facebook
twitter

Справочник

Седмичният хороскоп на Амалия

20192

Овен
Спокойна седмица
През тази седмица всичко ще протича без особени усложнения, без грижи и тревоги. Ще подготвяте решаването на важни задачи и отговорни срещи. Помислете как да разширите използването на възможностите си, както и да получите квалификация, която ще ви отвори път към по-високоплатена работа. Домашните си проблеми решавайте още с появяването им, за да не се превърнат в хронична тежест. Във вторник подредете документите си, огледайте данъчните си задължения, лични и фирмени. В сряда бъдете търпеливи с колегите си при решаването на неочакван проблем. В четвъртък приемете предложение за допълнителна работа, няма да съжалявате. В петък не позволявайте да ви ядосат дребни неприятности.

Телец
Свършвате много работа
През седмицата представителите на Телците ще успеят да приключат много свои задължения и ще получат удовлетворение от работата си. Ще се придвижите към лидерски позиции. В средата на седмицата е възможно да посрещате роднини, приятели или делови партньори. Днес и утре са вероятни  усложнения в отношенията ви с роднини във връзка с отказа ви да приемете покани или да се включите в приятелски планове. В понеделник не планирайте нищо, ограничете социалните си контакти. Пазете се от падане. В сряда ще расте активността и творческия ви потенциал. Всичко, което планирате за деня и за четвъртък, ще протече по най-добрия начин. В петък не позволявайте хаотични събитията, старайте се да ги управлявате.

Близнаци
Търпение и реализъм
Запасете се с търпение и реализъм, намалете малко професионалните си амбиции и правете всичко на работното място внимателно и предвидливо. Не провокирайте конфликтни ситуация, особено в средата на периода, за да не губите професионални позиции. Днес и утре се погрижете за себе си, защото около вас ще цари тишина, хармония и разбирателство. Насладете се на спокойствието, защото то няма да е дълго. В понеделник ще се наложи да браните с всички сили териториите си, защото някой открито ще прояви претенциите си. Във вторник не отстъпвайте на никого придобивки и привилегии. В четвъртък е вероятно да попаднете в сложна ситуация. Петък е приятният край на една сложна седмица.

Рак
Не допускайте емоционални изблици
През тази седмица не допускайте изблици на бликащите у вас емоции нито в дома си, нито на работното си място. Избягвайте препирните и с деловите си партньори. Доста ще ви развълнува предложение за нова дейност или работа. Мнозина от вас ще използват дните за среща с приятели извън населеното място. В понеделник има вероятност да получите пари. Във вторник ще се занимавате с нещо извън професионалните ви област, но ще се справите. Ще ви помогне организаторският ви опит. Сряда ще ви изправи пред делови проблем, свързан с контакти с чужбина. Петъка посветете на половинката си, ще компенсирате липсата на внимание.

Лъв
Преградите рухват
През седмицата са възможни доста, но лесно преодолими трудности, пред които не бива да отстъпвате. Опирайте се на проверени методи, нестандартното в поведението ви нека да е изключение. Проявявайте търпение и упоритост и пред вас ще рухнат всякакви прегради. Периодът е подходящ за начало на нова дейност. Днес и утре не стойте в дома си, а използвайте всяка минута да сте на въздух. В понеделник някои от родените през август ще имат проблем вкъщи. Във вторник вероятно ще сте водещата фигура при решаването на делови проблем на работното място и това ще ви отвори път нагоре. В сряда за пореден път ще простите недомислица на приятел, но помнете, че тя може да ви докара проблем. В четвъртък избягвайте делови срещи, а използвайте всяка възможност за разтоварване. В петък вечерта устройте купон, поканете или идете на гости, но не оставайте сами.

Дева
Повишавате самочувствието си
През тази седмица може да си позволите да започнете нещо ново в каквато и да е област и с това ще разширите кръгозора, а и самочувствието си. Някои ще са по-напористи около разширяване на бизнеса, други ще се разделят с лекота с нещо, което им пречи в професията или в личния живот. Ако проявите нестандартна гледна точка или отношение към работата си, това няма да ви донесе негативи, а напротив - дори ще направи общуването с вас по-приятно. Днес и утре проявете разбиране към близките и роднините си и колкото и да са ви досадни, не ставайте груби, не постъпвайте рязко. Понеделник и вторник ви обещават развлечения, щедрост и полезни и приятни срещи. Отдавна назрели проблеми ще се разрешат в сряда, а в четвъртък и петък се постарайте да свършите всичко набелязано.

