facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп за събота, 13 октомври

9540

Овен
Време е да отпуснете душата и сърцето си

През седмицата ще успеете да решите голям проблем, свързан с близък човек. Ще имате чувство, че сте смъкнали от плещите си огромна тежест. Това по някакъв начин ще ви освободи ума и ръцете и ще ви донесе сигурен и бърз успех. Важно е да запазите спокойствието и хладнокръвието си и ще уредите отношения с приятели и колеги. В понеделник ще направите нещо рисково, но като изключение ще е правилен избор. Но нека това е единственият риск за периода. Дете ще ви донесе радост. Във вторник обърнете внимание на хората, които работят около или за вас. Подарете нещо малко, но стоплете някого с внимание. В сряда не се колебайте, направете, каквото сте решили. В четвъртък потърсете старите си приятели, ще ви дадат силно рамо като подкрепа. В петък не пътувайте, подредете документацията си.

Телец
Вземате решение за делова дейност

През периода ще сте заети с приятни грижи около празник на близки. Ще ви обхване суетнята около посрещането на приятели или роднини от далече. Дамите може да имат проблем с инертен мъж около тях, който няма да промени темповете си на работа независимо от напрежението. Още днес и утре твърдо ще се заемете с неща, за които сте се колебали. Ще имате успех с всичко, което започвате, ако си държите нервите под контрол. В понеделник не ви очакват сериозни неприятности, но на работното място ще ви е напрегнато. Във вторник ще получите важна информация и се постарайте да вникнете в нея. Ако я оцените правилно, ще решите сложен делови проблем. В петък може да се прояви здравословен проблем.

Близнаци
Не бъдете агресивни и упорити

През този период ще имате сблъсък с член на семейството си. Причината ще е желанието ви винаги да се налагате, въпреки че понякога ясно виждате, че грешите. В спора ще се включат и други членове на фамилията ви. Ще преминете по-леко през тези дни, ако не сте толкова агресивни и упорити. На работното ви място ще има напрежение от поведението на колега. Отпуснете сърцето си и приемете поканите за гостуване и път. В понеделник много от вас ще направят промяна в работната си среда, която ще е сполучлива. Сряда ще е тежък ден, постарайте се да не се преуморявате. В четвъртък може да ви се наложи да вземате светкавични решения, впрегнете цялата си интелигентност и няма да има пробив. В петък случаят ще ви осигури делова връзка с човек от път.

Рак
Иска ви се почивка, но няма да я получите

Имате условия да се реализирате много добре през тези дни, но ви се искат почивка, развлечения и романтика. През всичките дни ще се стараете да минете леко, да натоварите други със задълженията си, да заемате позата на наблюдател. За съжаление не всички ще го постигнат. Още днес ще ви хванат да свършите нещо дълго отлагано в дома ви, а утре ще се впуснете въпреки волята си в помощ на приятел. Внимавайте с документите. Вторник някой ще ви създаде проблем на работното място и ще трябва да се заемете с него. Сряда ще е силно емоционален ден, но ако се контролирате, ще минете по-леко. В четвъртък материален проблем ще чака намесата ви, а в петък ще докажете блестящата си интелигентност и професионализъм.

Лъв
Бъдете търпеливи

През тази седмица няма да ви е много комфортно, но не е болка за умиране. Ако се наложи да промените нещо в дома си, приемете го спокойно и го направете без вайкане. Ще бъде добре да се заемете още днес. Девизът ви през тези дни трябва да е "Всяко зло за добро". Повечето ще имат добри резултати във всички области на живота си, ако не бързат и не действат под напора на емоции. Търпението ще ви помага. В понеделник разчистете пространството около себе си. Във вторник ще се срещнете с приятен човек и е възможно да се веселите вечерта с него. В четвъртък и петък при много от вас може да настъпят промени, които ще се дължат на подкрепата на важни хора.

Дева
Сдържайте емоциите си

Ще ви се отвори делови проблем, но не е сигурно, че точно сега ще трябва да го решавате. Заемете ли се с него, не мисля, че краят ще е сполучлив. По-добре го отложете за следващия месец, още повече че няма да сте съвсем наясно откъде идва и за какво точно става дума. Не позволявайте на никого да ви провокира емоционално. В деловата дейност ще има малко объркване около документ, който ви интересува. В понеделник ще сте център на внимание, но то няма да ви радва. Във вторник много ще се готвят за пътуване в чужбина. В сряда ще сте неустойчиви при вземане на решение по личен проблем. В четвъртък и петък не правете големи разходи, не влагайте пари. Вечерта се посветете на деца и близки.

