facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник

1819

Овен
През днешния вторник мнозина от вас ще се радват на добро отношение и най-вече на доверие от страна на високопоставени особи. Постарайте се да направите необходимото, за да започнете успешно отдавна планираните от вас промени в делови план. Не отлагайте провеждането на някои важни разговори с представителите от семейството ви. Част от вас ще трябва да направите цялостна равносметка на финансовата си ситуация, за да знаете какви вложения или разходи от друг характер можете да си позволите. Добре е да планирате свое предстоящо пътуване, без значение дали е по работа или за удоволствие. 

Телец
Вторникът за всички от знака ще е от изключителна важност, тъй като ще ви се наложи да работите в среда, с която до момента не сте се сблъсквали. Вероятно е да попаднете в ситуация, в която ще са ви от полза търпението и съобразителността. Не поемайте допълнителни отговорности, особено ако съзнавате, че не разполагате с време за тях. Опитайте се да отложите подписването на професионални споразумения. Забавете осъществяването на нова инициатива, ако все още не сте приключили със старите. Използвайте интуицията си, защото тя ще ви даде възможност да се ориентирате в трудните ситуации. 

Близнаци
Днес умело ще прикриете вътрешните си пориви и силни емоции зад маската на безразличие, особено ако трябва да спечелите сериозна битка в професионалната сфера. Чувствата ви ще играят мотивираща роля както по отношение на професионалните ви интереси, така и спрямо личния ви живот. Стремете се да разпределяте правилно ангажиментите си, за да имате повече време за размисъл. Вероятно е част от вас да планират предстоящи свои ангажименти, но въпреки всичко ви съветвам да отделите време и за отдих. Опитайте се именно вечерта да обърнете внимание на близките, приятелите и интимната си половинка. 

Рак
Във втория ден на седмицата завишете изискванията си към колеги и подчинени. Не предприемайте резки, внезапно хрумнали ви идеи, тъй като те няма да имат търсения от вас положителен ефект. Бъдете по-тихи и незабележими на работното си място, тъй като положението ви в службата ще е доста напрегнато. Стремете се да степенувате отговорностите си по важност, но е добре да сте подготвени да направите размествания в програмата си, ако обстоятелствата го налагат. Направете необходимото, за да предвидите предстоящите неприятности. Не позволявайте да бъдете уязвими за недоброжелателите си в службата и в личния си живот. 

Лъв
Днес се концентрирайте върху делата, които ще ви носят позитиви в професионален и финансов план. Премахвайте вътрешните си противоречия, защото те ще спъват инициативността ви. Стремете се да гледате оптимистично на живота, защото това е най-добрият начин да намерите лесно решение на проблемите си. Намерете начин да сте в обкръжението на близки и познати, които ще ви действат ободряващо и ще ви подкрепят в инициативите. Голяма част от вас ще се сблъскат с пречки при осъществяване на някои свои проекти, което със сигурност ще даде цялостно отражение и върху работната ви ефективност. 

Дева
През днешния вторник е възможно да сте подвластни на чувства и усещания, които да ви правят подозрителни, дори и към родител. Опитайте се да увеличите шансовете си в професионално отношение с правилно преценени ходове. Стремете се да не се доверявате на чуждата преценка и мнение, защото е малко вероятно те да са ви от полза в ситуацията, в която се намирате в момента. Степенувайте по важност ангажиментите си, за да имате достатъчно време и за домашните отговорности. Много от вас ще станат жертва на собствените си съмнения към партньора в любовта, както и към тези, които ви заобикалят в ежедневния живот.

Везни
Вторник е подходящ за подобряване на професионалната ви квалификация, без значение дали ще заложите на кратки курсове или по-дълготрайно обучение. Стремете се да предвидите някои свои ангажименти от лично естество, особено ако ви се налага да осъществите пътуване по работа. Направете необходимите промени в предварителните си планове, за да не загубите пари вследствие на финансови операции. Стабилността ви в това направление ще зависи изцяло от личния ви избор. Опитайте се да туширате различията в мненията с интимната половинка, дори ако трябва да отстъпите от предварителните си планове. 

Скорпион
Днес мнозина от вас ще се нуждаят от подновяване на целите си в професионално и материално отношение. Постарайте се да планирате нови инициативи, като не допускате грешките, които сте правили вече в миналото си. Преодолейте страховете си от трайно обвързване в любовта. Опитайте се да сте максимално находчиви в инициативите, които подхващате на работното си място, защото така успехът ще ви е гарантиран. Не попадайте в плен на страховете си, защото едва ли ще се отразят положително на начина ви на мислене. Залагайте на премерения оптимизъм. Мнозина ще имат магнетично въздействие върху представителите на другия пол. 

Стрелец
На работното място се очертава спокоен ден, почти без проблеми.  Ще имате повече време, което ще ви помогне да показвате най-добрата си страна и качества, заради което колегите ще ви харесват и ще ви вярват. Възможно е днес част от вас да се отдадат на авантюри и емоции, които със сигурност ще оставят следа върху съзнанието им. Добре е трайно обвързаните да не експериментират със сигурността си в личен план. Успех ще ви носят устойчивият характер и проявеното от вас постоянство във всяко житейско направление. В любовта ще имате желанието да завоювате нов обект, но не това е най-важното, особено ако вече сте трайно обвързани.

Козирог
Днес ще бъдете с опънати нерви. Преди обяд обаче ще получите интересно съобщение за успеха на ваш познат, който в бъдеще ще ви помогне много. Колегите може да ви създават грижи. Ако някой ви обиди, не отминавайте обидата и не я оставяйте незабелязана. Вторник за някои ще е ден за уреждане на битови въпроси. Помислете за промени в личния живот и облеклото. Направете някои дребни покупки. Като цяло днес ще имате най-добри шансове от всички дни в седмицата за това. Перспективата ще ви даде допълнителна енергия да погледнете смело в бъдещето. Осигурете си подкрепата на влиятелни приятели и шефове, които ще оценят усилията и сериозността ви. 

Водолей
Запазете спокойствие и не реагирайте остро в напрегнати ситуации. През този ден доста от вас може да получат приятни известия от нова работа. Очаквайте успехи в деловата дейност и неуспехи в личния живот. Има вероятност да бъдете измамени от половинката си, но пък е по-добре да видите истината такава, каквато е. Вечерта е подходяща за романтични преживявания. Днес за мнозина се очертава решаването на служебен или имотен проблем, но ще стане с цената на напрежение и нерви. Успешен ден се очертава за тези, чиято изява е в областта на изкуството. Някои ще получат добри новини, други ще трябва да са настойчиви за промени.

Риби
Използвайте енергията си, за да свършите неотложните малки неща в живота, защото понякога те се оказват извънредно важни. Преценете добре днес кои са истинските ви приятели и на кого не можете да разчитате. За мнозина се очертават добри условия за запазване и увеличаване на собственото им благосъстояние чрез професионална изява или с помощта на партньора, особено в сферите на интелектуалния труд. Ще се справяте отлично, ако работите в областта на комуникациите, компютърните продукти, медиите. Ако се сблъсквате с нови и непознати за вас материи, усвояването им зависи от настройката ви.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за понеделник, 27 май

27.05.2019

397
Седмичен хороскоп

25.05.2019

12520
Футболна седмица

25.05.2019

77

Влез или се регистрирай за да коментираш

×