facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник

4168

Овен
Ще трябва да действате напористо, особено ако желаете да постигнете конкретни резултати в професионалната сфера. Стремете се към взимане на решения, които могат да ви осигурят успех, дори това да ви коства предприемането на някои компромиси за ваша сметка. Денят е подходящ за създаване на нови контакти, част от които ще имат благоприятен ефект върху развитието ви. В любовта не очаквайте повече, отколкото вие самите давате.

Телец
Част от вас ще се опитат да са над проблемите в личен план. За други пък ще е добре поетапно да премахват някои свои затруднения в работата, но като че ли ексцентричността не им е препоръчителна. Едва ли ще има ситуации и проблеми, с които да не можете да се справите както в професионален, така и в личен и материален план. Опитайте се да обръщате внимание на малките неща в живота си, защото именно чрез тях ще черпите положителни емоции.

Близнаци
Напълно възможно е днес мнозина от вас да се опитат да внесат разнообразие в натоварената си програма. На други възможността за пътуване ще им даде шанс да осъществят амбициите си в професионално отношение, така че да не я подценяват. Необходимо е внимателно да харчите за удоволствия. Освободете се от някои проблеми от чисто битов характер. В любовта избягвайте крайностите и лъжите, защото може да бъдете издадени неволно от трето лице.

Рак
Днес мнозина от знака ще отправят поглед към интимната си връзка, вместо да се вълнуват от затрудненията, възникнали в работата. Други ще използват правилно възможностите, предоставени им от страна на родител. Част от вас ще се чувстват изтощени по отношение на личния си живот. Възможно е очарованието на сегашната интимна връзка да е загубило своя блясък. Малко вероятно е да имате проблеми, за които не съществува добър изход.

Лъв
Днес, ако сте достатъчно предвидливи, ще успеете да превърнете голяма част от негативите в позитиви за себе си и за тези, които обичате. Не манипулирате околните само защото искате да задоволите собствените си потребности. Егоизмът ще ви попречи да оцените по достойнство хората, които са ваши предани приятели и ви обичат въпреки отрицателните черти на характера ви. Опитайте се да търсите нов смисъл в работата или ново начинание.

Дева
Днес финансовото ви състояние ще е стабилно. Не поемайте ангажименти към колеги, началници или клиенти, с които реално не можете да се справите, особено ако ви определят и непосилни за постигане срокове. Внимателно отстоявайте интересите си, без да нарушавате добрия тон. Самостоятелно работете по идеите си. В любовта не се обвързвайте трайно с нова особа в обкръжението си, особено ако все още не сте приключили със стара връзка.

Везни
Ще се радвате на предимства в контактите с високопоставени особи, ако не се състезавате с тях. Стремете се по-позитивно да разрешавате проблемите. Не се страхувайте да рискувате в умерени граници.  Потърсете оптимални варианти за добро осъществяване на плановете си. Опитайте се да заобикаляте проблемите и допускането на неволни грешки в случай, че вместо да почивате, сте се отдали на работа. В любовта ще сте обзети от колебания и множество съмнения.

Скорпион
Вероятно мнозина ще бъдат вдъхновени за творчество, което със сигурност ще ви даде възможност да постигнете нови върхове, особено ако работите в областта на изкуството. Други ще получат финансови поощрения от страна на началници и високопоставени особи. Само малка част от вас ще са затрупани с многобройни отговорности, които ще поставят на изпитание вашата физическа и психическа издръжливост. В любовта не се заблуждавайте, че сте винаги прави.

Стрелец
Не прекалявайте с натоварването, тъй като това може да навреди на кондицията ви. Според звездните влияния за вас няма да съществува ситуация, с която да не можете да се справите. Навреме ще съумявате да се освободите от проблеми, които биха извадили от равновесие другите. Като че ли ще разполагате с всичко необходимо, за да живеете в пълно съгласие със себе си. Любовта е тази, която ще ви дава достатъчно вътрешна сила и мотивация.

Козирог
Възползвайте се от предложеното ви благоволение от високопоставени особи. Ще печелите с умения и чар. В любовта очаквайте приятни изненади. При някои, особено при родените в третата декада, след обяд може да се появи леко физическо неразположение, което най-вероятно може да се дължи на повишената активност. Твърде вероятно е напрежението и ангажиментите да ви застигнат и сега, така че залагайте на отличната организация.

Водолей
Необходимо е да вземете под внимание част от професионалните си ангажименти, които за съжаление не е добре да отлагате за по-подходящ момент. Внесете разнообразие в ежедневието си, особено през свободното си време. Избягвайте да се доверявате на малко познати лица, най-вече когато става въпрос за пари.  Мнозина от родените под този зодиакален знак ще се радват на добри финансови постъпления, но избягвайте плащанията.

Риби
Опитайте се да действате предпазливо, ако искате инициативите ви да имат положителен финансов резултат. Стремете се да не поставяте ограничения на интимната си половинка, защото е малко вероятно да се съобрази с тях, особено ако искате твърде много. Вечерта не се опитвайте да взимате отношение или да давате съвети, които не са поискани от вас, дори и отправени към близките. Намерете време за забавления и срещи с позабравени от вас приятели.

1

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Седмичен хороскоп

17.08.2019

7316
Футболна седмица

17.08.2019

114
Хороскоп за петък

16.08.2019

14333

Коментари

Nika Ni

Искаш ли да се намери жена за една нощ? Добре дошли на >>

>> http://Sexydrom.Com


*******************************************************************************************************
Не в момента с момичета? Да, всички хора обичат големи неща и дълги действие. Опитайте > > >

 

http://XXmacho.Com

Влез или се регистрирай за да коментираш

×