facebook
twitter

Справочник

Седмичният хороскоп на Амалия

7209


Овен
Приближавате това, към което се стремите
В началото на седмицата е възможно да имате конфликт с партньор заради нарушено обещание или ангажименти. Не раздухвайте конфликта излишно, за да показвате, че са виновни пред вас. Осъзнават го и ще търсят начин да нормализират отношенията си с вас. Ще ви зарадват успехи на деца. Днес и утре не пътувайте, ако не ви се налага лично. В понеделник неочаквани посещения на хора от чужбина. Ще искат нещо, но не се поддавайте на манипулации. Във вторник мислете за по-дълго пътуване извън страната. В сряда изява ще ви приближи към каквото се стремите. Високопоставени личности ви подават ръка и уреждате фамилен проблем. В четвъртък са вероятни по-сложни отношения с началника. Като изтъквате недостатъците на другите, не забравяйте собствените си слабости. Не прекалявайте с критиките, сътрудничеството с колегите ще да ви помогне бързо да решите делови проблем. В петък не търсете нови пътища за бизнеса си. 


Телец
Подложени на натоварване
Може да влезете в конфликт с близка жена. Повечето от вас ще имат основателна причина да действат като търговци. Командвайте по-малко, ако сте подчинени, няма да ви е по-лесно. Възможно е да решавате продажба на имот. Не бързайте и няма сгрешите. Ще планирате пътувания и ще пътувате през периода. Днес и утре ще се занимавате с инициатива на млад човек от семейството. Няма да е приятно, защото нещата, които иска, или не са печеливши, или са излишни. В понеделник кратка командировка силно ще разшири деловия ви кръг и ще ви изправи пред нови възможности. Слушайте и чувайте околните, ще научите много нови неща. Във вторник ще приключите изостаналото на работното си място. В сряда ще се съсредоточите и ще приключите навреме нещо важно. Четвъртък се движете само по проверени и сигурни пътища и методи. В петък, ако сте решили да почнете нещо ново, бъдете много предпазливи и внимателни, и то ако сте напълно убедени, че ще ви донесе печалби. 

Близнаци 
Пари ви дават независимост 
Пристъпете към осъществяването на нов проект, но не споделяйте плановете си. На работа се старайте да не попадате пред очите на началството, за да не ви натовари с допълнителни, но по-важно несвойствени задачи. Ако успеете, няма да имате делови проблеми. Ако проявите търпение и мъдрост, ще се справите с всички неприятни или неочаквани ситуации. Не се поддавайте на чувства; емоциите ще ви вкарат в нежелан риск. Днес и утре, ако приятели или приятна компания ви покани на кратки пътища и гостувания, не отказвайте. Неделята ще предложи на мнозина прекрасни часове сред приятели. В понеделник бъдете внимателни, ако се налага да решавате нещо спорно с колеги и близки. Във вторник може да се почувствате потиснати и потърсете компанията на приятни личности. В сряда се пазете от всяка конфликтна ситуация. В четвъртък са възможни подписвания на договори и покана за нова или допълнителна работа. В петък ще получите пари и ще се почувствате независими.

Рак 
Силна седмица на енергия и проекти
През седмицата ви предстоят много срещи и нови контакти, кратки командировки, информация. Ще ви се повишат настроението и жизненият тонус, ще сте работоспособни, ще усещате прилив на сили и енергия и ще отхвърлите натрупаното, ще пристъпите към нови планове и проекти. Периодът е много добър за нови стартове, съсредоточете се върху едно важно нещо и няма да пропъдите успеха, който идва при вас. Доверявайте се на интуицията си и в личните, и в служебните си работи и късметът няма да ви изостави, вашите решения ще са правилните. Днес и утре на кратки срещи с приятели и стари колеги ще сверите намеренията си и ще останете доволни от констатациите. Предложение за продължителен престой в чужбина ще ви изненада приятно в понеделник. Във вторник ще решите важен имотен въпрос. В сряда идва неочакван подарък от близки хора. В четвъртък намирате неща, които са много ценни за вас. В петък ще посрещате гости или ще бъдете на приятно гостуване.

