facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник

1825


Овен
Не се тревожете твърде много за предстоящите дни, тъй като при всяко положение ще разполагате с късмет във всички посоки. Вторникът за мнозина ще е благоприятен за международните ви връзки и контакти. До вас ще достигнат новини, които ще ви вдъхнат надежди. Стремете се да се насладите пълноценно на компанията на близки, родители, приятели и интимната половинка. Бъдете близо до тези, които ви дариха с подкрепа през изминалата година.

Телец
Активността ви ще е завишена и едва ли ще разполагате с време за всичко, което сте планирали. Концентрирайте се върху нещата, които са приоритетни за вас, и избягвайте компанията на хора, които ви занимават със своите проблеми. Заложете на положителните емоции, които ще ви карат да се чувствате добре. В случай че погледнете през розовите си очила на живота, ще съумеете да се отърсите от натрупаното напрежение, породено поради една или друга причина.

Близнаци
Във втория делничен ден на седмицата някои от вас ще се насочат към ново обединение от професионален характер, а други ще имат желание да се обвържат в личната сфера. Възможно е да се опитате да промените тактиките за увеличаване на парите си. Не се страхувайте от новото, а се опитайте да черпите с пълни шепи от възможностите, дадени ви от съдбата. Избягвайте раздвояване на вниманието в любовта.

Рак
Като цяло за представителите на знака през днешния вторник основните тенденции са свързани с обществена активност, професионални изяви и взаимоотношения с партньори. Има известна тенденция да решите обаче да работите повече за себе си. Ще се чувствате най-добре в уюта на дома сред познатите ви и любими хора. Ако ви е необходима енергия, за да успеете в обществените и професионалните си изяви, то ще я имате в излишък.

Лъв
Вторникът за вас се очертава благоприятен в интимен план и с акценти върху обществената и професионалната ви дейност. Мнозина ще имат контакти с изключително интересни и привлекателни представители на противоположния пол. Ако сте започнали нещо голямо и се нуждаете от помощта на влиятелни хора, то ще я имате. Премислете задълбочено деловите промени и не избързвайте да давате съвети, особено ако не ви ги искат.

Дева
Днес може да постигнете личен и професионален напредък и да осъществите необходимите действия за това. Ще ви подпомага изостреният ви стремеж за осигуряване на финансовата ви база и благополучие. Ако работата ви е свързана с някакви опасности, бъдете внимателни. За професионалната си изява и повишаване на квалификацията можете да включите успешно целия си интелект и възможности. Успешни изяви ще имат хората на изкуството.

Везни
Днешният ден се бележи с първите нови неща, за които отдавна правите планове и които трябва да обмислите още веднъж. При мнозина от знака се открива нова възможност за пътища, на които ще могат да решават успешно бизнес въпроси. Някои ще трябва задълбочено да обмислят поведението на дете, което иска да е напълно самостоятелно и да разполага с повече материални средства. Очаквайте предложение за допълнителна дейност.

Скорпион
Днес представителите на знака ще имат шанс за печалби, за разумни действия, за промяна на офиса. Съдбата ще ви даде и възможност да надделеете над особа, която се бърка в живота ви. Мнозина от вас днес стъпват здраво на крака след зимния застой. Въведете порядък във вашите документи, защото има опасност от ревизия, която е добре да ви завари напълно подготвени. Ако искате да започнете нов бизнес, обмислете го внимателно.

Стрелец
Хората на бизнеса няма да имат повод да се похвалят с кой знае какво. Пазете се от ласкатели. Повечето от вас ще бъдат закриляни от съдбата и ще усещат, че късметът е около тях. Ако се организирате, ще преодолеете затруднението си от многото работа, но натовареността няма да ви пречи да решавате паричните си въпроси. Може да се наложи да се разделите с личност от екипа си, но това няма да навреди на работата ви. Ще продължите с  успех.

Козирог
Днешният вторник, за жалост, ще е труден за представителите на знака. Възможно е да ви се наложи да преодолявате ограничения, наложени ви от обстоятелствата или средата. Ще трябва да увеличите темпото, за да можете да приключите с всички планувани инициативи. Препоръчително е да следите внимателно приходите и разходите си, като се опитвате да не харчите ненужно. Вероятно е да трябват пари за битови неуредици.

Водолей
Предвидете точно от какво се нуждаете днес и така ще успеете да овладеете положението, без то да излезе извън контрола ви. Залагайте на приятелите, които познавате от дълго време, защото така можете да сте сигурни, че споделеното от вас няма да бъде използвано против вас. На фона на работата ви като че ли в любовта ще можете да се радвате на безоблачен ден, но всичко зависи от дипломатичните похвати и от желанието да се справяте с трудностите.

Риби
Днес ще разберете, че неща, за които сте мислели, че трудно или въобще няма да се разрешат, сега ще тръгнат напред. На повечето от вас ще бъде дадена зелена улица. Представителите на знака трябва да са по-търпеливи, ако искат да постигнат това, към което се стремят. На родените през март ще се наложи да се пазят от измама или от загуба на нещо материално. Контактите с нови хора ще бъдат много разширени и ще стабилизират и деловия, и личния ви живот.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за петък

06.12.2019

176
Хороскоп за четвъртък

05.12.2019

1222
Прогноза за времето за 5 декември

05.12.2019

27

Влез или се регистрирай за да коментираш

×