facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

12117

Овен
Хладнокръвие и познания
През седмицата заложете на заниманията, които могат чувствително да подобрят положението ви в материален план. Сами ще имате шанс да постигнете резултати в деловата сфера, които едва ли с някой друг могат да станат реалност. Ще разполагате с нужното хладнокръвие, познания и сила на характера, така че действайте смело в желаната от вас посока. В началото на периода загърбете събитията, които са ви създавали безпокойства през миналата година. Поставете нещата на ясна основа и няма да имате повод да се притеснявате. Дните са благоприятни за създаването на нови контакти.

Телец
Проявете гъвкавост
През седмицата опитайте да разширите познанствата и контактите си, тъй като чрез тях ще имате шанс да степенувате и изясните целите си, а и по-лесно да ги постигнете. Опитайте се да проявите гъвкавост и готовност за промяна на плановете си, в случай че ви се предостави по-добър шанс. Още от понеделник ще настъпи и времето, в което ще имате възможност да осъществите всичките си професионални идеи, без това да е свързано със затруднения. До сряда се задълбочете върху това, от което очаквате скорошни резултати. Действайте с повишено внимание и по отношение на инвестициите, без значение дали става въпрос за лични или професионални дела.


Търсите разнообразие
През седмицата е добре да внесете цвят и разнообразие в заниманията, които имате на работното място. Опитайте се да бъдете дисциплинирани, но и отворени към новото, което ви застига в лично и професионално отношение. Планирайте делата си до най-малкия детайл, за да не бъдете неприятно изненадани от съдбата. Около средата на периода на много от вас ще им се наложи да дават обяснение за своя постъпка от миналата година. В този случай най-добрата ви позиция ще бъде откровеността. Постарайте се да съчетаете в отлична комбинация физическото натоварване с работата. Поради липса на воля не забавяйте хода на някои събития в професионалната сфера, освен ако не търсите точно този ефект. Опитайте се със завидно спокойствие да водите разговори с хора, от които зависят парите ви. Спазвайте възложените ви срокове!

Рак
Заложете на активността
През цялата седмица отношенията ви с прякото обкръжение на работното място ще дадат добри резултати и върху израстването в кариерата. Мнозина ще получат новини, които ще им помогнат да планират успешно някои свои инициативи от професионален и личен характер. Друга част от вас ще осъществят важна делова или лична среща. Постарайте се да намерите достатъчно време за пълноценен сън и занимания, които ви доставят радост. Дните са подходящи, за да заложите на активния социален живот, защото ще имате възможност да се срещнете с хора, които не сте виждали отдавна. Планирайте и организирайте до най-малкия детайл предстоящо пътуване.

Лъв
Внимателни ходове
През седмицата се постарайте въпреки натрупаната апатия да изпълнявате съвестно задълженията си на работното място, дори и това да ви се вижда трудно поради натиск от колега или друг познат от професионалната сфера. В понеделник потърсете диалог с хората, с които сте в тясно сътрудничество на работното място, и търсете ефективност на работа и общуване, тъй като именно тази нагласа ще ви помогне лесно да преодолявате изпречващите се на пътя ви предизвикателства. До средата на периода имайте предвид, че е наложително да предприемате всеки ход в професионално, лично и материално отношение изключително внимателно, ако не искате да загубите отличните шансове, които ви предоставя съдбата.

Дева
Изяснете потребностите си
През седмицата ситуацията ще е благоприятна за промени на работното място, но имайте предвид, че ще трябва да направите някои промени в предварителните си планове. С настъпването на седмицата изяснете личните си потребности и цели, към които ще се стремите в професионален план. Изяснете недоразуменията в отношенията с колега, делови партньор или началник. Не избързвайте с критиките, особено ако нямате ясна представа какви грешки самите вие допускате. Не давайте и конкретни обещания към партньор или възрастен член на семейството. Възползвайте се от поканите, отправени ви от приятели и близки, като не започвате промени.