Лъв 
Вероятно ще пътувате по лични дела
През тази седмица вашите успехи и популярност ще предизвикват възхищение, но и завистта на недоброжелателите. Ще проведете важни разговори с личности, от които зависят бъдещата ви кариера и развитието на бизнеса. За родените през август са възможни неприятности с воден знак, които ще разрешат трудно. Днес и утре мнозина ще си останат у дома. В понеделник разговори ще променят мнението ви за човек, когото сте приемали за добър приятел. Част от неприятностите се крият в него. Във вторник срещите ви ще са свързани с нови идеи. Едно семейно тържество вечерта ще ви зарадва. В сряда приказки за промени в работата могат да ви вкарат в излишни спорове, нищо не е решено окончателно. В четвъртък, ако се почувствате напрегнати или притеснени, послушайте интуицията си, тя подсказва решението. Не допускайте да ви отклоняват от набелязаните планове. В петък само вие ще сте в състояние да преодолеете сериозен производствен проблем.

Дева
Навлизате в градивен период

През първите дни ще се наложи да се потрудите усърдно върху задачите, които сте си поставили. Не се оставяйте на лошото си настроение, което винаги ви носи несигурност и несполука. Неприятен разговор с колега или колежка ще ви огорчи. Ще ви се искат бързи положителни промени и ще се стремите да ги направите. Днес и утре повечето от вас ще имат възможност да обърнат по-голямо внимание на себе си. В понеделник ще се появят добри перспективи, които ще заздравят позициите ви пред началствата. Във вторник ще отделите много време за странична натрупана работа. Ще завършите и няколко общи важни тежки дела. В сряда ще сте притеснени, но ще трябва да се справите с организацията в целия офис. Ще имате чувството, че се налага да свършите работата на целия колектив. В четвъртък не се напрягайте нито на работа, нито в дома си. В петък денят ви е спорен, но не изсилвайте нещата и не вземайте прибързани решения.

Везни
Всичко се нарежда много добре

През тези дни всичко ще се подрежда благоприятно за вас. Смело пристъпвайте към изпълнението на всичко, което сте решили или са ви възложили, не се съмнявайте в успеха си. Цялата седмица е подходяща за запознанства, делови контакти, срещи, дребни покупки и особено за подаръци. Днес и утре се занимавайте с дома си, не изяснявайте отношения, отложете спорове и сложни решения за следващата седмица. В понеделник ще направите сполучлива финансова операция. Не водете преговори за повишаване на заплатата ви. Във вторник ще се наложи да изясните нещата, които ви вълнуват, и ще получите отговори, които ви удовлетворяват. Срядата ще ви донесе приятна изненада. Четвъртъкът е прекрасен ден за общуване с приятели и стари колеги. Ще разговаряте с човек, който ще ви осигури много добра работа, с което ще решите важен проблем. В петък бъдете по-спокойни. Проблеми могат да дойдат от вашата чувствителност, с която трудно се справяте.

Скорпион  
Бъдете по-въздържани 
Общуването и съвместните проекти с деловите ви партньори ще заемат по-голямата част от времето ви през тази седмица. Не говорете за себе си дори пред приятели, информацията може да послужи на недоброжелатели. Не свързвайте надеждите си със силни хора, които малко познавате, а ви обещават много. Днес и утре ще сте на работа и ще се наложи да отделите повече внимание на деловата си финансова дейност. Важно известие ще ви принуди да вземете категорично решение във връзка с работата ви. В понеделник телефони, преговори, писма, срещи ще ви затрупат с информация, но и ще изискват точни и последователни действия по предварително изготвени планове. Ако не ги направите, няма да успеете да разпределите правилно силите и времето си. Във вторник очаквайте голямо раздвижване, вземете всички мерки срещу случайности. В сряда и четвъртък не отлагайте работа "за утре". В петък делови проблем може да засегне и дома ви. Трябва да реагирате бързо и точно. 

