facebook
twitter

Справочник

Седмичният хороскоп на Амалия

5769


Овен
Инерцията ще продължи
Мнозина от вас ще се изправят пред нов старт в живота си. Ще ви се иска всичко да става бързо и както сте го замислили, но няма да е така. Нещо ще се бави, но в края на краищата ще стане, страховете ви са напразни. Днес и утре някои от вас ще бъдат посетени от стар приятел, който живее далече. Той ще ви запали за пътуване. В понеделник неочаквана новина ще ви помогне да се утвърдите на работното си място. Може би това ще е началото на нов успех. Вторник и сряда ще ви дадат възможност да завършите всичко, започнато през предишния период. Не отлагайте, натрупването на недовършени неща ви прави нервни и несигурни. В четвъртък ще уредите по-мащабна сделка. Които се явяват на изпити, ще имат успех. В петък сблъсък с жена, която ви е конкурент, ще ви ядоса, но за кратко. Пак жена ще запълни малкото ви свободни часове с приятни и интересни изживявания.

Телец
Седмица на приятни събития
През всичките дни на седмицата Телците ще са под приятно напрежение. За мъжете то ще е свързано с деловата им дейност, едни ще подготвят, а други ще очакват постъпването на пари от дълго подготвяна сделка. Много от дамите ще са под пара заради приятно събитие в дома си и това ще ангажира цялото им внимание. Телците, които са на граждански договор, да се огледат за допълнителна работа, периодът е подходящ. В петък ще се включите в дейност, която ще ви донесе допълнителни източници на доходи. Това е вашият шанс. Отпуснете душата си, периодът може да бъде първата крачка към силен етап от живота ви.

Близнаци
Сложете ред около вас
Близки хора вероятно ще ви подведат неволно и това ще провали някои планове. Не откликвайте на всяко оплакване и на всеки зов за помощ. Старайте се да не рискувате. Някои ще бъдат помолени за помощ от черноока жена, но да проверят кое как е и тогава да решат. Днес и утре не пътувайте, няма да си починете, да свършите полезна работа, а само ще увеличите харчовете си. В понеделник някой ще поиска да възстановите стара връзка. В петък подредете финансовите си документи. Намерете кътче в дома си, където да почивате спокойно.

Рак
Сами предизвиквате напрежението си
През тези дни непрекъснато ще се състезавате с някого, независимо че нямате причини за това. Нещо ви кара да действате трескаво. Очаквате промяна, без да знаете каква и откъде ще дойде. Не мисля, че цялата тази вътрешна суматоха е оправдана, тя извира от вашата несигурност и ще пречи на трезвите ви преценки. Не се напрягайте излишно, не рискувайте никъде и в нищо. Днес и утре избягвайте хора, които ви дразнят, намерете си занимания вкъщи и не мислете за работа. В понеделник близък човек ще има нужда от помощ и ще се ангажирате с него. Родените през юни ще са доста напрегнати на работното си място. Във вторник ще се ядосате на неуредени служебни срещи. В сряда бъдете внимателни в делови разговори, слушайте повече и не бързайте с решенията. В четвъртък ще сте безсилни да реагирате на гаф от колега.

Лъв
Контролирайте настроенията си
Ще се появят добри перспективи за растеж в професионалната кариера. Ще се срещате със съдружници и партньори и ще обмисляте това, което ви предстои - поне в плановете ви. Понякога сте доста оптимистични в предвижданията си и често нещо ви сваля на земята. Днес и утре някой ще се опитва да ви диктува програмата за почивните дни и това ще ви дразни. През двата дни любовният ви живот ще ви поднесе напрежение. Ще го премахнете, ако намалите капризите си. В сряда нещо хронично ще напомни за себе си, погрижете се за здравето си. В четвъртък контролирайте настроенията си. Ще откриете неуредени неща и ще посветите петъка на тяхното уреждане.

Дева    
Владее ви неувереност
През тази седмица не всичко ще е наред. Ще ви се иска да подреждате всички и всичко около вас, но ще усещате съпротива. Това ще ви дразни, ще се стремите към обяснения и ще предизвиквате напрежение. Септемврийските Деви ще овладеят по-бързо и лесно недоволството си и нещата им ще се движат по-леко. Родените през август се чувстват по-несигурни и това ще им пречи в деловата дейност. Истината е, че нямате основания за несигурност и ако овладеете страховете си, ще постигнете това, което искате. Вторник ще ви донесе напрегнати делови разговори, но ще се справите, ако не избухвате. В сряда не бъдете подозрителни, каквото и да се случи. В четвъртък и петък ще имате приятни поводи за събиране с приятели.