Везни
Бъдете по-дипломатични и ще ви е лесно

Ще се наложи да приемете малка промяна в бизнеса ви, колкото и да не ви се иска. Натовареността ви няма да е по-малка, но като че ли ще е по-приятна и резултатна, ще донесе повече признание и обещания за бъдещето. Които планират самостоятелна дейност, ще преценят по-спокойно истинското състояние на нещата си, дори започването й да не е предстоящо. В първия работен ден на седмицата много ще обмислят допълнителна работа или прехвърляне на друго място, където ги канят. Във вторник бъдете внимателни с хората около вас. В сряда бъдете дипломатични с началника си и не говорете за пари. В четвъртък давате урок на човек, който си пъха носа в чужди работи. В петък всички и всичко е на ваша страна.

Скорпион
Обърнете повече внимание на себе си

Не се раздавайте на всеки, който ви помоли за нещо. Често хора, които не заслужават внимание, злоупотребяват с вас. Ако го допуснете, ще плащате. Не търсете винаги в себе си вината и за най-малките пропуски, но и не се плъзгайте само по собствената си изгода. Във вторник ще ви се наложи да се погрижите за здравето на родител или близък роднина. В сряда не позволявайте на колега да ви се бърка и на интимния си партньор да обръща чувствата ви в камшик над самите вас. Позволява си да ви рекетира емоционално, което не е добре за връзката ви. В четвъртък ще намерите съмишленици за нещо ново на работното ви място, а в петък ще купите нещо за себе си, на което ще се радвате.

Стрелец
Този период ще е по-спокоен

Ще имате възможности да демонстрирате висок професионализъм. Вслушвайте се в интуицията си. Ще се появят благоприятни ситуации и ще решите наболял делови проблем. Родените през декември да си отварят очите на четири, защото се виждат отдалече и няма къде да се скрият. Добрите ви позиции не оставят на мира доста хора. Родените през ноември в средата на седмицата ще си развалят настроението, макар че пропускът няма да е сериозен. Във вторник бъдете дискретни, за да не предизвикате сами лични проблеми. В сряда ще се опитат да ви прехвърлят чужда вина. Няма да се получи, но ще сте огорчени. До края на работната седмица ще трябва да хванете здраво в ръце деловите си работи и контрола, за да затвърдите успеха си.

Козирог
Делата ви вървят, но ви се иска нещо друго

Ще имате предложения за нови дейности или нова работа. Козирози, които карат висшето си образование, ще замислят прехвърлянето си в друга специалност. Не се поддавайте на порива си да опитвате различни неща точно сега. Много предложения са интересни, но фиксирани в тях, може да пропуснете големи шансове. Не позволявайте във вторник работата да ви затрупа, ще изпуснете нещата от ръцете си. В сряда ще премисляте проблеми с роднини. В четвъртък ще имате подкрепата на хора, които са ви конкуренти. Петък е силен ден за всички, които се занимават с мода и творчество.

Водолей
Ако съдбата ви праща нова любов, не я отхвърляйте

Не бъдете разсеяни през тези дни, може да се получи нещо неприятно с важен документ, да се загуби или да подпишете, каквото не трябва. Периодът ще е напрегнат и за двойките, които имат нестабилни връзки. Не вземайте прибързани решения. Нещата ви ще се разрешават по-трудно, но част от трудностите си ги създавате вие самите. Ще ви притесняват емоционални срещи с хора, които ви харесват, но на които вие не държите и искате да отстраните от пътя си. Днес и утре много Водолеи ще пътуват с приятел. Не се товарете физически. Сряда и четвъртък ще преминат под впечатления от черноока личност, която е разтуптяла сърцето ви. В четвъртък следобед обмислете предложение за допълнителна работа. В петък се пазете от излишни приказки и емоции.

Риби
Бъдете внимателни и сдържани в приказките си

През тази седмица се стремете да ръководите нещата си и да не оставяте да ви подвеждат. Родените през февруари може да имат неприятен разговор с колега, който трудно може да бъде убеден, че не е прав, не се занимавайте с него. Родените през март да са по-предпазливи към пари и вещи. В понеделник ще се разправяте с уреждане на документи. Налага се да обмислите поведението си заради тях. Във вторник хармонията ще ви бяга и с близките, и с колегите, и с интимния партньор. В сряда не приказвайте много, излишните приказки носят излишни ядове. В четвъртък гордостта ще ви попречи да изтъкнете големите си предимства. В петък някой ще изпълни обещанията си към вас, но вие не обещавайте нищо, не поемайте ангажименти.

Все още няма коментари

Още

Седмичният хороскоп на Амалия

23.02.2019

2219
Футболна седмица

23.02.2019

38
Хороскоп за петък

22.02.2019

13285

Влез или се регистрирай за да коментираш

×