Медия без
политическа реклама

Хороскоп за вторник

09 Апр. 2024
Pixabay

Овен

Много е вероятно днес да спечелите нечие височайше доверие, което пък ще ви очертае път към допълнителни пари. До края на деня ще получите делови предложения, които не сте и очаквали, но ги приемате не само като подарък на съдбата, а и за ваши умения. Ще имате подкрепата на близките и колегите си, но и от неочаквана посока ще ви сътрудничат и това ще ви даде възможност да се доближите до амбициите си. Поне в плановете ви това ще проличи.

Телец

Нищо няма да напомня за вчерашните ви неприятности. Ще се чувствате уверени и силни и хората около вас също ще го усетят. Вероятно е до края на деня да се върнат при вас близки, които са ви изоставили по различни причини. Ще ви направят предложение за допълнителна работа или за включване в колектив, който разработва някакъв проект - приемете предложението. Новият ангажимент може да се окаже крачка към по-добра и доходна работа.

 

Близнаци

Едно съобщение, което ще ви изпратят днес, ще ви изправи пред решение за служебна или лична промяна. Но във всички случаи ще оцените информацията и ще съобразите по-нататъшните си действия с нея. Ще се настроите на малки революции дори с риска да си усложните живота. Не отлагайте нищо за следващите дни. Деловите ви контакти ще са бързи, напрегнати и интересни. Нищо няма да се получи от първия път, но и нищо няма да ви обезсърчи.

Рак

Огледайте обкръжението си и се освободете от хората, на които не вярвате. Не се доверявайте и на много приказки за преданост и лоялност, вглеждайте се във всеки от колегите си. Потърсете помощ сред старите си приятели. Ако се налага да пътувате, не тръгвайте сами. По време на пътуването се опитайте да разберете от спътника си какво в офиса ви не е наред. Днес всяка среща, която проведете планирано или случайно, ще се окаже много важна за вас.

 

Лъв

Получавате или заработвате повече пари и се оказва, че е нещо като компенсация за натоварването ви преди. Ако вече сте поели ангажимент за допълнителна работа, много скоро ще се убедите, че сте постъпили правилно. Ако не сте поели ангажимента, направете го и няма да съжалявате. Доверете се на интуицията си, разумът ви днес няма да ви помага особено. Хората на изкуството ще имат успех - вероятно ще чуят похвали за себе си.

Дева

Ако можете, спасете се на тихо място, гледайте да прекарате деня без напрежение. До обяд ще ви бъде особено трудно, всичките ви усилия да се съсредоточите ще са напразни. Марс ще ви помогне в по-късния следобед, ще ви потръгне и ще го забележите по благоразположението на околните. С лекота и с удоволствие ще подготвяте срещите си за следващия ден. Не отказвайте помощта на колегите си и възможностите за информация.

 

Везни

Самите вие можете да станете жертва на интрига. Ще ви се противопоставят на всички нива. Опозиция ще имате дори в интимния си живот и това ще ви притесни. В следобедните часове всичко ще става по-трудно, отколкото сте предполагали, но в края на деня ще знаете добре кое от усложненията на какво се дължи. Повече няма да допуснете същите грешки. За съжаление отношенията с интимния ви партньор се регулират по-трудно.

Скорпион

Имате силно излъчване и магнетизъм, интуицията ви е изострена и е добре да се съобразявате с нея. Не рискувайте с вложение на пари, с разговори и срещи, бъдете по възможност дипломатични. На съзнателно повдигнат спор, от който няма да можете да избягате, изложете истинското си становище и се постарайте да го защитите убедително. Няма да ви е лесно, но след защитата нещата ще си дойдат на мястото, губещите няма да сте вие.

 

Стрелец

Ако сте без дългове, от днес ще започнат да идват пари при вас. Няма да ви се случи скоро да броите стотинки. До края на деня някои от декемврийските Стрелци ще проведат разговор с шефа си. Не си оставяйте коня в калта, днес ще трябва да се погрижите за възнаграждението си. Не позволявайте трудът ви да не се оценява по достойнство. Ако трябва, уредете си нарочна среща и договорете добро заплащане за себе си и екипа си, ако имате такъв.

Козирог

Възможно е да има криза в отношенията с близки и приятели и неприятности в работата. Вниманието ви ще е съсредоточено върху тях и ще намерите бързо правилното решение. След броени дни ще спечелите в прекия смисъл на думата. Съвсем реални са шансовете ви за разширяване на дейността, за нови пазари, за сътрудничество с чужди фирми. Покана за пътуване в чужбина ще бъде свързана точно с тези намерения на чуждестранен партньор.

 

Водолей

С какъвто и ангажимент да се натоварите днес, ще ви бъде от полза. Не отказвайте на никого нищо, ако се отнася за работа, дори на хора, към които имате резерви. Започвате да щурмувате върховете в професията си, поне така ви се иска. Началото ще е една кратка, но много ползотворна командировка. Направите ли първата крачка, не спирайте при първата засечка. Водолеите дълго чакат своя шанс и своя човек и днес май ще го дочакат.

Риби

Не отказвайте да замествате някого, защото много е вероятно да се превърнете в титуляр. Мястото е привлекателно, подходящо е за вас и няма да ви създаде затруднения. Днес ще спечелите освен място за работа и пари. Една покана ще върне самочувствието ви, ще прозвучи като силна оценка. Надвечер ще получите информация, която, умело използвана, ще ви донесе още материални облаги. Бъдете дискретни, не разпространявайте поверените ви тайни.

Ключови думи:

дневен хороскоп

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 9 юни?