facebook
twitter

Справочник

Седмичният хороскоп на Амалия

15002

Овен
Наложителни отстъпки
Звездите ви дават шанс да започнете нещо ново през тези 7 дни. Вероятно ще се наложи да преговаряте за него, а и ще е добре да направите промени в организацията на работата си. На първо време е необходимо щателно да прецените всичко, с което разполагате като позиции, и да пристъпите към реорганизация. Ако сключите договор, е необходимо да сте склонни на компромиси. Звездните влияния обаче ви предопределят успех във всички области. Това се отнася най-вече за парични придобивки. Към края на седмицата ще сте много натоварени и се пригответе за активни действия. Понеделник ви предоставя нови предизвикателства, а вторник се оказва доста емоционален. Сряда ще ви радва с успех. Четвъртък ви изяснява важен въпрос. В петък ще пътувате.

Телец
Жертвате личното
Едва ли трябва да се притеснявате от евентуален неуспех през идващите седем дни. Ще сте зарадвани от добри новини за бизнеса ви. Ще бъдете натоварени с допълнителна работа и ще трябва да стоите до късно в службата си. Понеже сте претрупани с всевъзможни задачи, ще отложите срещи с приятели и ще  пожертвате личните си планове в интерес на работата. Не бъдете недоволни. Трудът ви ще бъде възнаграден щедро. А това ще ви даде възможност да се сдобиете с нещо ценно за дома. Няма да сте лишени от късмет, ще се радвате на доброто развитие на делата ви. Понеделник е труден. Във вторник ще проявите много мнителност и недоверие. Четвъртък е благоприятен и носи успех, но петък идва с проблеми.

Близнаци
Започва подем
За вас седмицата ще се характеризира с подем. Ще повярвате в пророческите ми способности, когато деловите прогнози се сбъднат. Следвайте вътрешния си глас в бизнеса. Звездите ще ви помогнат да се преборите с трудностите и ще започнете реализация в ново направление. За някои не е изключена голяма промяна в делово отношение. Други ще бъдат подложени на любовни терзания. Работещите с администрация ще бъдат ангажирани с набавяне на документи или подредбата им. Събота е хубава, а неделя ви носи новини и предложения. В понеделник ще се заемете с реорганизация. Вторник е тежък. Сряда ще ви радва с успех, което в не по-малка степен важи и за четвъртък. Петък е малко потискащ.

Рак
На преден план са парите
Предна позиция през седмицата заемат контактите по финансови и материални въпроси. През всичките дни обаче ще бъдете напрегнати. Партньори няма да изпълнят обещанията си, уговорена среща няма да се състои, делови планове ще се объркат. Ако се притесните и изпаднете в паника, нещата още повече ще се усложнят. Личният си живот ще изтласкате на задна позиция, но за момента това е наложително, защото другите ви задължения са доста по-важни. С удвоени сили ще действате още в понеделник. Ще имате успешни контакти. Опитайте се да влезете във връзка с хора, които могат да ви помогнат. Петък на мнозина ще донесе паричен успех, но не е изключено той да е придружен от важна информация, която до началото на другия месец ще ви е от полза.

Лъв
Печеливши сделки
Мрачното настроение от предишните дни ще бъде напълно изтрито. Звездите ви вещаят успешна изява и реализация във финансово отношение. Късмет ще имат хората, които работят в сферата на финансите. Търговците ще получат печалби от краткосрочни сделки и ще успеят да разширят бизнеса си. За голямо съжаление мнозина от знака ще са склонни да отлагат делата си, оправдавайки се пред себе си, че действат по други, по-важни задачи. Вероятно те ще са подвластни на влияние, което им действа отпускащо, но за тях би било по-добре, ако го преодолеят. Понеделник е благоприятен в служебен план. Контакти определят вторник, а сряда е плътно ангажирана със задачи. Запознанство характеризира четвъртък, а петък носи любовен и материален успех.

Дева
Успехи и пари
И за вас се очертава ползотворна седмица. Като правило за всички тя ще донесе успехи в преговори и парични придобивки. Не е изключено някои от вас да бъдат зарадвани от подарък. През цялото време може да разчитате на пълна подкрепа от вашите колеги или от приятелите си. Няма да мине съвсем безоблачно и ще трябва да преодолявате трудности, но ще се справите. Мнозина ще спечелят от финансова сделка. Деловите ви качества ще са оценени високо. Понеделник е спокоен и уравновесен, което за мнозина продължава и във вторник. Сряда носи новости. Не се колебайте да ги приемете. Четвъртък е доста тежък, а в петък ви предстоят силни емоционални вълнения.