Везни
Трудностите в общуването
Най-успешното ви поведение за тази седмица е да работите повече и да говорите по-малко. Това ще отговаря и на вашите настроения и главно - ще ви помогне да реализирате собствените си планове. Не бива да допускате емоционални сривове, каквото и да ви се случва. В понеделник някои от родените през септември ще поемат на кратко пътуване, а родените през октомври ще имат среща за съвместна работа. Във вторник избягвайте среща с началството, може да предизвикате скандал. В сряда трудно ще намерите общ език с околните и ще сте недоволни от тях. В четвъртък не прекалявайте с даването на съвети. В петък се отнесете сериозно към възможността да оформите документи, свързани с бъдещето.


Скорпион
Жертвате свободното си време
За да постигнете набелязаните си цели през седемте дни пред вас, ще се наложи да пожертвате свободното си време и предварителните си планове, но всичко, което правите, ще бъде възнаградено. Ще направете преценка на финансите си, както и ще планирате разходите си. Днес не прекалявайте със служебната заетост и довършете битови ангажименти. В понеделник ви очакват срещи с шефове  - сдържайте езика си. Във вторник свийте харчовете си, внезапно ще се наложи да плащате изостанали задължения. В сряда ще трябва да се натоварите с организаторски и координационни функции и това ще е повод да проявите талантите си. В четвъртък помогнете на роднина. В петък каквото и да се случи, бъдете честни и открити.

Стрелец
Запазете деликатен тон
В началото на периода може да възникнат проблеми, които ще решите с помощта на лични връзки и приятели. За да не усложнявате живота си, не прекалявайте с поученията и напътствията при контакти с близки или колеги. На делова среща в понеделник ще се убедите, че сте известни в професионалните ви кръгове като хора, на които може да се има доверие. Вторник ще ви даде възможност да прегледате отново плановете си до края на годината. В сряда и четвъртък може да постигнете всичко в деловата сфера. Това са най-силните ви дни не само за този период, работата ви ще се разгъне и ще ви даде възможности за нови полета на действие. Работата е важна за вас, но в петък ще се радвате на промяна в личния си живот и ако е имало напрежение, то видимо ще се разреди.

Козирог
Погрижете се за себе си
Периодът е подходящ за водене на преговори, сключване на договори и работа с документи около получени добри резултати. Ще имате възможности дори да проявите творческите си способности. Това са дни, през които ще трябва да се погрижите и за себе си или гардероба си.  Днес бъдете внимателни, не хвърляйте около себе си необмислени думи, може да превърнете съдружник в неприятел. Понеделник ще мине без напрежение. Във вторник жена ще ви създаде малък проблем. В сряда и четвъртък ще ви подразни нечия арогантност и опит за манипулация, но ще ги пресечете навреме. В петък ще приключите седмицата с изгодна сделка.

Водолей
Сложете ред в мислите си
Сложете ред в мислите, в намеренията, в документите и в отношенията си с хората. Контролирайте емоциите си и не допускайте крайности и изблици. Навлизате в доста сложна фаза за отношенията си с хората. Ще се наложи да сте внимателни в действия и думи, но не давайте оценки и не критикувайте. Родените през януари да са по-търпеливи, а родените през февруари ще имат спорове - и все във връзка с планирана изява. В понеделник ще решавате личен проблем. Посветете вторника само на работата си. Не се отклонявайте от плана си за деня и няма да затънете в срокове. В сряда ще проучвате възможности за работа в чужбина. В четвъртък и петък се обърнете към близък със сериозен проблем.

Риби
Отхвърлете несъщественото
Замислете се за плановете си за близкото бъдеще. Ще завършите отдавна набелязани задачи, прави сте да не отлагате всичко, което може да се свърши днес. Все пак ще ви остане да довършвате нещо и утре. В понеделник познат отскоро може да ви постави в неприятна ситуация. Излезте от неловкото положение без грубости и остроти. Във вторник делова среща ще се развие благоприятно за вас. Всичко обещано ще трябва да се изпълни. В сряда среща с по-високия началник ще ви отвори врати и нови пътища. До края на седмицата ще работите спокойно и резултатно.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за сряда

11.12.2019

305
Прогноза за времето за 11 декември

11.12.2019

11
Хороскоп за вторник

10.12.2019

1203

Влез или се регистрирай за да коментираш

×