Стрелец 
Шансовете са на ваша страна 

Не се фиксирайте върху вчерашните си победи, с много упоритост и решителност превземайте следващото препятствие. Дръжте се далече от авантюри и рискове, от бързи пари и хазартни игри. С тези дни за вас може да настъпи отговорен период, свързан с кариерата ви и със служебни и материални благополучия. Ако не се пилеете по дреболии, може да си осигурите дейност или работа, която ще легне като балсам на душата ви. Седмицата е подходяща да се занимаете с благоустройството на дома си. Може да започнете още днес и утре. Само не бива да зарязвате започнатото на половината. В понеделник проявете съчувствие и помогнете, но не позволявайте някой да се облагодетелства за ваша сметка. Във вторник и сряда на всички обсъждания бъдете сдържани, не споделяйте оригиналните си идеи. В четвъртък, с когото се срещнете, ще работи за вас. В петък вероятно ще посетите голямо светско събиране. Бъдете изискани, ще се срещнете с личности, важни за деловата ви дейност.

Козирог 
Преценете възможностите си
През тази седмица намерете време да участвате в професионални обсъждания. Всяка новост сега може да се окаже точно каквото ви трябва в близко време. Седмицата е подходяща за напредване в кариерата, за пътуване по служебни или лични поводи, за нови контакти. Главното е да не си създавате конфликти с началници и колеги. Вашата подозрителност или прекаленото ви доверяване към едно лице за сметка на други може да ви подведе. Днес и утре отделете време за близките си. Постарайте се да замръквате в дома си. В понеделник предложение за нова или допълнителна работа ще ви накара да огледате дейността си. Вторникът ще бъде много напрегнат и неприятен ден за вас. В края му вероятно ще посетите близки, които ще ви зарадват. В сряда не се оставяйте на втори план, направете възможното да ви забелязват. Ако имате изпити в четвъртък и петък, ще срещнете трудности. В петък ще се чувствате добре в компанията на верни и стари приятели. 

Водолей 
Търсете съюзници

Не бъдете особено активни и инициативни в началото на седмицата. По-добре премисляйте нещата два пъти, отколкото да ги вършите по два пъти. В обкръжението ви някой ви дразни, помислете как да се освободите деликатно от присъствието му. В периода ще се налага да решавате внимателно делови проблеми, не се нагърбвайте с всичко, няма да ви стигат силите. Днес и утре не се отказвайте от покани за гости и за купони. В понеделник не започвайте нищо ново, бъдете търпеливи и довършвайте започнати, но изостанали със срокове неща. Във вторник не влизайте в пререкания, а потърсете съюзници. За сряда не планирайте нищо сериозно. Ако се наложи да работите извънредно, не отказвайте, но реално преценете възможностите си, преди да кажете каквото и да е. Четвъртък може да ви подари важна информация.  Следете внимателно какво става на работното ви място, не е изключено да ви подведат. В петък бъдете внимателни при работа с документи.

Риби
Силна седмица за творчество
Седмицата ще е благоприятна за всякаква творческа дейност, независимо дали сте я превърнали в професия или хоби. В началото на периода ще получите покана, с която ви канят на важен разговор. Откликнете веднага. Всичко, което ви се иска да направите, ще става леко, дори може да се учудвате. През тези дни ще имате възможности да започнете нещо ново, но не решавайте нищо на маса или на по чашка. Днес и утре посветете времето си на дете, което има нужда от помощ в ученето си. Помогнете му за успеха. В понеделник ще подпишете договор, но настоявайте да е във вашия офис. Във вторник са възможни разочарования от колега. В сряда правете само това, за което сте убедени, че е правилно. През целия ден ще усещате натиск, но не се поддавайте. В четвъртък повечето от вас ще се наложи да решават въпроси, свързани със семейството си. В петък бъдете особено предпазливи към хора, които не познавате добре.

Все още няма коментари

Още

Седмичният хороскоп на Амалия

23.03.2019

3138
Футболна седмица

23.03.2019

22
Хороскоп за петък

22.03.2019

5134

Влез или се регистрирай за да коментираш

×