Везни
Стават непредвидени неща
Периодът е доста отговорен за родените под знака на Везните. Не се движете по линията на най-малкото съпротивление, още повече че около вас ще ври и ще кипи. Ще се случват непредвидени неща, но все пак не оставайте събитията около вас без контрол. Не обещавайте нещо, което не може да свършите, само и само да се отървете. За известно време мечтите ви ще се отдалечат, налага се внимателно да следите бизнеса си. Днес и утре нормализирайте отношенията с интимния си партньор. В понеделник бъдете нащрек за всяка делова стъпка. В сряда дръжте острия си език под контрол, за да не си навлечете нечия неприязън. В четвъртък ще ви затрудни проблем с дете. В петък не се забърквайте в делова афера с неясен изход.

Скорпион  
Трудно се концентрирате
Ще се срещате с близки и приятели, ще правите планове за бъдещето, ще водите разговори за дом, наследство, за роднини. Работата ще изисква внимание, но не всички ще се концентрират. Родените през октомври ще трябва да се ориентират бързо около делово предложение. То ще ги върне към планове за разширяване или самостоятелен бизнес. Родените през ноември да се пазят от земен знак. В сряда окуражете някой за пътуване в чужбина, особено ако е за образование. В четвъртък не се намесвайте при разрешаване на проблем на работното място. В петък са вероятни здравословни проблеми.


Стрелец
Не пропускайте шансове
Не пропускайте възможността да уредите делови документ, който ще ви създаде условия за успешни делови действия. През тази седмица Стрелците ще искат да бъдат забелязвани, но родените през декември да не се стремят към това на всяка цена. Кратко пътуване ще се окаже полезно за вас. Днес и утре мнозина ще получат покани за светски събирания. В понеделник не отклонявайте вниманието си по маловажните проблеми в работата. Обърнете внимание на сроковете. В четвъртък ще сте затрупани от работа и ако не се организирате, ви чакат неприятности със срокове, колеги и началници. В петък не вземайте бързо решение около предложения за нова работа.

Козирог
Укротете амбициите си
Имайте реален поглед върху нещата. Сделки може да ви затруднят. Бъдете внимателни, става ли дума за инвестиции. На родените през декември ще се наложи да пътуват служебно. Пътуванията няма да са резултатни, добре е да ги отложите. Родените през януари ще срещнат нови приятели и от това може да се роди нещо голямо и в деловата дейност, и в личния живот. Днес и утре приятели ще ви измъкнат навън и колкото да не ви се излиза, ще изживеете нещо приятно. В понеделник ще намерите съмишленици за нова идея. Жена ще ви постави в неловка ситуация и ако реагирате грубо, ще влошите атмосферата на работното място. Във вторник ще ви въвлекат в неприятен и излишен спор. Измъкнете се с дипломация и хумор.

Водолей
Въоръжете се с търпение
Периодът не е благоприятен за рискове. Ще ви притискат за нещо ново, но сега не му е времето. Ценна информация ще ви помогне да заздравите бизнеса. Контактите ви с чужбина ще ви донесат увереност и авторитет, макар че нищо от плановете ви няма да се развива според желанията ви. Запазете самообладание и не изливайте яда си върху близките. Това, което не получите сега, ще стане  през лятото. Днес и утре изцяло се посветете на дома и близките си. Ще имате предостатъчно теми за разговор и работа. Нормализирате отношенията си и не се лишавайте от любов и подкрепа. В понеделник предложение за делова дейност ще ви оживи и ще потърсите съветите на експерти. В сряда ще се наложи разговор със съдружник. В петък не допускайте да ви въвличат в спорове.

Риби
Не си създавайте сами проблеми
През периода не изграждайте защитни бариери с мълчание, не се отчуждавайте от близки и колеги, но и не давайте простор на острия си език. Това може да създаде проблеми, особено с жените, а не ми се мисли какво може да се случи, ако имате жена началник. Напрежение в дома ви може да дойде от здравословни проблеми на близките. Колкото и да сте напрегнати, не се поддавайте на настроенията си, ще губите позиции. Жените ще са заети с много интимни планове и с реализацията им. Днес и утре идете на светло и приятно място. Забравете за работата си и стоплете отношенията с близките. В понеделник ще усетите нечия подлост и ще се разделите с доверен доскоро човек.

Все още няма коментари

Още

Седмичният хороскоп на Амалия

23.02.2019

8796
Футболна седмица

23.02.2019

100
Хороскоп за петък

22.02.2019

13382

Влез или се регистрирай за да коментираш

×