facebook
twitter

Справочник

Седмичният хороскоп на Амалия

11927

Овен
Добро развитие
Едва ли трябва да се притеснявате от неуспех през идващите седем дни. Такъв няма да има. Ще сте зарадвани от новини за бизнеса ви, ще бъдете натоварени с допълнителна работа и ще трябва да стоите до късно в службата си. Заради всевъзможните задачи ще отложите срещи с приятели и ще пожертвате личните си планове в интерес на службата. Не бъдете недоволни. Трудът ви ще бъде възнаграден пребогато. Няма да сте  лишени от късмет, ще се радвате на доброто развитие на делата ви. Във вторник ще проявите много мнителност и недоверие. В сряда чакайте добри новини. Четвъртък е благоприятен, но петък идва с проблеми.

Телец
Според вътрешния си глас
За вас седмицата ще се характеризира с подем. Ще повярвате в пророческите си способности, когато деловите прогнози се сбъднат. Следвайте вътрешния си глас в бизнеса. Звездите ще ви помогнат да се преборите с трудностите и ще започнете реализация в ново направление. За някои не е изключена голяма промяна в делово отношение. Други ще бъдат подложени на любовни терзания. Работещите с администрацията ще бъдат ангажирани с набавяне на документи или подредбата им.  В понеделник ще се заемете с реорганизация. Вторник е тежък. Сряда ще ви радва с успех, което в не по-малка степен важи и за четвъртък. Петък е малко потискащ.

Близнаци
Плановете ви се объркват
Предна позиция през седмицата заемат контактите по финансови и материални въпроси. Партньори няма да изпълнят обещанията си, уговорена среща няма да се състои, делови планове ще се объркат. Ако се притесните и изпаднете в паника, нещата още повече ще се усложнят. Опитайте се да го преодолеете. С удвоени сили ще действате още в понеделник. Вторник се свързва с радостни новини от служебно естество. В сряда бъдете по-сдържани. Четвъртък ще е ден за надежда. Ще имате успешни контакти. Опитайте се да влезете във връзка с хора, които могат да ви помогнат. Петък на мнозина ще донесе паричен успех, но не е изключено той да е придружен от важна информация, която по-късно ще ви е от полза. В събота и неделя любовни неприятности.

Рак
Склонни към отлагане
Мрачното настроение от предишните дни ще бъде напълно изтрито. Звездите ви вещаят успешна изява и реализация във финансово отношение. Късмет ще имат хората, които работят в сферата на финансите. Търговците ще получат печалби от краткосрочни сделки и ще успеят да разширят бизнеса си. За голямо съжаление мнозина от знака ще са склонни да отлагат делата си, оправдавайки се пред себе си, че действат по други, по-важни задачи. Очертава се и спречкване между роднини, но намесата на близък ще го разреши благоприятно за вас. Събота е трудна, а неделя ще ви зарадва с известие. Понеделник е благоприятен в служебен план. Контакти определят вторник, а сряда е плътно ангажирана. Запознанство характеризира четвъртък, а петък носи любовен и материален успех.

Лъв
Печелите от сделка
За вас се очертава ползотворна седмица, която ще донесе по всички въпроси, които ви вълнуват, развитие и парични придобивки. Не е изключено някои от вас да бъдат зарадвани от подарък. През цялото време може да разчитате на пълна подкрепа от вашите колеги или от приятелите си. Няма да мине съвсем безоблачно и ще трябва да преодолявате трудности, но ще се справите. Мнозина ще спечелят от финансова сделка. Късметът в начинанието ще ви даде стимул повторно да рискувате. Деловите ви качества ще са оценени високо. Очаквайте да ви поверят отговорна работа. Четвъртък е доста тежък, а в петък ви предстоят силни емоционални вълнения.


Дева
Действайте, а не се колебайте
През тази седмица ще се наложи да решавате важни финансови и делови задачи. Ако положите повече старание, отплатата ви ще е реализация, която ще продължи до края на месеца. Успехът ви е гарантиран, но ще ви се наложи да претеглите добре всички "за" и "против". Чрез ползотворни контакти ще се доближите до нови възможности за разширяване на периметъра, в който действате. Родените в средата на знака ще са обхванати от съмнения и ще търсят подкрепата на надежден партньор. Важно е бързо да отхвърлите текущата работа и да се посветите изцяло на далеч по-важните делови срещи. Понеделник е благоприятен и ви носи успех във всичко. Не по-малка благодат носят вторник и сряда, но в четвъртък ще проявите леност в делата си. Петък ви предоставя шанс за напредък в интересуваща ви сфера.

