facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник

7 893

Овен
Вторник ще ви завърти във вихъра на бързи и непрекъснати промени, които ще нарушат привичния ви ритъм и ще ви изнервят, защото подреденият ви свят ще се срути. За някои се очертават смяна на работното място или реформи, които са свързани с намаляване на персонала. Овните, родени в средата на знака, ще получат шанс за нови позиции в бизнеса и в служебната йерархия, но се изисква да проявят инициативност, гъвкавост и в същото време - постоянство. Силната ви интуиция ще ви подскаже кога да проявите гъвкавост и да предприемете хитри ходове, за да се защитите от недоброжелатели. Така ще уцелите точния момент за нови победи.

 

Телец

Вторник ще поразсее вродения ви оптимизъм и ще ви поднесе доста изненади. Мнозина ги очакват промени на всички нива, повечето от които ще се окажат не толкова добри. Не прибързвайте с решения, взети в края на миналата седмица, защото ще има по-добри шансове. Някои ще ги товарят с нови задължения, но вие сте свикнали да тъчете на няколко стана. Не пренебрегвайте творческите си заложби. Вторник като цяло няма да е от най-успешните ви дни, но все пак ще ви се предоставят богати възможности за повишение на служебното ви положение, а ако го "хванете" в точния момент, ще задържите за дълго добрия си имидж в работата.

Близнаци
Днес на почти всички от знака ще се наложи да излязат от изчаквателната си позиция, за да запазят мястото си в работата и да имат шанс за развитие и повишаване на доходите. Вече няма да вървят старите ви номера, защото ситуацията ще изисква да давате повече от себе си. Не се конфронтирайте със Скорпион и Дева, защото хора точно от тези зодии биха могли да ви помогнат с умен съвет. Следобед вероятно мнозина ще ги обхване мързел и ще започнат да си мечтаят за малко спокойствие, което очевидно ще бъде нарушено или с работни, или с лични проблеми. Не забравяйте, че действителността невинаги отговаря на представите ви.

Рак
През втория делничен ден е наложително да използвате своите професионални умения, за да постигнете предварително начертаните от вас цели на работното място. Благоприятно развитие ще имат всички ваши инициативи, свързани с творчески или приложни дейности. Възможностите ви за постигане на добри финансови приходи ще са повече от отлични, така че не ги пропускайте. За родените в края на знака е необходимо да наложат контрол върху поведението си на работното място, както и в контактите си с близките и приятелите.

Лъв
Вторникът ще е многообещаващ за тези представители от знака, които съумеят да използват негативите в професионалната сфера в своя полза. Ще разполагате както със сили, така и с вдъхновение, за да предприемете добри инициативи в професионалната сфера. Напълно възможно е да бъдете натоварени и с допълнителни отговорности от страна на началници и високопоставени клиенти, особено ако заемате и по-отговорни постове на работното си място. Някои ще имат нужда от повече развлечения вечерта, за да се преборят с първите симптоми на есенната апатия.

Дева
Днешният вторник ден ще ви предостави възможности, които доскоро дори и не сте забелязвали в професионалната сфера. Напълно възможно е някои да получат предложение, на което да не могат да устоят поради възможностите, които им се откриват както в делови, така и в материален план. Други ще са способни на големи подвизи на работното място, но е наложително да отделят време и за пълноценен отдих. Родените в лична година 3 или 5 ще изискват от заобикалящите ги самоотверженост и стопроцентова концентрация, особено когато става въпрос за професионалните им ангажименти.

Везни
Днес не позволявайте слабостите ви да бъдат използвани срещу вас. Постарайте се да търсите и намирате логични варианти, благодарение на които да държите контрола в ръцете си. Не заобикаляйте правилата, но и не им се доверявайте сляпо. Най-добре е да се стремите към златната среда, но най-важното условие днес ще е да бъдете отлично информирани. Денят ще благоприятства обсъждането на въпроси от делови характер. В професионалната сфера е задължително да действате с повишено внимание и най-вече дискретно да изпълнявате текущите си отговорности.

Скорпион
Днес пред мнозина от знака ще изникне необходимостта да лансират личните си конструктивни инициативи в професионалната сфера. Добре е да не разчитате твърде много на външна подкрепа, тъй като е малко вероятно да я получите. Опитайте се да преодолеете с доза тактичност предразсъдъците на началниците или по-високо стоящите от вас в деловата сфера. Дайте приоритет на някои неотложни административни въпроси, благодарение на които ще намерите логично разрешение и на въпроси, които от известно време непрекъснато отлагате. Ще ви се наложи да вземете решение за интимната си връзка.

Стрелец
Днес преценявайте внимателно вашите шансове за отлични резултати в деловата област. Съдбата ще ви поднесе възможности от различен характер, които ще увеличат придобивките ви във всяко житейско направление. Вторникът е подходящ да придвижите напред част от идеите, които обмисляте от известно време насам. С постигнатите от вас резултати в професионалната сфера ще спечелите последователи сред високопоставени особи, но също така и сред колегите си. Умствените ви способности ще са напълно достатъчни и най-вече силно изразени, за да сте определящият фактор в областта, в която работите.


Козирог
Вторникът е подходящ да дадете гласност на напредничавите си идеи. С повече енергия се насочете към осъществяването на новите си делови инициативи. Изключително важно за вас е да поддържате отличен баланс между натоварването и почивката. Не допускайте преумора и натрупващо се напрежение. Подходете с чувство за ред към нещата, които не търпят отлагане в професионалната сфера. Стремете се да изисквате повече концентрация и изпълнителност от страна на колеги и делови партньори. Работете здраво, но и изисквайте от подчинените си същото отношение. Не си позволявайте лукса вие да вършите тяхната работа.

Водолей
Днес за мнозина ще е добре да използвате момента и за допълнителни ангажименти за в бъдеще. Ще имате възможност да осъществите поредица от служебни пътувания, които ще са с отличен резултат за вас в материално отношение. Част от вас ще получат знак на приятелство и признателност от близък или колега. Възможно е да се появи необходимост от провеждането на някои непредвидени разговори от служебен характер. Планирайте добре, като се опитате да съвместите всички важни ангажименти, така че да се справите с тях, без това да е с цената на лишения от пълноценен отдих.

Риби
Днес звездите ще са благосклонни към вас както в професионално, така и в материално отношение. Не загърбвайте по-скучните си задължения, особено ако са от административен характер, тъй като рискувате да изпуснете важни срокове за подаване на документи или за плащане на стари задължения. Постарайте се да подобрите потенциала си в професионалната сфера. Изглаждайте възникналите недоразумения в отношенията си с колеги, делови партньори и началници. Не търсете признание от хора, които нямат способността да осъзнаят докъде се простират възможностите ви.

Все още няма коментари

Още

Седмичен хороскоп

08.08.2020

2192
СПОРТНА ТВ СЕДМИЦА (7-13 август)

07.08.2020

164
Хороскоп за петък

07.08.2020

1535

Влез или се регистрирай за да коментираш