facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник

16229

Овен
Бавно, но с уверена крачка вървите в правилната посока и така ще постигнете желаното от вас развитие. Ще ви се наложи да се доверите на преценката и опита си в професионалната сфера, за да можете да направите най-правилния избор. Вслушвайте се в съветите и мнението на заобикалящите ви. Част от родените под този зодиакален знак ще се нуждаят от своята обективност по отношение на работата и парите си. Късметът ще е на ваша страна.

Телец
С добра подготовка от ваша страна ще се справите успешно с дела, свързани с различни учреждения и инстанции. Наложете си активно темпо на работа, дори и това да постави на изпитание вашата издръжливост. При никакви обстоятелства не оставяйте събитията в професионалната област да се случват без прякото ви участие. За някои днешният вторник ще се окаже подходящ да се ориентират в нова посока на развитие.

Близнаци
Избягвайте противоречията, дори и да сте сигурни, че вашите предложения са най-подходящи за текущата ситуация в службата ви. Напрежението единствено може да навреди на здравето ви. Именно поради това намерете достатъчно време, което да прекарате на открито. На някои от вас ще им се наложи да намерят начин да се допълват с хора, с които се намират в тясно сътрудничество. Други не трябва да изпускат възможността за подписване на договор.

Рак
Днес следвайте педантично и неотклонно установените правила на работното си място и няма да се сблъсквате с неочаквани проблеми. Здравето ви ще е стабилно, но е възможно да страдате от стомашни разстройства вследствие на стреса. За мнозина е наложително да се погрижат за своята сигурност в професионалната сфера и отличната си обезпеченост в материално отношение. Опитайте се да не поемате рискове, за които не сте подготвени.

Лъв
Не правете грешка да се съсредоточите в една посока, тъй като късмет ще имате, ако развивате паралелен бизнес. Можете да си позволите желана покупка за дома. Вечерта мнозина могат да си позволят лукса да похарчат част от наличните си финансови средства за нещо по-специално, особено ако това ще им  донесе положителни емоции. Не приемайте с големи резерви новите си познати и приятели, тъй като ще се лишите от възможността да ги опознаете.

Дева
Внимателно поставяйте ново начало, особено ако кандидатствате за позиция на друго място. Благотворно въздействие върху вас ще имат заниманията, на които обикновено се отдавате в свободното си време. Верни на знака си, направете всичко необходимо, за да си доставите естетическа наслада. Загърбете импулсивността си, защото тя може да ви навлече неприятности от здравословен характер. Трудностите ви ще са предимно от финансов характер.

Везни
Не залагайте твърде големи надежди по конкретен делови проект, особено ако никой от влиятелните особи, с които водите преговори, не е поел конкретен ангажимент към вас. Опитайте се да не влизате в конфликтни отношения с приятели и роднини. За трета група от знака денят е подходящ да постигнат желаното издигане в социалната или професионалната сфера. Опитайте се да разчитате на себе си, за да си осигурите и добрите финансови постъпления.

Скорпион
Добре ще е, ако запазите спокойствие в напрегната ситуация и съвместно с колегите си намерите най-подходящия начин на действие. Печелите време с нещо, което сте свършили преди определения срок. Колега или приятел ще изисква прекалено много от вас заради някаква услуга, която ви е свършил преди време. Намерете начин да действате без негова помощ. Вашите цели, поне що се отнася до спестяванията, не съвпадат с мнението на друг член от семейството.

Стрелец
Най-после мнозина ще получат материален израз на усилената си работа от поне десетина дни насам под формата на значителни финансови придобивки. Колкото повече работите днес, толкова повече положителни резултати отбелязвате. Вечерта семейните и домашните въпроси ще излязат на преден план и вероятно ще обсъждате проблем, който наглед сега няма решение. Най-добре ще е да го отложите временно или чисто и просто да го оставите да се реши от само себе си.

Козирог
За предпочитане е да действате самостоятелно, тъй като едва ли някой е способен да се пригоди за работа във вашето темпо. Освен това влиянието на Марс ви кара да вярвате и се доверявате прекалено много на собствените си преценки и с лекота да пренебрегвате полезните съвети на другите. Предпочитате да сте независими и да покажете на какво сте способни. В личен план ви очаква сериозен разговор, благодарение на който вземате важно решение.

Водолей
Работата ви ще е динамична, което е добре дошло за вас и напълно ще отговаря на характера ви. През днешния вторник звездите ви даряват с умение да постигате разбирателство, а това ще определя и добрите резултати в съвместната работа. Интелигентни и инициативни сте и по-лесно от останалите знаци ще съзирате печелившите възможности. Споровете и раздорите днес ще ви объркват, затова ги избягвайте в зародиш.

Риби
Справяте се отлично с някакъв допълнителен ангажимент, който ще изскочи изневиделица. Успехи очакват онези от вас, които се занимават с някакъв вид точна дейност или числа. Успявате по въздействащ начин да претворите идеите си, което впечатлява хората около вас. Подходете разумно в личен план. Най-вероятно ще става дума за финанси. Потърсете начин не само да намалите разходите, но и да оптимизирате неотложните разходи.

 

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за вторник

20.08.2019

1635
Прогноза за времето за 20 август

20.08.2019

27
Хороскоп за понеделник

19.08.2019

8228

Влез или се регистрирай за да коментираш

×