facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник

2160

Овен
Още от заранта денят ще ви завърти във вихъра на непрекъснати промени, които ще нарушат привичния ви ритъм и ще ви изнервят, защото подреденият ви свят ще се срути. За някои се очертава смяна на работното място или реформи, които са свързани с намаляване на персонала. Овните, родени в средата на знака, ще получат шанс за нови позиции в бизнеса и в служебната йерархия, но се изисква да проявят инициативност, гъвкавост и в същото време - постоянство.

Телец
Не прибързвайте с решения, взети в края на миналата седмица, защото ще има по-добри шансове. Някои ще ги товарят с нови задължения, но вие сте свикнали да тъчете на няколко стана. Не пренебрегвайте творческите си заложби. Денят като цяло няма да е от най-успешните, но все пак ще ви се предоставят богати възможности за повишение на служебното ви положение, а ако го "хванете" в точния момент, ще задържите задълго добрия си имидж в работата.

Близнаци
Днес на почти всички от знака ще се наложи да излязат от изчаквателната си позиция, за да запазят мястото си в работата и да имат шанс за развитие и повишаване на доходите. Вече няма да вървят старите ви номера, защото ситуацията ще изисква да влагате повече усилия. Не се конфронтирайте с Лъв и Скорпион, защото хора точно от тези зодии биха могли да ви помогнат с умен съвет. Следобед вероятно мнозина ще ги обхване мързел.

Рак
Благоприятно развитие ще имат всички ваши инициативи, свързани с творчески или приложни дейности. Възможностите ви за постигане на добри финансови приходи ще са повече от отлични, така че не ги пропускайте. За родените в края на знака е необходимо да наложат контрол върху поведението си на работното място, както и в контактите си с близките. Не говорете повече от разумното, защото вместо да извлечете ползи, можете да си навлечете главоболия.

Лъв
Денят ще е многообещаващ за тези представители от знака, които съумеят да използват негативите в професионалната сфера в своя полза. Ще разполагате както със сили, така и с вдъхновение, за да предприемете добри инициативи в професионалната сфера. Напълно възможно е да бъдете натоварени и с допълнителни отговорности от страна на началници и високопоставени клиенти, особено ако заемате и по-отговорни постове на работното си място.

Дева
Напълно възможно е някои да получат предложение, на което да не устоят поради възможностите, които ще им се открият както в делови, така и в материален план. Други ще са способни на големи дела на работното място, но е наложително да отделят време и за пълноценен отдих. Родените в лична година 3 ще изискват от заобикалящите ги стопроцентова концентрация, особено когато става въпрос за професионалните им ангажименти.

Везни
Не заобикаляйте правилата, но и не им се доверявайте сляпо. Най-добре е да се стремите към златната среда, но най-важното условие ще е да бъдете отлично информирани. Денят ще благоприятства обсъждането на въпроси от делови характер. В професионалната сфера е задължително да действате с повишено внимание и най-вече дискретно да изпълнявате текущите си отговорности. Не поставяйте под съмнение лоялността на интимната си половинка.

Скорпион
Добре е да не разчитате много на външна подкрепа, тъй като е малко вероятно да я получите. Опитайте се да преодолеете с тактичност предразсъдъците на началниците или по-високостоящите в деловата сфера. Дайте приоритет на някои неотложни административни въпроси, благодарение на които ще намерите логично разрешение, и на въпроси, които от известно време непрекъснато отлагате. Ще ви се наложи да вземете решение за интимната си връзка.

Стрелец
Вторникът е подходящ да придвижите напред част от идеите, които обмисляте от известно време насам. С постигнатите резултати в професионалната сфера ще спечелите последователи сред високопоставени особи, но също така и сред колегите си. Умствените ви способности ще са напълно достатъчни и най-вече силно изразени, за да сте определящият фактор в областта, в която работите. По право ще ви се предоставят ръководещи функции в делово отношение.

Козирог
Изключително важно за вас е да поддържате добър баланс между натоварването и почивката. Не допускайте преумора и натрупващо се напрежение. Подходете с чувство за ред към нещата, които не търпят отлагане в професионалната сфера. Стремете се да изисквате повече изпълнителност от страна на колеги и делови партньори. Работете здраво, но и изисквайте от подчинените си същото отношение. Голяма част ще получат чакани пари.

Водолей
Част ще получат знак на приятелство и признателност от близък или колега. Възможно е да се появи необходимост от провеждането на някои непредвидени разговори от служебен характер. Не бързайте с даването на обещание, защото то може да ви задължи не само в настоящ, но и в бъдещ момент. Планирайте добре, като се опитате да съвместите всички важни ангажименти, така че да се справите с тях, без това да е с цената на лишения от пълноценен отдих.

Риби
Не загърбвайте по-скучните си задължения, особено ако са от административен характер, тъй като рискувате да изпуснете срокове за подаване на документи или за плащане на задължения. Постарайте се да подобрите потенциала си в професионалната сфера. Изглаждайте възникналите недоразумения в отношенията си с колеги, делови партньори и началници. Не търсете признание от хора, които не могат да осъзнаят докъде се простират възможностите ви.

Все още няма коментари

Още

Седмичен хороскоп

25.01.2020

2033
ФУТБОЛНА ТВ СЕДМИЦА

24.01.2020

359
СПОРТНА ТВ СЕДМИЦА

24.01.2020

203

Влез или се регистрирай за да коментираш

×