facebook
twitter

Справочник

Седмичният хороскоп на Амалия

19914

Овен
Знания и сила на характера
През седмицата заложете на заниманията, които могат чувствително да подобрят положението ви в материален план. Сами ще имате шанс да постигнете резултати в деловата сфера, които едва ли с някой друг могат да станат реалност. Ще разполагате с нужното хладнокръвие, познания и сила на характера, така че действайте смело в желаната от вас посока. В началото на периода загърбете миналото и събитията, които са ви създавали безпокойства. Поставете нещата на ясна основа и няма да имате повод да се притеснявате. Дните са благоприятни за създаването на нови контакти, които ще изиграят важна роля в живота ви в бъдеще. В личните отношения ще има възход, ако отделите достатъчно време на партньора си.

 

Телец
Изяснете целите си
През седмицата опитайте да разширите познанствата и контактите си, тъй като чрез тях ще имате шанс да степенувате и изясните целите си, а и по-лесно да ги постигнете. Опитайте се да проявите гъвкавост и готовност за промяна на плановете си, в случай че ви се предостави по-добър шанс. Още от понеделник ще настъпи и периодът, в който ще имате възможност да осъществите всичките си професионални идеи, без това да е свързано със затруднения. До сряда се задълбочете върху това, от което очаквате скорошни резултати. Действайте с повишено внимание и по отношение на инвестициите, без значение дали става въпрос за лични или професионални дела.

Близнаци
Търсите разнообразие
През седмицата е добре да внесете цвят и разнообразие в заниманията, които имате на работното място. Опитайте се да бъдете дисциплинирани, но и отворени към новото, което ви застига в лично и професионално отношение. Планирайте делата си до най-малкия детайл, за да не бъдете неприятно изненадани от съдбата. Около средата на периода на много от вас ще им се наложи да дават обяснение за своя постъпка от миналото. В този случай най-добрата ви позиция ще бъде откровеността. Постарайте се да съчетаете в отлична комбинация физическото натоварване с работата. Поради липса на воля не забавяйте хода на някои събития в професионалната сфера, освен ако не търсите точно този ефект.

 

Рак
Добри контакти
През цялата седмица отношенията ви с прякото обкръжение на работното място ще дадат добри резултати и върху израстването в кариерата. Мнозина ще получат новини, които ще им помогнат да планират успешно някои свои инициативи от професионален и личен характер. Мнозина ще осъществят важна среща от делови или личен характер. Постарайте се да намерите достатъчно време за пълноценен сън и заниманията, които ви доставят радост. Дните са подходящи, за да заложите на активния социален живот, защото ще имате възможност да се срещнете с хора, които не сте виждали отдавна. Не влизайте в излишни спорове с интимната половинка.

 

Лъв
С повече предпазливост
През седмицата се постарайте въпреки натрупаната апатия да изпълнявате съвестно задълженията си на работното място, дори и това да ви се вижда трудно поради натиск от колега или друг познат от професионалната сфера. В понеделник потърсете отличен диалог с хората, с които сте в тясно сътрудничество на работното място, и търсете ефективност на работа и общуване, тъй като именно тази нагласа ще ви помогне лесно да преодолявате изпречващите се на пътя ви предизвикателства. До средата на периода имайте предвид, че е наложително да предприемате всеки ход в професионално, лично и материално отношение изключително внимателно, ако не искате да загубите отличните шансове, които ви предоставя съдбата.

Дева
Добри дни
През седмицата ситуацията около вас ще е благоприятна за промени на работното място, но имайте предвид, че ще трябва да направите някои промени в предварителните си планове. С настъпването на седмицата изяснете личните си потребности и цели, към които ще се стремите в професионален план. Изяснете недоразуменията в отношенията с колега, делови партньор или началник. Не избързвайте с критиките, особено ако нямате ясната представа какви грешки самите вие допускате. Не избързвайте с даването на конкретни обещания към партньор или възрастен член на семейството. Възползвайте се от поканите, отправени ви от приятели и близки, като не започвате промени.

