facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник

1815


Овен
Вторник ще ви завърти във вихъра на бързи и непрекъснати промени, които ще нарушат обичайния ви ритъм и ще ви изнервят, защото подреденият ви живот ще се обърка. За някои се очертават смяна на работното място или промени, свързани с икономии. Развитата ви интуиция ще ви подскаже кога да проявите гъвкавост и да предприемете хитри ходове, за да се защитите от недоброжелатели. Така ще уцелите точния момент за нови победи.

Телец
Вторник ще поразсее вродения ви оптимизъм и ще ви поднесе доста изненади. Мнозина ги очакват разнопосочни промени, повечето от които ще се окажат не толкова добри. Не прибързвайте с решения, взети в края на миналата седмица, защото ще има по-добри шансове. Някои от вас ще ги споходят нови задължения, но вие сте свикнали да тъчете на няколко стана. Не пренебрегвайте творческите си заложби, но знайте, че денят няма да е от най-успешните.

Близнаци
Днес на почти всички от знака ще се наложи да забравят за изчаквателната си позиция и да се потрудят доста, за да запазят мястото си в работата и да имат шанс за развитие и повишаване на доходите. Вече няма да вървят старите ви номера да се скривате от работа, защото ситуацията ще изисква да давате повече от себе си. Не се конфронтирайте със Скорпион и Дева, защото хора точно от тези знаци биха могли да ви помогнат с умен съвет.

Рак
През втория делничен ден използвайте своите професионални умения, за да постигнете предварително начертаните от вас цели в работата. Доходоносно развитие ще имат инициативите ви, свързани с творчески или приложни дейности. Възможностите ви за добри финансови приходи ще са повече от отлични, така че не ги пропускайте. За родените в края на знака е необходимо да наложат контрол върху поведението си на работното място, както и в контактите.

Лъв
Вторникът ще е многообещаващ за тези представители от знака, които съумеят да покрият бързо негативите в професионалната сфера и да заработят в своя полза. Ще разполагате със сили и вдъхновение, за да предприемете добри инициативи в професионалната сфера. Напълно възможно е да бъдете натоварени с допълнителни отговорности от началници и високопоставени клиенти, особено ако заемате и по-отговорни постове на работното си място.

Дева
Днешният вторник ще ви даде възможности, които досега сте пропуснали да забележите в професионалната сфера. Вероятно някои ще получат предложение, на което не могат да устоят поради перспективите, които се откриват. Други ще са способни на чудеса в работата, но е наложително да отделят време и за отдих. Родените в лична година 3 и 5 ще изискват от заобикалящите ги голяма концентрация, особено когато става въпрос за работа.

Везни
Днес не позволявайте някои от слабостите ви да бъдат използвани срещу вас. Постарайте се да намирате логични варианти, благодарение на които да запазите контрола в ръцете си. Не заобикаляйте правилата, но и не ги следвайте сляпо. Най-добре е да не надвишавате златната среда, но най-важното условие за спокоен ден ще е да бъдете отлично информирани. Вторникът ще благоприятства обсъждането и решаването на въпроси от делови характер.

Скорпион
Днес пред мнозина ще изникне необходимостта да лансират личните си инициативи в професионалната сфера. Добре е да не разчитате много на външна подкрепа, тъй като е малко вероятно да я получите. Опитайте се да преодолеете с тактичност предразсъдъците на началниците или по-високо стоящите от вас. Дайте приоритет на някои административни въпроси, за да намерите логично разрешение и на въпроси, които непрекъснато отлагате.

Стрелец
Съдбата ще ви даде най-разнообразни възможности, които ще увеличат придобивките ви във всяко житейско направление и особено парите. Вторникът е подходящ да придвижите напред част от идеите, които обмисляте от известно време насам. Умствените ви способности ще са достатъчни и най-вече силно изразени, за да сте определящият фактор в областта, в която работите. По право ще ви се предоставят ръководещи функции в делово отношение.


Козирог
Вторникът е подходящ да споделите и обсъдите напредничавите си идеи. С повече енергия се насочете към новите си инициативи. Изключително важно за вас е да поддържате отличен баланс между натоварването и почивката. Не допускайте преумора и натрупващо се напрежение. Подходете с чувство за ред към нещата, които не търпят отлагане в професионалната сфера. Работете здраво, но и изисквайте от подчинените си същото отношение.

Водолей
Днес за мнозина ще е добре да използват част от времето си и за допълнителни ангажименти за близкото бъдеще. Ще имате възможност да осъществите поредица от служебни пътувания, които ще дадат резултат в материално отношение. Част от вас ще получат уверение за приятелство и признателност от близък или колега. Възможно е да се появи необходимост от провеждането на някои непредвидени разговори от служебен характер.

Риби
Днес звездите ще са благосклонни към вас в професионално и материално отношение. Не загърбвайте по-скучните си задължения, особено ако са административни, тъй като рискувате да изпуснете важни срокове за подаване на документи или за плащане на задължения. Постарайте се да подобрите потенциала си в професионалната сфера. Не търсете признание от хора, които нямат способността да осъзнаят докъде се простират възможностите ви.

 

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за понеделник

16.09.2019

2176
Прогноза за времето за 16 септември

16.09.2019

24
Седмичен хороскоп

14.09.2019

7574

Влез или се регистрирай за да коментираш

×