facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

12298


Овен
Вземате важни решения
Повечето Овни ще се придвижват напред. Ще трябва да вземете много важни решения, които отдавна назряват у вас. При родените през април има опасност от измама от техен колега. Внимавайте много с документите си. Тежестта при подписването на нови договори ще падне върху вашите плещи. Родените през март трудно ще намират време за почивка, за излизане сред природата. Получавате допълнителни пари. Петък, понеделник и вторник са дни на приятелски срещи и веселие. Получавате признание за деловата си дейност. Идния четвъртък ще ви предложат път в страната - приемете го.

Телец
Не се раздвоявайте, а гледайте напред
Насочете вниманието си напред и не се раздвоявайте, защото може да попаднете на прицела на интриганти, които от дълго време се стремят към вашето място. Няма да стане, но ще имате неприятности. Родените през май да внимават с финансите, а родените през април да обърнат по-голямо внимание на здравето си. Болките в ставите и кръста могат да предизвикат напрежение. В понеделник не губете самообладание при трудно решаване на бизнес въпрос. Днес и утре на някои може да се наложи да работят доста упорито, нещо извънредно ще ги пришпори. Ще получите подкрепа от високопоставени личности и от хора извън страната.  

Близнаци
Успех на изпити и интервюта
След понеделник ви предстои седмица, през която родените през май ще имат големи успехи. Ще са щастливи, защото деловите им неща вървят. Родените през юни ще трябва да изпълняват точно ангажиментите, които са поели. Интимният живот на повече от Близнаците ще е във възход. Очаква се да имате работа със съд около сряда - вярвам, че ще успеете да се справите блестящо. Ако искате да не търпите загуби в нито едно отношение, планирайте нещата си навреме. Много голяма подкрепа от Дева. Хората от бизнеса могат да очакват добри сделки и подписване на договори. Седмицата е успешна за хората, които ще полагат изпити или ще се явяват на интервюта. Възможно е стара любов да ви върне към красиви спомени.

Рак
Време за приятели и почивка
Обичате празниците, веселието и никога не забравяте работата си. В близките дни и трите неща ще са на първа линия. В деловата дейност ще се справите отлично въпреки бариерата, която ще се опита да ви спусне светла жена. Близнак ще се опита да ви спре, но няма да успее. Здравето ви ще бъде добро. Хората, които се занимават с обществена работа, ще се радват на успехи. До понеделник въпреки ангажираността си ще отделите време и ще се повеселите с ваши колеги и със семейството си. Премислете нещата, които са свързани с нов дом. Ще имате успехи в бизнеса, в стопанската, финансовата и обществената дейност. Положете повече грижи за близки.

Лъв
Проявявайте повече мисъл
Струва ми се, че идващите дни са период, през който родените през юли трябва да мислят повече. Понякога прекалената всеотдайност може да ви причини големи загуби. Ще ви бъде много неприятно, но няма как. Ще чуете нови известия за бизнеса, който развивате и може би ще се наложи леко да стопирате. В личния ви живот човек от път ще ви достави радост и ще ви обгради с нежност. Родените през август ще вървят напред необмислено. В понеделник и вторник ще имате приятни покани от колеги и приятели, една от тях ще бъде за празнуване и ще ви разтовари. Внимавайте със здравето на децата си. Пазете се от извънбрачна връзка с личност, която може да обърка живота ви.

Дева    
Покровителстват ви жени
Много важно през тези дни е окончателно да забравите за вашата подозрителност и мнителност. Този период може да ви изнерви, но ако сте разумни, ще се овладеете. Потопете се в работата си с внимание, покажете професионализма си и всичко ще е наред. При родените през август дните са подходящи за конкурси, изпити и творческа дейност. Последните не бива да пропускат предложенията, които ще им се направят. Родените през септември трябва да се впуснат в нова дейност. Най-вероятно в четвъртък и петък ще участвате в приятелско събиране. Във вторник и сряда ви очаква пътуване и срещи с хора на високо професионално стъпало. Проблемите в дома ви се дължат на вас и на нежеланието ви да отстъпвате.

