facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник 8 октомври

1867


Овен
Днес голяма част от представителите на знака ще бъдат дарени с предвидливост, която ще им помогне в някои финансови операции, които не е задължително да бъдат осъществени на работното място или да са пряко свързани с професията ви. По-скоро делата ви ще засягат личния ви живот. Използвайте всяка предоставена ви възможност, за да внесете повече разнообразие и свежест в начина си на живот. Не прекалявайте с изискванията към интимната си половинка.

Телец
Днес за всички от знака е наложително да проверят по какъв начин се реализират започнатите от тях неотдавна инициативи в професионалната сфера. Насочвайте повече енергия за проучване на нови възможности, събиране на информация и за това дали вие сте направили правилния избор. В любовта ще се нуждаете от подкрепата и близостта на интимната си половинка. Вроденото ви чувство за справедливост ще е засилено повече от всеки друг път.

Близнаци
Вторият ден на седмицата ще изправи мнозина от вас пред предизвикателства, които със сигурност могат да променят начина ви на мислене. Приемете затрудненията си от материален характер като нещо неизбежно, тъй като това ще ви позволи да използвате съобразителността и комбинативното си мислене на сто процента. Не подценявайте съветите, дадени ви от началници или високопоставени клиенти. Мнозина ще търсят сигурност в любовните си взаимоотношения.

Рак
Наложително е днес да се постараете да сте максимално уверени в това, което правите на работното си място. Вторникът е подходящ за тези, които си търсят работа, да започнат нова такава, както и да подпишат договор с голяма организация. Спазвайте правилата не само на работното си място, но и във взаимоотношенията си с колеги, приятели и делови партньори. Не се опитвайте да гоните химери, а играйте на сигурно, особено ако разчитате на силата и енергията си.

Лъв
Днес на родените през третата десетдневка от знака ще се наложи да направят стъпки за изчистване на стари недоразумения в отношенията им с колеги, началници или делови партньори. Точността ще е от голямо значение за вас. Не се отказвайте да наложите своя идея сред колектива, в който работите, и  инициативата ви ще има пълен успех. Опитайте се да намалите до минимум личните си разходи, дори да имате необходимост от харчове.

Дева
Като цяло за вас вторникът ще бъде белязан с активност, особено ако работите в търговската сфера или по някакъв начин дейността ви е свързана със социалната сфера. Напълно възможно е част от вас да си дадат ясна сметка за финансовите интереси, които ще гонят. Наложително е да се съобразявате с правилата, установени в работата, защото можете да очаквате проблеми именно в тази посока, особено ако смятате да ги игнорирате.

Везни
Днес за мнозина ще е добре да коригират направените от тях грешки в професионалната сфера, тъй като в противен случай може да претърпят известни материални загуби. Въпреки това вторникът е подходящ за постигане на известни финансови печалби, но те ще бъдат свързани и с определени рискове. Опитайте се да стоите по-настрана от лични връзки, които биха могли да бъдат определени по-скоро като ексцентрични.

Скорпион
Днес времето ви за работа ще е силно ограничено, а в същото време отговорностите и ангажиментите ви ще нарастват. Вторникът ще е подходящ за преговори, от които най-вероятно ще можете да извлечете облаги. Разрешавайте навреме възникналите малки проблеми от професионален или битов характер, или тези, които касаят близките ви отношения с колеги, делови партньори или началници. Емоционалният живот ще ви действа мотивиращо във всички житейски посоки.

Стрелец
Във вторник почти всички представители на знака ще трябва да използват критичността и високия си професионализъм на работното място в градивна посока, защото само така ще могат да постигнат повече и да надхвърлят дори собствените си очаквания. Ще получавате важни новини, свързани с деловата ви ангажираност, което със сигурност ще покачи многократно финансовите ви постъпления. Днес на мнозина финансовата обезпеченост ще позволи да направят някои неотложни покупки за дома си.

Козирог
Днес представителите на знака ще са по-енергични от всякога и най-вече изпълнени с желание за изграждане на по-добро бъдеще. Възможно е да започнете преговори за нов вид дейност, от която значително да покачите приходите си в материален план. Здравето ви ще е стабилно, а любовта ви ще е удовлетворяваща. Всички ще живеят и работят на бързи обороти. Едва ли ще имате достатъчно време да се съобразите с всички свои задължения.

Водолей
Днес от собствените усилия на родените под този знак ще зависи развитието на деловите им инициативи на работното място. Като че ли днес най-много ще се нуждаете от спокойствие и време за размисъл, защото само така ще можете да се движите в желаната от вас посока на развитие. Материалното ви състояние чувствително ще се подобри. Имайте повече кураж при нови начинания. Не забравяйте, че изпреварващата информация е нещо много важно.

Риби
През втория ден на седмицата избягвайте рутината в заниманията си. Ще имате добри възможности, но дали ще успеете да ги използвате, зависи само от вас. Родените през първата десетдневка ще изпитват нерешителност, която ще ражда трудности за тях, така че през днешния ден ще е добре да преоценят възможностите си. Здравето и любовта ще ви стимулират да полагате повече грижи за външния си вид, което допълнително ще ви даде удовлетворение.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за четвъртък

12.12.2019

1185
Прогноза за времето за 12 декември

12.12.2019

26
Хороскоп за сряда

11.12.2019

1273

Влез или се регистрирай за да коментираш

×