Везни
Не се колебайте, а действайте
През тази седмица ще се наложи да решавате важни финансови и делови задачи. Сега звездите ясно сочат, че предимството ви е лична активност. Ако положите повече старание, отплатата ви ще е реализация, която ще продължи до края на месеца. Успехът ви е гарантиран, но ще ви се наложи да претеглите добре всички "за" и "против". Важно е бързо да отхвърлите текущата работа и да се посветите на по-важните делови срещи. Не се колебайте, а действайте. Плодотворни контакти и ново начало бележат уикенда. Понеделник е благоприятен и ви носи успех във всичко. Не по-малка благодат носят вторник и сряда, но в четвъртък ще проявите леност в делата си. Петък ви предоставя шанс за напредък в интересуваща ви сфера.

Скорпион
Без ден отдих
Не спирайте по средата на пътя и не си позволявайте отдих. Това е посланието на звездите за вас през идващата седмица. Добре би било да си дадете сметка какво правите. В делови план професионалните изменения ще стават по-бавно, защото ще трябва да се съобразявате с множество фактори. В личен план проблемите ще се осъществяват бързо, най-вече в дома и в любовта. Не отлагайте ангажименти, които са по-скоро лични, отколкото служебни, но от които може да зависи професионалният ви напредък. Пред уикенда ще преобладават контактите. Още от понеделник ще усетите, че сега е времето да предприемете настъпление, особено на работното място, и да завоювате нови територии.

Стрелец
Нещата потръгват гладко
Контактите ви през миналата седмица с хората около вас бяха затруднени, но сега всичко ще върви гладко. Все още е рано да търсите придобивки и пари, но звездните влияния вещаят оживяване на връзките. Ще получите покани за участие в интересни събития, където ще направите впечатление с очарователното си чувство за хумор. Лекотата, с която ще убеждавате околните, ще ви подскаже, че до успеха може да се стигне и без да се преуморявате. Понеделник бележи навлизане на нови отношения с околните в живота ви. Вторник идва с известни загуби, а сряда е печеливша. Следващите два дни са неутрални - без върхове и спадове.

Козирог
Объркана седмица
Звездните влияния за следващата седмица са доста неясни и противоречиви. Сигурното е, че ще бъдете подложени на доста изпитания, за които причината ще е нещо, което не сте довършили в миналото. Колкото и да се опитвате да ги пропъдите от съзнанието си, действителността ще ви връща към някои стари решения, най-вече свързани с личния ви живот. Има вероятност да преживеете някаква раздяла. Във всеки случай повече мислене и преценка на ситуацията от всички страни няма да са ви излишни. Ако трябва - не се колебайте да направите и компромис. Противоречията по финансови въпроси в понеделник ще бъдат последвани от спокоен вторник. Сряда идва с хубава новина, а четвъртък е успешен. Петък ви носи печалби.

Водолей
Владее ви оптимизъм
Колкото и да зависят от други хора, плановете и намеренията ви са пред осъществяване. Този факт ще ви изпълни със задоволство, а преследвайки успеха, вас нищо не може да ви спре - чувства и разум ще се обединят, а за вашия знак това е печелившата комбинация. Ще получите радващи съобщения и интригуващи предложения. Събитията още от понеделник ще ви подскажат, че имате доста причини да се чувствате повече оптимисти, отколкото бяхте през миналата седмица. Финансовото ви положение ще се стабилизира. В понеделник се очертава делова сполука и възникват нови възможности. Вторник е благоприятен, а сряда ще ви радва с новина. В четвъртък и петък ще действате напористо в делата.

Риби
Менливо настроение
Очаква ви седмица, в която настроението ви твърде често ще се променя, но ще преобладават положителните моменти. Най-добре е в професионален план да съберете мислите си върху това, което правите, за да не допуснете някоя глупава грешка. Парите ще ви позволят да отпуснете душата си и да се почувствате в обичайното си амплоа - борбени и мечтателни. В определени моменти ще проявявате прекалена страст да отстоявате собственото си мнение и да се съпротивлявате на чуждото. Най-вероятно е да се забъркате в конфликти. Понеделник също говори за промени, които вече имат конкретно направление. Във вторник се очертава запознанство. Сряда е тежка. Оставащите два дни са приятни и леки.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за вторник

14.10.2019

1811 1
Прогноза за времето за 14 октомври

14.10.2019

60
Седмичен хороскоп за 12 октомври

12.10.2019

2706

Влез или се регистрирай за да коментираш

×