Quantcast
Седмичен хороскоп | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

10 542


Овен
Изградете си стратегия

Проявете внимание към близките и приятелите и те ще ви помогнат да реализирате целите си. През целия период ще трябва да действате според предварително обмислена стратегия, насочена към много точно формулирани нови цели. В конкретните случаи се доверете на човек, който може да ви помогне и да не приема вашата толерантност за наивност. Днес и утре ще си починете, ако сте извън дома си. В утрешния ден всяко договаряне с близки и кръвни роднини ще бъде много по-леко. В понеделник чувството ви за собствено превъзходство може да затрудни общуването и комуникацията с много полезни хора. Контролирайте поведението и езика си. В сряда ще се справите с всякакви проблеми. В четвъртък правете планове за бъдещето.

Телец
Забравете страховете си

Настъпващата седмица е много благоприятна за обмисляне и обсъждане на дългосрочни планове, но ще трябва да се доверите на интуицията си. В първите дни ще имате големи спорове и проблеми. Не бъдете сприхави и не разрешавайте въпросите на маса. В понеделник не смесвайте работата с удоволствието, особено на работното си място. Във вторник не отлагайте нищо, денят е благоприятен за всичко, остава да уловите момента. В сряда са възможни събеседвания или просто приятелски разговори с началството. В четвъртък продуктивните ви идеи ще събудят интереса на ръководството. В петък ще се радвате на изобилие и може да разчитате на шанса и чара си.

Близнаци
Дипломатични, но и целеустремени
Ако успеете да съвместите гъвкавата дипломация, която ще ви е нужна през тази седмица, с точната целеустременост към поставените цели, никаква трудност няма да ви спре. Днес и утре може да ви се наложи да промените нещо в плановете си. В понеделник ще ви направят интересно предложение, но не бива веднага да го приемате. В понеделник нещо ще ви изнерви на работното място. Във вторник някой ще се опита да подкопае самочувствието ви, но няма да успее. В сряда точно премислете какво трябва да премълчите и какво да говорите. В четвъртък ви предстоят радостни събития, известия и пари. Петък може да се окаже сложен и нееднозначен и усилията ви да останат без резултатите, които чакате.

Рак
Лошото настроение ще е около вас
В началото на седмицата ще сте под влиянието на неочаквана и необяснима тъга, която ще изчезне, но трябва да проявите търпение. Ако не успеете, всичко, което започнете, ще става трудно. Трябва да сте внимателни към подробностите в работата си и в отношенията си с началниците. В понеделник ще има напрежение в семейството ви. Възможен е конфликт с роднина, който отдавна ви играе по нервите. Във вторник ще преодолеете лесно трудностите, които възникват на работното място. В сряда преценете внимателно ново делово запознанство, защото понякога зад чаровната усмивка може да се крие измама. Вероятни са проблеми с пари, които ще трябва да давате.

Лъв
Еднообразни и скучни дни
Седмицата ще започне и ще премине еднообразно и скучно, нещо, което може да предизвика у вас досада. Постарайте се да не изпадате в лошо настроение, да не сте сърдити и намусени, защото ще изпуснете шансовете на съдбата. В понеделник се огледайте на мястото, на което сте и ще извлечете поука, свързана с бъдещата ви делова дейност. Във вторник не се нагърбвайте с неща, които не са ваша работа. В сряда бъдете по-внимателни с околните. В четвъртък ще се насочите към личност на висок пост, но премислете дали трябва да искате услуга или да изчакате нещата да се развиват от само себе си. В петък не си позволявайте свободно държание с шефовете си, дори да се чувствате достатъчно близки с тях.

Дева
Бъдете търпеливи и сдържани
През тази седмица покрай познатите ви дейности, може да се появят нови професионални планове - ваши или съвместно с други хора. На много от вас ще се наложи да разрешават проблеми с брачния партньор. Някои деви в понеделник ще пътуват, но общо за девите ще се разреши въпрос, свързан с работа, която зависи от пътуване в страната. Във вторник се постарайте да чакате търпеливо каквото трябва, но и не закъснявайте. В сряда вероятно ще обсъждате предстоящи промени на работното си място. В петък ще имате натоварване и работа с по-широк кръг хора.

