facebook
twitter

Справочник

Седмичният хороскоп на Амалия

8132

Овен
Променете тактиката
Рядко ще бъдете отпуснати в седемте дни пред вас. Ще работите усърдно, убедени в постижимостта на целите, но ще държите и колегите ви да полагат сериозни усилия. Не драматизирайте затрудненията, с които се сблъсквате на работното си място. Време е да промените тактиката, която използвате за постигане на набелязаните от вас цели. Довършвайте започнатите дела, преди да се насочите към започването на нови. Ярко изразено ще е чувството ви за справедливост. Добре е за вас, че седмицата не предполага възможности да показвате гнева си, но ако това стане, ще се развихри истинска буря. Раздразнението може да ви накара да се чувствате зле.

Телец
Увеличени ангажименти
Идващата седмица ви вещае изява на силна воля и емоционалност. Ангажираността ви ще се повиши още с настъпването на новата работна седмица. С предприемането на каквито и да е ходове е задължително да се убедите, че не поемате рискове. Вземете под внимание съветите, отправени ви от колега или делови партньор. Пазете се обаче от типичната за вашия знак склонност към перфекционизъм в изпипване на детайлите. Щадете повече себе си и хората около вас, защото рискувате да се вкарате в безсмислени конфликти, в които да доказвате правотата си. Това едва ли е препоръчително за вас, като се има предвид, че звездните влияния изострят емоционалността ви.

Близнаци
Успешни начинания
Имате твърде добри предпоставки да направите една запомняща се седмица на работното място. Звездите бдят над всички ваши начинания. В добавка през всичките седем дни ще усещате подкрепата на предани ви хора, които прецизно владеят нещата в своята област. Всичко това ви гарантира, че успехите ще вървят един след друг към вас. С каквото и да се захванете, ще го правите усърдно и добре. Плутон ви помага да гледате напред в бъдещето, да се издигнете над хорската суета и да живеете в съгласие със себе си. Шеметните успехи могат да ви накарат да мислите, че всичко се постига лесно, и това ще бъде голямата ви грешка. Припомняйте си по-често максимата на древните гърци: Бързай бавно!

Рак
Изчакайте шансовете си
През седмицата няма да имате възможност да изявите действения си характер. Наложете си да сте спокойни, разсъдливи и внимателни към всяко действие и постъпка. Дръжте ума си винаги нащрек. Акумулирайте старите знания и се постарайте да научите максимум нови неща, които ще ви помогнат за достигане на набелязаните цели. Неизбежно ще достигнете до своите шансове, но не прибързвайте, а изчакайте всичко да се подреди от само себе си. Най-наложително е да постигнете равновесието в професионален план. Около средата на периода се постарайте да не си поставяте ограничения. Добре е да отделите повече време за удоволствия, защото няма да сте натоварени с отговорности и задачи.

Лъв
Рискувате загуба на пари
Това, от което трябва да се пазите през тези дни, е неразумната инвестиция на средства. Опитайте се да проявите доза предпазливост при реализацията на проекти, в които рискувате да загубите значителна сума. Контролирайте желанието си да налагате стила си на живот, работа и лична дисциплина при преследване на целите си. Известни промени ще ви накарат да внесете корекции в деловите си планове и неприятната новина е, че те ще вървят по низходяща линия. Като цяло за всички седмицата ще е благоприятна за контакти с хора, които срещате рядко. Случайни ситуации могат да ви помогнат да установите връзки, които ще са полезни за бъдещата ви работа.

Дева
Не лежете на лаврите си
Очертава се една добра седмица за представителите на знака. Интуицията ви ще работи безпогрешно, ще ви подсказва най-правилните решения и вие ще се покажете в най-добрата си светлина. Девите могат да разширят бизнеса си, като използват съветите на приятели. Те ще се окажат неочаквани, но ще ви помогнат да спечелите големи суми. Дори и без странична помощ ще сте в състояние да увеличите доходите си. Повишаване в длъжност и в по-висок ранг могат да получат хората, чиито професии са творчески. Не бива обаче да лежите на лаврите си: завистливи хора са решили да ви създадат проблеми и да вгорчат живота ви. Постарайте се да постигнете желанията си въпреки ограниченията, налагани ви от конкретни обстоятелства или хора.

