facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник

1815

Овен

През този вторник романтичните ви отношения ще са спокойни. Домашната работа обаче се нуждае от вашето внимание. Много е важно да успеете да запазите добри отношения с членовете на семейството си и вашите родители. Възможни са краткосрочни пътешествия и делови пътувания. Внимание - възможно е да загубите пари или да ви бъдат откраднати.

 

Телец

През целия ден ще се стремите да намерите вътрешна хармония с любимия си човек. Поради склонността си към незабавно взимане на решения е възможно да направите прибързан избор, преди да сте оценили възможни алтернативи. Препоръчително е да се отдадете на усамотение и спокойна почивка, може да се разходите из близкия парк или гора. Бъдете по-близо до Земята – вашата стихия. Днес няма да се тревожите от прозаичните финансови дела.

 

Близнаци

Имате дарбата да давате добри съвети на другите, но самите вие няма да се възползвате от тях в своите любовни отношения. От общоприета гледна точка вашият брак е сполучлив, но днес може да премине през тежки изпитания и разочарования заради роднините ви. Тази сутрин ще се предразположени да станете късно и през деня да се излежавате на канапето. Няма да ви върви в хазарта, спекулациите и проектите за „бързо забогатяване“, затова не опитвайте нищо в тази насока.

 

Рак

Днес сте доста авторитарни и се стараете да наложите на избраника си своята воля, затова семейният ви живот ще е напрегнат. Но пък през следващите дни отношенията в дома ви ще се нормализират. Голямо удоволствие ви носят развлекателните пътувания, обаче се налага да преминете в режим на икономии.

 

Лъв

Вторникът няма да ви донесе нищо добро в интимните отношения. Не е изключено, ако вашите разпореждания не се изпълняват мигновено, да се дразните и да започнете да си изкарвате яда върху домочадието. Днес е препоръчително да направите една по-спокойна почивка. Възможно е да ви дойде желание за благотворителни дейности.

 

Дева

На 5 февруари има вероятност за повишена емоционалност у Девите. Излишната откровеност може да даде в ръцете на неприятелите ви силно оръжие против вас, дори и срещу вашето семейство. Далеч от дома ще се открият нови перспективи, побързайте да се възползвате от тази възможност. Бъдете внимателни с портфейла и личните си документи.

 

Везни

Избягвайте днес общуването с „необходимите“ хора, да имате нови увлечения или познанства. Недейте да давате повод за двояко тълкуване на вашите изказвания и постъпки. Първата половина на деня е неблагоприятна, заради вашата разсеяност. Днес оказват влияние нервните претоварвания от миналите дни, прекомерните удоволствия, развлечения и нежеланието да се ограничавате. По паричните въпроси трябва да сте предпазливи и пестеливи. Нужен ви е здрав оптимизъм, за да преодолеете депресивните състояния, обхващащи ви понякога.

 

Скорпион

Може да имате променливо настроение - да изпитвате ту разочарование от собствените си сили, ту изблик на самоувереност. Вслушайте се във вътрешния си глас и да бъде готови за всичко, което ви поднася денят. Изостреното чувство за справедливост днес няма да ви позволи да наблюдавате спокойно негативните процеси около вас. Възможни са изблици на негодувание и агресия, както и да отделите повече внимание на финансовите си дела.

 

Стрелец

Има вероятност да ви запознаят с човека на вашите мечти и да осъзнаете, че си струва да се обвържете с него. Не забравяйте обаче да се интересувате от здравето на възрастните ви роднини. Възможно е другарска сбирка да ви отвлече от работата и семейството, затова не се учудвайте, ако имате проблеми у дома, като се приберете. Дошло е времето да се откажете от вредните навици, и то в най-широк смисъл. Може да се простите окончателно с пари, които сте дали на заем, и да изпитате трудности с изплащане на дългове.

 

Козирог

Струва си да си направите среща с любимия човек в приятелски кръг – по този начин подчертавате своите достойнства и получавате енергетична поддръжка. Близките ви обкръжават с грижи и създават комфортни условия у дома. Звездите предупреждават за рисковани мероприятия, съмнителни познанства и дела, свързани с риск за здравето. Голяма вероятност от загуба на пари и документи.

 

Водолей

Възможно е да срещнете човек, за когото сте мечтали. Денят е благоприятен за сключване на договори, както и за годежи (бракът обещава да бъде здрав и дълъг). Денят е подходящ за пътешествия и общуване. Съвместно прекараното време пък ще укрепи разбирателството в семейството. Пълноценният отдих на открито и добрият сън ви помагат да се освободите от напрежението. Не правете големи покупки, а вземете на близките си малки подаръци.

 

Риби

Денят е подходящ за възстановяване на прекъснатите връзки и отношения. Най-одухотворените Риби, надарени с фантазия и вдъхновение, могат да удивят околните със своите постижения. Те чувстват любов и уважение. Препоръчително е по възможност да прекарате деня си у дома, взимайки мерки за подобряване на външния си вид. В този ден е добре да дадете подаръци на близките си хора, да си върнете дълговете и да почистите дома си.

Все още няма коментари

Още

984701 Сдмичният хороскоп на Амалия

22.04.2019

11
Хороскоп за понеделник

22.04.2019

8957
Прогноза за времето за 22 април

22.04.2019

55

Влез или се регистрирай за да коментираш

×