 

Везни
Запазете спокойствие
Спокойствието, с което ще посрещате новостите, ще ви даде шанс да се възползвате от тях с пълна сила. Ще имате достатъчно основателни причини да започнете инициативи, от които ще имате шанса да увеличите приходите си. Добре е да не предприемате твърде дръзки рискове. Действайте и с повишено внимание в отношенията си с най-малките представители от семейството ви. Опитайте се стриктно да спазвате препоръките, които ви дава влиятелна и благоразположена към вас особа. Предпазвайте се от развиване на мнителност към интимната половинка. Около сряда на много от вас ще им се наложи да взимат бързи решения за работата, парите и личните си дела. Не се предоверявайте на съветници, защото повечето от тях ще следват личния си интерес в ущърб на вашия.

 

Скорпион
Финансова сигурност
След Великденскте празници можете спокойно да поставите ново начало, но имайте предвид, че преди това трябва да сте приключили със старите си проекти. Постигането на финансова сигурност за вас ще е възможно, ако правилно разчетете разходите на база приходите, които получавате. До средата на периода не пренебрегвайте съветите, които ви дават в професионалната сфера, но имайте предвид, че крайните решения трябва да са ваши. Опитайте се да бъдете достатъчно прями към интимната си половинка. Днес и утре проявете лоялност към тези, които са ви гласували доверие. Не започвайте промени в дома си, особено ако не сте ги обмислили внимателно. По-добре използвайте сводното си време за излети сред природата.

 

Стрелец
С повече мисъл
През предстоящите почивни е работни дни се опитайте да си обясните доколко възможно е да промените хода на съдбата в професионален и материален план.  Проявете повече мисъл и за финансовите инвестиции, които възнамерявате да осъществите. Спокойствието ще ви освободи от усещането, че допускате съществена грешка в отношенията си с колеги, делови партньори и началници. Ще ви се предостави шанс и да се освободите от ограниченията, които в последно време се опитва да ви налага конкретна особа в деловата сфера. Около сряда при много от вас ще се наблюдава значително покачване на напрежението в професионалната сфера, което определено ще повлияе и върху способността ви да се отпускате, когато ви се предоставя този шанс. Кратък отпуск може да ви се отрази добре.

 

Козирог
Търсете здрави аргументи
Преди да действате, през идващите седем дни намерете достатъчно аргументи за каквито и да е било промени от професионален или личен характер. Разчитайте на конкретна среща, тъй като от нея ще възникне и следващ ангажимент от делови характер. Бъдете нащрек с предложенията, които ви отправят в делово и материално отношение. Наложително е да се освободите от прекалената предприемчивост, тъй като тя може да ви тласне към неоснователни рискове, а в същото време се предпазвайте от действията на недоброжелателите си. При условие че действате разумно, може спокойно да се надявате на скорошна стабилизация. Добра идея са повече социални контакти, екскурзии, развлечения и нови запознанства.

 

Водолей
Загърбвате ограниченията
Обмислете инициативи, от които ще завишите приходите си. Освободете се от ограниченията, но имайте предвид, че и вие не трябва да поставяте такива на хората, които обичате. Осъществете организирано пътуване, но в случай че ситуациите около вас по някакъв начин се променят, не отлагайте смяна на плановете си. Изказвайте на глас своите желания, за да ги превърнете в реалност. Имайте предвид, че правилната ви оценка на действителността ще ви помогне да се справите с някои непредвидени затруднения, които ви застигат на работното място. Финансовото ви положение ще се съхрани стабилно, ако избягвате крупните инвестиции на този етап от време.

 

Риби
Търпението е ваш съюзник
Празниците ще прекарате чудесно, но през новата седмица ще трябва да се настроите на активна вълна, за да се справите с многобройните си отговорности. Насочете усилията си в посока, от която ще извлечете добри резултати, без да чакате дълго. Избягвайте изолацията и липсата на достатъчно ясен диалог в контактите с делови партньори или колеги. Постарайте се да имате обективна преценка за това какво можете или не, за да се справите с текущите си отговорности. Търпението ще се окаже най-добрият ви съюзник, особено в ситуациите, където не можете да овладеете положението със знания и силни аргументи. На помощ ще ви се притече колега, на когото досега сте гледали отвисоко.

 

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за сряда, 20 ноември

20.11.2019

1079
Прогноза за времето за 20 ноември

20.11.2019

27
Прогноза за времето за 19 ноември

19.11.2019

181

Влез или се регистрирай за да коментираш

×