Везни
Поставете ново начало

През седмицата се опитайте много внимателно да разберете дали ролята, която изпълнявате в момента, ви устройва. Ако отговорът е "не", ще можете лесно да промените нещата, ако наистина го искате. Огледайте се около себе си и малко по-встрани, разгледайте и живота си без илюзии, защото е настъпил моментът за конструктивни промени. Направете плановете си, очертайте точно какво искате да промените - ако трябва, напишете го на лист и го закачете на място, на което да го виждате всеки ден и още от днес и утре започнете промените. В понеделник и вторник работете за себе си, оглеждайте мястото си на работа. В сряда не обръщайте внимание на приказки по ваш адрес. В петък не допускайте романтика и сантименти да попречат на деловите ви планове.

Скорпион
Организирайте времето си по-добре

Вашият успех през тези дни ще зависи изключително от отношенията, които ще създадете с влиятелни и силни личности и представители на официалните институции. Ако получите подкрепата им, смятайте, че успехът и парите са ваши. Може да имате трудности в реализацията на общите ви планове, но ако убедите колегите си, че те са нужни, ще успеете. Обърнете внимание на това как използвате времето си, възможно е да намерите начин да го уплътните или оползотворите по-добре. В понеделник нелоялна постъпка на колега може да ви раздели от приятел. Във вторник Овен ще се опита да ви манипулира, не го допускайте. В сряда ще направите нещо важно, което ще се отрази благоприятно на бъдещето ви. Четвъртък ще ви донесе добри новини, а петък е безличен.

Стрелец
Усещате творчески подем и активност

През тези дни ще разкриете напълно творческите си възможности и потенциал. Ярко и талантливо ще проявите собствената си природа. Ще ви съпътства успехът почти навсякъде. Много е вероятно да ви предложат по-отговорна и по-добре платена работа. Бъдете предпазливи с участието си в нови проекти, които ще се появят на хоризонта. В понеделник и вторник ще решите важен делови въпрос и внимателно ще прецените нови делови отношения. Известие от чужбина ще изостри вниманието ви. В сряда е възможно да ви притеснят грешки на Лъв и Овен, но ще се справите. В четвъртък приемете покана на приятел за събиране. В петък ще сте на крачка от това, което преследвате.

Козирог
Освободете се от клишетата
 Козирозите още в началото на седмицата ще разберат, че ако се освободят от някои клишета и пристрастия, ще вървят уверено напред и няма от какво да се страхуват. Мнозина ще имат пари и нови възможности. Приемете пътуването, което ще ви предложат - ще ви донесе нови контакти, които ще са полезни и приятни. В понеделник се пазете от преумора, не надценявайте силите си. Във вторник - разочарование от колега на когото сте се доверявали. В сряда бъдете търпеливи, ако искате да постигнете целта си. В четвъртък ще се радвате на подкрепата на високопоставени личности и ще чуете добри думи за работата си. Внимателно проведете разговор с ваш колега в петък.

Водолей
Запазвайте добрия тон

През този период очаквайте предложения за допълнителна дейност. Ако прецените, че можете да се справите физически и че това няма да ви отнеме от почивката, нито да ви отклони от основните ви ангажименти, приемете. Много от вас ще се почувстват като победители още преди края на периода. И ще бъде оправдано това самочувствие. Ще се радвате на подаръци и материални придобивки. Утре ще се радвате на почивката и семейството си. В понеделник и вторник се пазете от спорове и конфликти, особено с близки хора. В сряда не се поддавайте на емоциите си, не изпадайте в тържествуване по повод на победа, нито в униние заради загуба. В петък помагайте, ако ви помолят за помощ и се веселете, но с мярка.


Риби
Не вярвайте на обещания за лесни пари

През тази седмица ще ви се иска да предприемете нещо, но изчакайте. Ориентирайте се по-добре, особено ако се отнася до контакти с чужбина. На светско събиране ще срещнете човек, който е готов да ви помогне. Той безкористно ще ви предложи много повече, отколкото бихте си позволили да искате. В понеделник се пазете от примамливи предложения, не вярвайте на хора, които ви обещават лесни пари. Във вторник може би ще се наложи бързо да направите някои промени в плановете си. В сряда среща с приятели и колеги ще ви ориентира в нещо. В четвъртък среща с висшестоящи личности ще ви поласкае. В петък ще ви разтревожи проблем със здравето на близък човек.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за четвъртък

26.11.2020

474
Хороскоп за сряда

25.11.2020

5373
Хороскоп за вторник

24.11.2020

1034

Влез или се регистрирай за да коментираш