Везни
Трябва да ви поощряват
Ще изявявате характерното си трудолюбие и амбициозност, но главната ви цел няма да е само личната материална сигурност. Работохолици по душа, ще сте готови да свършите и най-черната работа, само и само нещата на работното ви място да вървят добре. Твърде често ще сте склонни да споделяте проблемите си с колегите и това ще постави на изпитание търпението им. От своя страна те трябва да помнят, че депресията е нещо обичайно за вас, и малко добри думи за работата ви няма да са излишни. До средата на седмицата контролирайте желанието да налагате мнението си над колеги и делови партньори, без значение че най-вероятно правотата ще е на ваша страна. Засилете защитните сили на организма си с подходящите имуностимулатори.


Скорпион
Наясно сте със себе си
Управителят ви Плутон изсипва положителните си влияния над вас. Ще бъдете често вдъхновени, решителни и пробивни, но наред с това ще обичате хубавите неща и ще подчините усилията и енергията си върху материални облаги и пари. Особено настървено ще преследвате всичко, свързано с тях. В доста ситуации, сигурни в своя успех, ще бъдете любезни, отзивчиви и ще излъчвате стабилност. Планирайте внимателно предстоящите си инициативи, тъй като благодарение на тях ще се радвате на стабилност и в бъдеще в материалната сфера. За приятелите си ще бъдете готови на всичко, но това не значи, че те ще свършат вашата работа. В затруднена ситуация ще ви помогне дарбата да разбирате добре себе си и мотивите, които ви движат.

Стрелец
Бърз и любопитен ум
През идващите седем дни ще има за какво да ви завиждат - интелигентността ви ще бъде най-развита от всички знаци в зодиака. Умът ви ще е бърз, а любопитството - всеобхватно. Ако успеете да се контролирате добре, няма да има нищо, което не бихте постигнали. Единственият ви проблем, но за сметка на това съществен, е, че самоконтролът ви ще е доста занижен. Затова най-вероятно ще ви липсва упоритостта да довършите онова, което сте започнали. Твърде вероятно ще се окажете в позицията да сте добри в много неща и да не довършвате нито едно от тях. Това едва ли ще ви развълнува. Ще бъдете щастливи, че едновременно сте заети с множество дела. Действайте така, сякаш няма да разполагате с втори шанс.

Козирог
Търсите лични облаги
Ще бъдете най-чувствителните и силните от всички земни знаци. Ясно изразена при вас ще е нуждата от обич, признание, уважение и не на последно място - ласкателства. Свободолюбието ви ще е ярко и няма да търпите никой да ви се налага под каквато и да било форма. Личните облаги в работата ви ще са първостепенна необходимост. Това се отнася повече за жените от тази зодия, които, за да постигнат своето, са способни да направят чудеса. Малцина ще разбират вашите действия, но пък и вие сте свикнали твърде често да оставате неразбрани. Чрез личната си амбиция и правилно разчетени възможности ще постигнете далеч по-добри резултати от предварителните си очаквания.

Водолей
Предизвиквате завист
Още с настъпването на новата седмица е добре да вземете всички необходими мерки, за да се справите с целите, които сте си поставили от началото на годината. Загърбете бързината при взимането на решения, свързани с материалното ви състояние. През всичките седем дни ще имате доста случаи, в които ще изразявате благородството и щедростта си. Проблеми могат да дойдат единствено от завишеното ви самомнение, но това е следствие от въздушния ви знак. Вярно е, че сте прекалено сигурни в себе си и успявате там, където другите не могат, но се запитвайте по често: дали пък с действията си не предизвиквам нечия завист? Издигането ви в йерархията съвсем не е изключено.

Риби
Методични, но и критични
С трудолюбие и постоянния стремеж към нови знания ще се справяте във всяка област на изява. Като прибавим към това практичността, изпълнителността и вниманието към детайлите, няма причини да не жънете успехи. Единственият проблем може да дойде от прекалената ви склонност да обръщате внимание на подробностите и да загубите представа за цялостната картина на нещата около вас. Задължително е да организирате ума си така, че да мисли по-конструктивно. По-голяма част от вас ще се нуждаят от търпение и постоянство, особено ако не виждате бързи резултати от усилията, които полагате от известно време насам. Постарайте се да анализирате точно някои изминали събития в живота си.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за петък

22.03.2019

992 1
Прогноза за времето за 22 март
Прогноза за времето за 22 март

22.03.2019

20
Хороскоп за четвъртък

21.03.2019

35381 1

Влез или се регистрирай за да коментираш

×