Везни
Интересни празници
Повечето от вас ще се срещат с интересни личности днес и утре, които ще са свързани с деловата им дейност. Човек извън страната, а възможно и през океана ще изпрати известие, което ще се превърне в основа за бизнес. Дните ще станат по-спокойни и успешни от предишните. Ако сте решили да пътувате, ще е за добро. В личния живот нещата са многообещаващи. През този период съдбата ще е щедра за повечето от вас. Не се измъчвайте заради празните приказки на хора, които от завист не знаят какво да правят. При някои се очакват частична промяна в дейността им. Запознанство с човек от далечен път е възможно да грабне сърцето на родените през септември. Към края на седмицата ще се натъжите заради проблеми в личния живот на ваша много добра приятелка. Ако можете, помогнете й.

Скорпион  
Задава се напрежение
През идващата седмица от понеделник очаквайте по-голямо напрежение, което ще ви изнерви. Разправии с хора на висок пост ще станат причина за недоволство. Не знам дали трябва да изливате гнева си, или по-добре е да замълчите, защото вината е ваша. В понеделник и вторник ще проведете разговори, свързани с пари. Някои от плановете ви ще бъдат оспорвани. Това няма да ви допадне. Решаването на финансови въпроси ще ви затрудни. Проблемите с половинката ви няма да са малко, защото в последно време тя говори повече, отколкото трябва. Родените през октомври ще имат възможност да разрешат имотен и материален въпрос, а също и да пътуват извън страната. Ще могат да подпишат интересен дългосрочен договор. В петък може да се срещнете със стари приятели и колеги, които приятно ще ви изненадат.

Стрелец
Задават се силни дни
Много добри и силни дни започват от днес до другата събота, особено за родените през ноември. Би било добре да започнете реализацията на нещата, които планирате отдавна. Ще се ориентирате правилно в бизнеса, който ще ви се предложи, и ще разберете, че лесно ще се справите. Телефонен разговор утре ли вдругиден ще е причина Стрелците да разберат, че късметът кръжи около тях. Декемврийските Стрелци в началото на деловата седмица ще имат делови ангажименти, които ще им помогнат да увеличат финансите си. Голяма сума пари ще попадне в ръцете на доста от вас. През този период при много от знака се очаква допълнителна работа, която ще е добре заплатена. Ще реализирате отлични сделки, ако не се отпускате.

Козирог
Бързайте бавно, за да успеете
През тези дни всичко зависи от вас. Въздържате се да давате мнения и да критикувате по въпроси, по които не сте компетентни, защото може да объркате и себе си, и другите. В петък е възможна приятна среща с приятели. Родените през януари трябва да внимават повече със здравето си. Няма нищо особено, но ще бъде неприятно да оставате 2-3 дни в дома си. В сряда ви предстои среща с хора, които обичате и на които се радвате, че ще са с вас. Насочете вниманието си към нещо ново в дейността ви. Много важно е да се постараете да не повтаряте стари грешки. Движете се напред, но бързайте бавно, ако искате да успеете. Родените през декември ще имат неприятен сблъсък с човек на много висок пост. Може да претърпят финансова и морална загуба.

Водолей
Дни на раздели и нови контакти
Има известна опасност да бъдете заблудени при подписването на документ и да преживеете финансова загуба. Не подписвайте, без да проучвате това, което ви поднасят. Имате нужда от самоутвърждаване, но през седмицата ще стане трудно. На родените през януари ще се наложи да бъдат по-прецизни в детайлите в работата. Необходимо е да действате много внимателно този понеделник и вторник. Една раздяла ви грози. Предполагам, че е интимна. Ако нещата се крепят само на материална или на професионална основа, връзката не може да продължи, просто няма бъдеще. Родените през февруари ще очакват важно известие от път. Още днес очаквайте гости, а във вторник вие ще гостувате. Харчете разумно.

Риби
Само работата ви носи каквото искате
Това е доста неприятен и натоварен период за родените през март. Ето защо само вниманието, добрите човешки отношения и вашата етичност ще ви помогнат да преминете през седемте дни добре. Ще имате желание да сте център на внимание и ако сте дипломатични, ще стане. Получавате приятни подаръци от хора, които истински ви обичат. Имате желание да пътувате. Това може да стане още днес или утре. Не забравяйте, че звездите покровителстват амбицията ви от понеделник насетне. Ако искате да печелите и бизнесът ви да върви добре, бъдете последователни. Работа и пак работа ще ви донесе каквото искате.

Все още няма коментари

Още

СПОРТНА ТВ СЕДМИЦА

28.02.2020

61
ФУТБОЛНА ТВ СЕДМИЦА

28.02.2020

78
Хороскоп за петък

28.02.2020

1391

Влез или се регистрирай за да коментираш