facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник

5786

Овен
Днес се опитайте да контролирате склонността си към разточителство в материалната сфера, защото така ще засилите стабилността си. Намерете време да планирате предстоящите си ходове в службата, но не влизайте в съдружие с приятели, тъй като рискувате доминираща роля в отношенията ви да имат финансови или професионални интереси. Постарайте се да планирате инициативите си, без да ги отлагате във времето. Отличната ви преценка ще ви предпазва от нападките на завистници сред приятелите и колегите ви. За мнозина е важно да постигнат единомислие по важни въпроси с интимната си половинка.

Телец
Днес случайните събития в професионалната сфера могат да отворят нови врати за реализация пред вас, но в същото време и да усложнят съществуващи проблеми в деловата сфера. В този случай е добре да си дадете сметка от какво можете да се лишите, като приоритет ще ви бъдат проектите с бъдеще. Избягвайте уединението, за да не загубите представа за реалността, която ви заобикаля както в делови, така и в личен план. Стремете се да планирате ангажиментите си, за да не пропуснете нещо важно в процеса на работа. Не се налагайте и не направлявайте потребностите на интимната половинка или представители на семейството ви.

Близнаци
През днешния вторник контролирайте разходите си и внимавайте с изказванията си пред колеги, приятели, познати или делови партньори. Използвайте положителните страни, дори и някога да са проявили към вас негативно отношение, застигнало ви в професионално или материално отношение. Контролирайте критичността си. Родените в първата десетдневка ще постигнат отлични резултати, особено ако са заредени и с достатъчно количество ентусиазъм. Не позволявайте чувствата и страстите да ви ръководят в личен план и не проявявайте грубо отношение към хората, които не споделят вашето мнение и амбиции в делови план.  

Рак
Днес мнозина ще са склонни към недоверие спрямо  професионалните си способности. Добре е да планирате времето си по начин, който ще ви позволи да смогнете с многобройните си отговорности. Предпазвайте се от разочарования поради доверчивостта си. С добре премерени действия можете да постигнете доста в професионално отношение. Правилната стратегия и силната подкрепа от страна на прякото ви обкръжение в службата може да ви осигури резултати, които в пъти да надминат очакванията ви. Важно е да се предпазвате от действия, чиито последствия могат да ви разочароват.

Лъв
Днес всички от знака трябва да се справят с изпречващите се на пътя им проблеми в движение, тъй като ще е изключително неудачно да ги отлагат. Задължително е да не прахосвате енергия за дела, за които предварително се досещате, че са обречени на провал. Предприемчивост и смелост в професионално отношение няма да ви липсват, особено ако знаете точно какви са предварителните ви очаквания. Не се колебайте да стимулирате сами куража и търпението си по отношение на осъществените от вас инвестиции. Застигащите ви неприятности в професионален и материален план ще се дължат на прибързаните ви действия и в двете посоки.

Дева
Днес за всички от знака ще е добре да не предприемат каквито и да  било ходове, ако не са сигурни с какъв краен ефект ще са те върху тях. Не говорете повече от необходимото, ако водите преговори. Увеличете сами възможностите си в професионалната сфера. Амбициозното ви отношение сега ще даде отлични резултати, чиито плодове ще събирате другата седмица. Постарайте се да приведете в отличен ред собствените си дела, тъй като недоброжелателите ще ви гледат през лупа. Няма да ви е трудно да залагате на тактичността в отношенията си със колеги, делови партньори и познати. Не пренебрегвайте и собствените си приоритети.

Везни
Днес работете усилено за подобряването на постигнатите резултати. Добре е да помислите как да направите работата си по-ефективна. Опитайте се да не прибързвате с инвестирането на средства за закупуването на жилище или друг недвижим имот, особено ако не сте достатъчно уверени в материалното си положение. При възможност положете по-специални грижи за укрепване на физическото си здраве, за да не предизвикате с немарливото си отношение някои свои стари болежки, които да напомнят за себе си. В любовта не позволявайте трети лица да влияят на отношенията ви с интимната половинка.

Скорпион
Днес около вас няма да липсват зложелатели, но най-доброто ще е да не обръщате внимание на интригите по свой адрес. Стремете се да сте позитивни, дори и да си мислите, че нямате основание за това. Избягвайте рискованите начинания, от които може да си навлечете сериозни неприятности. Отлагайте пътуванията по работа или за удоволствие, особено ако научавате за тях в последния момент. Овладейте склонността си към крайности, когато става въпрос за общуване с роднини или възрастни членове от вашето семейство. По-важно ще бъде да стабилизирате съществуващата интимна връзка.

Стрелец
В началото на деня ще ви бъде изключително трудно да осъществите намеренията си в професионалната сфера. По-реално за вас ще е да опитате да започнете някаква нова инициатива, която да доразвивате. Мнозина от знака ще бъдат поставени в ситуация на работното си място, която да не могат да контролират. Стремете се към равновесие независимо от факта какви усилия ще ви коства това. Не бъдете твърде резервирани към някои членове на своето семейство. Напълно възможно е да постигнете сериозен напредък в професионалните си инициативи, ако успеете да владеете емоциите си при воденето на делови преговори.

Козирог
Днес не разпилявайте силите си. Опитайте се да поддържате в отлично състояние текущите си делови партньорства, защото те ще играят важна роля за развитието ви не само в настоящ, но и в бъдещ момент. Емоционалните напрежения, възникнали между вас и интимната ви половинка, могат да се дължат на липсата на истинска близост помежду ви. Изчакайте, за да спечелите. В края на деня предстоят най-хубавите ви часове. Използвайте добрите си шансове тогава, за да свършите най-трудните си дела. Всичко ще стане, без особено да се напъвате, а и ще получите навременна помощ. Дотогава, колкото и да е несвойствено за вас, ще трябва да изчаквате.

Водолей
През днешния вторник ще постигнете  успехи на базата на личните си връзки и приятелите си, някои от които са на ключови постове и длъжности. Вие сте общителни и харесвани, където и да се появите. Голяма част от енергията си ще трябва да вложите за постигане на материално благополучие. С най-голяма лекота ще се справите с дейности, които харесвате. Интелектът ви очевидно работи добре за периода, имате добри положения за занимание с литература, изкуство, журналистика. Успешни кратки пътувания. Можете да се интегрирате леко и в колективна ценностна среда. Вероятност от увлечение по повече и, разбира се, по-повърхностни връзки.

Риби
Основните тенденции при вас са свързани с личната ви изява и натрупване на достатъчно материални ресурси. Можете да печелите, може и успешно да инвестирате, но също така и да пилеете без особени задръжки. В съжителството с партньора може би търсите не толкова страсти, колкото споделени общи идеи и ценности. Макар че вие самите сте доста магнетични и чаровни и можете да ползвате целия си такт, изисканост и маниери, за да постигнете целите си. Успехи във всякакви обществени и политически начинания, както и в научноизследователска дейност. Прагматици сте и намирате тези дейности, които ще ви донесат най-сериозни доходи.

Все още няма коментари

Още

Прогноза за времето за 15 ноември

15.11.2019

21
Хороскоп за петък

15.11.2019

279
Хороскоп за четвъртък

14.11.2019

1349

Влез или се регистрирай за да коментираш

×