и бъдеще. След сряда мнозина могат да се надяват на успехи в професионалната сфера, особено ако са съумели да се справят с всички предизвикателства, изпречили се на пътя им през изминалите седмици от началото на годината.

Дева
Променливо развитие
През идващите седем дни вашите дела ще имат променливо развитие. На работното място или в бизнеса не трябва да имате големи очаквания. Не бива да се обезсърчавате при първия неуспех и да считате, че отново се връщате към неблагоприятен период. Ясно е, че ще бъдете доста натоварени, което ще изисква и по-голяма упоритост. Някои от вас обаче ще са склонни да протакат изпълнението на задачите си, като ще си търсят оправдание, че имат други, по-важни неща. Вероятно твърде променливото време ви действа отпускащо, но за вас би било по-добре, ако преодолеете тази си физическа слабост. За сметка на това ви предстоят  много контакти и разговори по дела, с които смятате да се заемете. През уикенда ще ви зарадват новини.


Везни
Търсите добри перспективи
В първия работен ден след уикенда обмислете внимателно предложенията за работа, които ви отправят приятел, близък или влиятелна особа. Имайте готовност да направите съответните промени в предварителните си планове, особено ако съзнавате, че така ще подобрите положението си. Ако откривате добри перспективи, това ще ви даде шанса да поставите ново начало в професионалната сфера и да преодолеете някои свои затруднения. Не пренебрегвайте нуждата да посветите четвъртък и петък единствено на себе си. Постарайте се да откриете правилния баланс между работа и пълноценен отдих. Под никакъв предлог не започвайте спорове, за които не можете да предвидите как ще се развият за вас.

Скорпион
Добра мотивация
През седмицата се опитайте да подобрите положението си, като анализирате обстоятелствата, които ви заобикалят в делови и личен план. Следвайте мечтите си и  резултатите няма да закъснеят. Възможно е да получите подкрепа от приятели и близки, ако ги помолите за това - в противен случай ще ви бъде трудно да се справите сами. Ако сами усещате, че се нуждаете от промяна, имайте готовност да я осъществите. Не допускайте да изгубите отличната си мотивация за работа, дори да виждате, че конкуренцията ви в професионалната сфера е безмилостно жестока. Днес и утре много от вас ще се изправят пред сериозни изпитания в любовта, особено ако не сте готови на каквито и да било компромиси.

Стрелец
Получавате подкрепа
Днес и утре ще се срещнете с хора, които не сте виждали отдавна. Още в понеделник ще можете да преразгледате проектите, с които се занимавате на този етап в професионалната сфера. Много от вас ще получат изгодни предложения, които ще вещаят промяна в обстоятелствата около тях, а вие ще виждате шансове за подобряване на материалното си положение. За това обаче е необходимо да следвате принципите си и да се постараете да изпълните ангажиментите, които сте поели към делови партньор или колега. Превърнете трудното в реалност, особено ако сте положили усилия да се справите с отправените ви предизвикателства. Възможно е мнозина да получат подкрепа, благодарение на която ще поставят ново, по-стабилно начало в живота си.

Козирог
Срещи и емоции
Посветете дните от седмицата да укрепите позициите си на работното място. Постарайте се да направите равносметка на приятелствата и контактите си, за да може с по-голяма лекота да вървите напред при осъществяването на намеренията си. Отделете време за някои служебни срещи, тъй като на тях ще бъдат възложени важни за кариерата ви ангажименти. Дните също така са подходящи да замислите и да планирате някои свои професионални ангажименти, без да им отделяте твърде много време. Вместо това релаксирайте пълноценно. Срещите ви с приятели и близки ще са наситени с множество емоции. Погрижете се да доставите радост и на човека до вас с малки жестове на внимание. Отличната ви информираност може да ви спести множество главоболия в професионален, материален и личен план както в настоящето, така и в бъдеще.
Водолей
Резервирани към приятел
Още в началото на седмицата се отнасяйте отзивчиво към опитите на хората от прякото ви обкръжение да ви подпомогнат в действията, които предприемате в професионалната сфера. Възможно е по-голямата част от вас да изпитват резерви към приятел, познат или колега, особено ако той проявява интерес и към личния ви живот. Ако се стремите да реализирате конкретни цели, ще преодолеете  затрудненията, които сте имали в службата и в материален план. Имайте предвид, че трябва да се пазите  от песимизъм както за малките, така и за големите неща. Поради липса на внимание от страна на интимната половинка ще сте склонни да проявявате емоционалност, която може да предизвика сблъсъци помежду ви.

Риби
В търсене на печалби
През  новата седмица избягвайте с действия или с думи да предизвиквате събития, които не можете да контролирате. Знайте, че най-правилната нагласа на работното място е да обръщате внимание на дребните детайли, тъй като така ще си спестите главоболия. При правилна организация ще осъществите плановете, по които работихте в последно време. Насочете действията си към тези направления, в които може да увеличите печалбите си. Не допускайте да попаднете под влияние на негативите, заобикалящи ви в работата. В четвъртък оценете по достойнство подкрепата, която приятел или близък ви оказва. Мнозина ще планират предстоящо пътуване, което ще им позволи да се срещнат с човек, когото не са виждали отдавна, а е важен за тяхното израстване.

Все още няма коментари

Още

Футболна седмица

16.02.2019

233 1
Прогноза за времето за 15 февруари

15.02.2019

155
Хороскоп за 15 февруари

15.02.2019

1777

Влез или се регистрирай за да коментираш