facebook
twitter

Справочник

Седмичният хороскоп на Амалия

13936

Овен
Внимателно с финансите
През цялата седмица се пазете от грешки, които могат да ви костват много нерви, усилия, а и пари. Ефективно се възползвайте от възможностите, които ви предоставя съдбата в професионалната сфера. Концентрирайте се върху изпълнението само на тези инициативи, които ще ви облагодетелстват в материален план. Не е препоръчително да предприемате каквито и да е било рисковани финансови ходове, както и да влизате в професионални отношения с човек, за когото не знаете нищо конкретно. Добре е да прецените до каква степен сте зависими от някои обстоятелства на работното ви място. Имайте едно наум, когато става въпрос за започването на каквито и да било нови инициативи от делови характер.

Телец
Според своите принципи
През идващите седем дни избягвайте на всяка цена навлизането в чужда територия! Добре е да следвате собствените си принципи, като не се опитвате да подпомагате нечии чужди инициативи, тъй като впоследствие благодарност за усилията си няма да получите. Степенувайте по важност ангажиментите си от делови и личен характер и тогава действайте логично и настъпателно, защото само така ще можете да овладеете страховете, които понякога стягат сърцето ви. Не се скъпете да извършите някои разходи за подобряването на личния си стандарт в дома си. Постарайте се да бъдете ефективни в започването и приключването на инициативи, засягащи членовете на вашето семейство. Днес и утре осъществените от вас пътувания ще имат позитивен знак.

Близнаци
Не променяйте посоката
През идващата седмица се опитайте да бъдете организирани по отношение на задълженията си. Не отвръщайте на отправените ви предизвикателства от колега или опонент от деловата област. Действайте амбициозно, за да се възползвате максимално от предоставените ви възможности в професионалната сфера. Не променяйте посоката си на развитие и не се увличайте по нови неща, тъй като рискувате да не се справите с всички свои текущи ангажименти. Избягвайте агресивността при воденето на делови преговори. Не си позволявайте да загърбвате здравия разум, защото благодарение на него ще постигнете развитието, за което копнеете от известно време. Внимателно осъществявайте каквито и да е било промени в деловия си свят. Дните могат да се окажат изключително благоприятни за смяна на работното място.

Рак
Със сърце и душа
Трудно ще е за вашия знак, но е важно през цялата седмица да гледате с обективен поглед на затрудненията, изпречили се на пътя ви в професионалната област. Малко вероятно е да се сблъскате със ситуации, които да не можете да овладеете, но пък развивайте тези свои инициативи, от които зависят изцяло приходите ви. Дните не са подходящи да се занимавате с неща, от които очаквате успехи в по-далечно бъдеще. Ако го направите, най-вероятно ще пострадате пряко или косвено в професионално или материално отношение. Постарайте се да влагате сърце и душа в делата, с които се залавяте. Развитието ви в делово отношение до голяма степен ще зависи и от късмета.

Лъв
Според ситуацията
През седмицата ще се отличавате с по-голяма решителност, с която ще преследвате най-вече личните си интереси. Тя ще пробуди възхищението на началници и влиятелни особи в обкръжението ви. Под никакъв предлог не проявявайте колебание или нерешителност в действията си както по отношение на деловите си ангажименти, така и спрямо личните си задачи, а направете всичко необходимо, за да осъществите плановете си в професионалната сфера. Действайте според ситуацията и в материалната сфера. Постарайте се да имате правилна нагласа към предложенията, отправени ви от друго място или познати. Много от вас ще се радват на редица приятни емоции.

Дева
Заложете на позитивизма
Днес и утре се освободете от някои свои стари задължения, като си оставите време за почивка. Още от понеделник се погрижете за делата, от които очаквате конкретни финансови приходи или значителен просперитет в кариерата. Постигането на ефективност ще ви предпази от разпиляност в действията. Колкото по-съобразително подходите към текущите си задължения, толкова е по-малко вероятно е да се сблъскате с необходимостта да се занимавате с въпроси, които възникват пред вас в последния момент. В края на седмицата намалете темпото на работа и се отдайте на заслужен отдих, особено ако искате да съхраните отличната си форма. Бъдете деликатни при отправянето на каквито и да било забележки към близките си.

