facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник

20172


Овен
Вторник не е подходящ да проявявате липса на обективност, тъй като рано или късно ще се сблъскате с действителността. Действията ви ще имат значение за бъдещето. Вероятно част от вас ще се опитат да се отърсят от свои стари проблеми, които не им дават покой. Значителни успехи можете да постигнете, ако се занимавате с някакъв вид научна работа или се насочите към усвояване на нов вид знания благодарение на квалификация или друг вид обучение.

Телец
Във втория ден на седмицата мнозина от вас ще решат да предприемат промени, за които ще им се наложи да проявят в голяма степен съобразителност и най-вече готовност да реагират адекватно на всякакъв вид предизвикателства. Напълно възможно е да започнете дейност, от която да очаквате бързи положителни финансови резултати, но едва ли това ще бъде възможно още от днес. Заради липсата на комуникативност може да страдате.

Близнаци
Днес активността ще ви осигури широка подкрепа в предприетите от вас инициативи в професионален и материален план. Правилното разпределение на силите ще ви помогне да имате и достатъчно свободно време за физическо и психическо възстановяване. Не предприемайте действия, за които може да съжалявате по-късно. Ще говорите повече от необходимото, а е възможно и лесно да се палите, което ще ви кара да губите контрол върху реакциите си.

Рак
Можете спокойно да се надявате на приятни изненади, добри известия за приходи. По-голяма част от знака ще са склонни към проява на силни чувства и емоции, които да станат причина и за някои ваши ходове, а те едва ли ще дадат желаните резултати. Наложително е да се отнасяте с по-голямо уважение към помощта, която се опитват да ви окажат колегите и високопоставените особи на работното място. Не се колебайте да внесете промени в стила си на работа.

Лъв
С благоприятен ефект върху вас ще са контактите ви с чужденци или организации, чиито седалища са извън пределите на страната. Опитайте се да не задълбочавате емоционалните си колебания, тъй като това може да има цялостен неблагоприятен ефект върху личния ви живот. Не пропилявайте силите си в посока, от която със сигурност нищо съществено не можете да спечелите. Стари приятели ще ви помогнат да се отърсите от вътрешните си съмнения.

Дева
В днешния вторник проектите ви в професионалната сфера ще бъдат облагодетелствани от разположението на звездите. Можете да се надявате на допълнителни печалби в материалната сфера. Следобед като по чудо ще отпаднат по-голяма част от пречките и затрудненията, на които сте подложени в делови и личен план. Част от вас ще получат предложения от делови характер, на които се надяват от дълго време. Ангажираността ви значително ще нарасне.

Везни
Възможностите ви да стабилизирате сферите, в които до момента не сте намирали достатъчно стабилни устои, ще ви помогнат да намалите значително вътрешното си напрежение. Стремете се да следвате стриктен режим на хранене, почивка и не се отказвайте от малките награди, които можете да си доставите с интимната половинка. Обърнете внимание на емоционалното си равновесие и на ненарушимостта на постигнатия от вас баланс.

Скорпион
Днес не се отказвайте от отправените ви предложения в професионалната сфера, преди да сте ги обмислили внимателно. Обръщайте внимание на детайлите в процеса на работа, тъй като така ще си спестите евентуалното възникване на неочаквани проблеми. Ако трябва да вземете важно решение за бъдещето си, доверите се на собствената си преценка. Търсете поводи за намиране на странични занимания, за да поддържате тонуса и настроението си.

Стрелец
Във вторник мнозина от знака ще са в доста изгодна позиция за напредък на работното си място. Единственото, в което ще трябва да вложите усилия, е да се съобразявате с условностите и правилата, наложени ви от началници и високопоставени особи. Не се опитвайте да се движите срещу течението, особено ако от това можете да загубите положение или пари. Необходимо е да не обръщате внимание на завистниците в обкръжението на работното място.

Козирог
Днес за мнозина от вас ще е необходимо да приемат със завидно спокойствие струпващите се върху им проблеми, тъй като няма да се изправят пред нещо неразрешимо, освен ако самите те не го приемат за такова. Част от знака ще успеят да стабилизират финансовите си приходи, дори ще имат възможност да се сдобият с работа за допълнителни доходи. Вторникът за вас е подходящ и за планиране на обмисляна инициатива в професионалната сфера.

Водолей
Използвайте шансовете си по възможно най-добрия за вас начин. Като че ли на този етап от време всичко ще зависи от вашата готовност да се справите със ситуациите без външна намеса в делата си. Не бъдете крайно резервирани към приятел, който веднъж е проявил нелоялност към вас. Във втория делничен ден на седмицата действайте по-уверено, особено ако искате да привлечете вниманието на особа от противоположния пол.

Риби
Мнозина ще са любители на силните емоции в професионално отношение, където ще искат да постигат все повече и повече, но, разбира се, и да получават материално потвърждение за добрите си резултати. Чрез разум и пестеливо отношение ще съумеете да съхраните добре материалното си състояние. Почти за всички от знака е валидно да опитат с бавни, но сигурни крачки да се приближат до желаната от тях реализация в професионалната сфера.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за понеделник

27.01.2020

927
Седмичен хороскоп

25.01.2020

7070
ФУТБОЛНА ТВ СЕДМИЦА

24.01.2020

414

Влез или се регистрирай за да коментираш

×