Везни
Без резки ходове
Спокойствието, с което ще посрещате новостите, ще ви даде шанс да се възползвате от тях с пълна сила. Ще имате достатъчно основателни причини да започнете инициативи, от които ще имате шанса да увеличите приходите си. Добре е да не предприемате твърде резки ходове. Действайте и с повишено внимание в отношенията си с най-малките представители от семейството ви. Опитайте се стриктно да спазвате препоръките, които ви дава влиятелна и благоразположена към вас особа. Предпазвайте се от развиване на мнителност към интимната половинка. Около сряда на много от вас ще им се наложи да взимат бързи решения за работата, парите и личните си дела.

Скорпион
Пазете се от приятели
През втората седмица на годината можете спокойно да поставите ново начало, но имайте предвид, че преди това трябва да сте приключили със старите си проекти. Постигането на финансова сигурност за вас ще е възможно, ако правилно разчетете разходите на база приходите, които получавате. До средата на периода не пренебрегвайте съветите, които ви дават в професионалната сфера, но имайте предвид, че крайните решения трябва да са ваши. Опитайте се да бъдете достатъчно прями с интимната си половинка. Днес и утре проявете лоялност към тези, които са ви гласували доверие. Не започвайте промени в дома си, особено ако не сте ги обмислили внимателно.

 

Стрелец
Освобождавате се от ограниченията
През седемте дни се опитайте да си обясните доколко е възможно да промените хода на съдбата в професионален и материален план. Проявете повече мисъл и за финансовите инвестиции, които възнамерявате да осъществите. Спокойствието ще ви освободи от усещането, че допускате съществена грешка в отношенията си с колеги, делови партньори и началници. Ще ви се предостави шанс и да се освободите от ограниченията, които в последно време се опитва да ви налага конкретна особа в деловата сфера. Около сряда при много от вас ще се наблюдава значително покачване на напрежението в професионалната сфера, което определено ще повлияе и върху способността ви да се отпускате, когато ви се предоставя този шанс.

Козирог
Води ви разумът
Преди да действате, през идващите седем дни намерете достатъчно аргументи за каквито и да е било промени от професионален или личен характер. Разчитайте на конкретна среща, тъй като от нея ще възникне и следващ ангажимент от делови характер. Бъдете нащрек с предложенията, които ви отправят в делово и материално отношение. Наложително е да се освободите от стремежа към прекалена предприемчивост, тъй като тя може да ви тласне към неоснователни рискове, а в същото време се предпазвайте от действията на недоброжелателите си. При условие че действате разумно, може спокойно да се надявате на скорошна стабилизация. На този етап ще се нуждаете от спокойствие, за да можете да направите равносметка на текущото си състояние в професионален, финансов и личен план. Ще ви се наложи да сте обективни, за да бъдете истински щастливи в любовта.

Водолей
Точни преценки
Обмислете инициативи, от които ще увеличите приходите си. Освободете се от ограниченията, но имайте предвид, че и вие не трябва да поставяте такива на хората, които обичате. Осъществете организирано пътуване, но в случай че ситуациите около вас по някакъв начин се променят, не отлагайте смяна на плановете си. Изказвайте на глас своите желания, за да ги превърнете в реалност. Имайте предвид, че правилната оценка на действителността ще ви помогне да се справите с някои непредвидени затруднения, които ви застигат на работното място. Финансовото ви положение ще се съхрани стабилно, ако избягвате крупните инвестиции през седемте дни. Към края на седмицата много от вас ще имат нужда от предварителна подготовка, за да се изправят срещу някои непредвидени обстоятелства на работното място.

Риби
Сами градите бъдещето си
През новата седмица ще трябва да се настроите на активна вълна, за да се справите с многобройните си отговорности. Насочете усилията си в посока, от която ще извлечете добри резултати, без да чакате дълго. Избягвайте изолацията и липсата на достатъчно ясен диалог в контактите с делови партньори или колеги. Постарайте се да имате обективна преценка за това какво можете или не, за да се справите с текущите си отговорности. Търпението ще се окаже най-добрият ви съюзник, особено в ситуациите, където не можете да овладеете положението със знания и силни аргументи. С усмивка и правилна нагласа всяка врата пред вас ще се отвори.

 

Все още няма коментари

Още

Седмичен хороскоп

20.07.2019

1907
Футболна седмица

20.07.2019

23
Хороскоп за петък

19.07.2019

9164

Влез или се регистрирай за да коментираш

×