Везни
В определени граници
През седмицата е добре да използвате потенциала си за неща, които освен материални облаги ще ви донесат и лично удовлетворение. Очертайте ясни граници за нещата, от които ще се облагодетелствате в професионалната сфера. Не бързайте с подписването на конкретни договори и наложете контрол върху делата си. Добре е да контролирате ситуациите, от които сте зависими в професионалната сфера - в случай че нещата излизат извън вашия контрол, стопирайте по-мащабните инициативи. Около средата на седмицата избягвайте да сключвате каквито и да било споразумения с хора, които сменят мнението си твърде често. Постарайте се да защитите своите интереси, особено ако в това направление заобикалящата ви действителност не е особено благосклонна към вас.

Скорпион
Овладейте слабостите си
През новата седмица избягвайте несигурните неща както в професионален, така и в личен план, защото тя ще е изпълнена с предизвикателства. Ще ви се наложи да се справите с редица обстоятелства, част от които на този етап са неочаквани за вас. Кариерата и новите възможности ще ви принудят да проявите по-голяма гъвкавост и готовност за компромиси. Започнете да търсите удачен вариант да подобрите своята квалификация, дори и заради това да жертвате част от свободното си време. Не пренебрегвайте симптомите на отпадналост. Демонстрирайте готовност да овладеете слабостите си от чисто емоционален характер. Преосмислете контактите си в личен и професионален план и се освободете от тези, които отдавна вече не са на очакваното от вас ниво.

Стрелец
Търсите по-добри начини
В началото на седмицата мнозина от вас ще искат да реализират някои свои проекти, които обмислят отдавна. Постарайте се да откриете правилните делови партньори, с които да реализирате проектите си. Направете цялостна равносметка на материалното си състояние, за да знаете какво бихте могли да си позволите. При мнозина от вас ще настъпят някои промени, които ще ви донесат значително подобряване на деловото и материалното ви положение. Вътрешното спокойствие ще ви помогне да планирате успешно текущите си ангажименти и дори да ви остане достатъчно време за нещата, които са от първостепенно значение за вас. Преразгледайте внимателно своите приоритети.

Козирог
Притискат ви срокове
През седмицата се съобразете със сроковете и изискванията, които са ви поставили високопоставените особи в професионалната сфера. Постарайте се да укрепите позициите си с готовност да промените част от предварителните си планове. Не отлагайте провеждането на важен разговор с близък или приятел. Преди да се насочите към реализирането на конкретни проекти, е важно да си дадете ясна сметка дали те са точно това, от което се нуждаете. Подкрепяйте интимната половинка в предприетите от нея/него инициативи. Избягвайте колебанията, дори мигновените. Днес и утре пред мнозина от вас ще се открият някои нови възможности, които още с настъпването на новата работна седмица ще променят значително деловото и материалното ви положение.

Водолей
Не изпускайте шансове
Още от понеделник се предпазвайте от решителни действия около подписването на договори или сделки, за проучването на които не сте разполагали с нужното време. Съхранете дипломатичния тон при разговори с хора, които не се съгласяват с вас. Правилно разпределените задължения ще ви дадат възможност да овладеете тенденцията, наблюдавана около вас напоследък, да изпускате добри шансове заради непоследователността си. Подобрете ситуацията си на работното място, като следвате интуицията си. Под никакъв предлог не се насочвайте към инвестирането на средства в недвижимо имущество или в каквато и да било нова професионална инициатива.

Риби
Не хабете енергия
През седмицата овладейте наблюдаваната при вас напоследък тенденция да губите твърде много енергия за проекти, които още от самото начало не са особено обещаващи. Не отхвърляйте с лека ръка отправеното ви предложение за сътрудничество. Не е изключено през идващите седем дни да се освободите от някои свои задължения, за които все не ви остава достатъчно време. Необходимо е да използвате дните и за изготвянето на точен разчет на приходите и разходите си, защото само така ще можете успешно да поддържате баланса в материалната сфера. Не проявявайте колебание или несигурност по отношение на делата от лично естество, които започвате.

 

 

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за петък

22.11.2019

40
Прогноза за времето за 22 ноември

22.11.2019

1
Хороскоп за четвъртък

21.11.2019

1314

Влез или се регистрирай за да коментираш

×