Везни
Успешен договор
През идващата седмица не е изключено да се сблъскате с необходимостта от задълбочено осмисляне на даден факт и прецизирането му. Ще имате много контакти, които обаче ще са по-скоро за решаване на проблеми. През почивните дни може спокойно да си отдъхнете и да се отпуснете, а ще ви зарадват и новини. За вас седмицата ще започне с примамливо предложение, което ще бъде увенчано с подписване на договор за дълготрайно сътрудничество във вторник. Характерни за периода са пътувания и редица контакти, които имат отношение към делата ви и водят до материални придобивки. Сряда ще зарадва мнозина от вас с важно съобщение. В четвъртък започвате да работите по подписания във вторник проект. В петък отново ще бъдете зарадвани с материални придобивки.

Скорпион
Добри делови позиции
Не пропускайте през тази седмица да анализирате деловия си живот. За да имате пълна сполука, е необходимо да отстраните някои слабости и пречки. Мнозина от вас ще си осигурят добри позиции в деловите кръгове благодарение изпълнението на важен делови проект. Всичките дни ще се окажат печеливши за вас най-вече по отношение на парите ви. Имате късмет и ще ви върви във всичко. Успех през седмицата ще имат спортистите и учените, както и всички хора, верни на хобито си. Понеделник ви дава шанс за ново начало. Вторник е благоприятен за печалби, каквато всъщност се оказва и сряда. Четвъртък е напрегнат, а в петък ще достигнете до разбирателство с някого.

Стрелец
Дните летят
Тази седмица ще премине неусетно за вас. Активността ви ще бъде изразителна както в службата и дома, така и при решаването на лични въпроси. Запазете присъствие на духа и се опитайте да предвидите ходовете на противниците си. Направете всичко, за да избегнете битката с тях, а също и до ненужните допълнителни проблеми. Не е изключено и да се сблъскате с трудности, които ще ви разколебаят. Като цяло обаче звездите ви вещаят повече успех, отколкото неприятности. Те бързо ще отминават и скоро ще се оказвате на гребена на вълната. Понеделник и вторник са неприятни. Пазете се от скандали. В сряда ще обмисляте ситуация от лично естество. Труден и нервен се оказва и четвъртък. Петък ще е хубав за достигане до разбирателство с някого.

Козирог
Стегнати и безкомпромисни
Ако действате стегнато и безкомпромисно по всички задачи, които ще се наложи да решите, седмичният период ще бъде успешен. Инерцията е лош съветник и по всяка вероятност ще посети някои от зодията през седмицата. Седемте дни пред вас ви дават възможност за парична реализация. За някои е вероятно запознанство с човек от бизнеса, което ще е причина за внезапно пътуване. Седмицата е подходяща за купуване на недвижима собственост. Юристи и медици ще получат заслужена награда за труда си. Понеделник ще премине успешно, а вторник ще ви зарадва с делово известие.  В сряда ще действате активно и ще имате контакти с административни ръководители или с юристи. Четвъртък ще ви донесе парични печалби, а петък е натоварен със задачи.

Водолей
Шанс за нова реализация
Всички от зодията имат шанс да се реализират по нов начин или просто да поставят ново начало в развитието си. През тази седмица повечето от вас ще приключат с изпълнението на важен проект, но трудът им ще бъде възнаграден по-късно. Не се страхувайте, че ще заседнете във финансов риф. За мнозина не са изключени парични придобивки и неочаквани срещи. Като цяло всички дни са много добри за провеждане на преговори. Работата, с която сте се заели, ще ви донесе добър, и то постоянен, доход. Делови контакти определят понеделник, а вторник ще бъде емоционално обвързан. Сряда се оказва по-спокойна, а в четвъртък ще действате мощно и енергично по задачите си. Петък се свързва с пътуване и делови успехи.


Риби
Временно отстъпете
Звездите ви дават шанс да започнете нещо ново през тази седмица. Вероятно ще се наложи да преговаряте с други хора по този въпрос. Временно се откажете от луксозна почивка или от пътуване до екзотично място. Сега за вас е добре да направите някои промени в организацията на работата си, като щателно прецените всичко, с което разполагате като позиции и предимства, и да пристъпите към реорганизация. Ако сключите договор, е необходимо да се съгласите на компромиси. Звездните влияния обаче ви предопределят успех във всички области. Това се отнася най-вече за парични придобивки.Понеделник ви предоставя нови предизвикателства, а вторник се оказва доста емоционален. Сряда ще ви радва с успех. Четвъртък ви изяснява важен въпрос. В петък ще пътувате.

 

Все още няма коментари

Още

Седмичен хороскоп

16.11.2019

1318
Футболна седмица

16.11.2019

69
Прогноза за времето за 15 ноември

15.11.2019

131

Влез или се регистрирай за да коментираш

×