facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за сряда - 6 март

6956

Овен
Във втория работен ден от седмицата мнозина от вас с помощта на интимната си половинка ще успеят най-накрая да се освободят от някои свои съмнения. Не се тревожете твърде много за предстоящия месец, тъй като при всяко положение ще разполагате със своя късмет във всички житейски посоки. Срядата за мнозина ще е изключително благоприятна за международните им връзки и контакти. До вас ще достигнат интересни новини, които ще ви вдъхнат нови надежди. Стремете се да се насладите пълноценно на компанията на близки, родители, приятели и интимната половинка. Бъдете близо до тези, които ви даряват с подкрепа. 

Телец
Днес мнозина от вас ще продължат да си доставят радост с дребни жестове на внимание. Активността ви ще е чувствително завишена и едва ли ще разполагате с достатъчно време за всичко, което сте планирали. Концентрирайте се върху нещата, които са приоритетни за вас, и избягвайте компанията на особи, които само ви натоварват със собствените си проблеми. Заложете на положителните емоции, които ще ви карат да се чувствате истински щастливи. В случай че погледнете през розовите си очила на живота, ще съумеете да се отърсите от натрупаното до момента напрежение, породено от една или друга причина. Отворете широко вратите на дома си за обичани от вас приятели и роднини. 

Близнаци
И във втория делничен ден на седмицата се наслаждавайте на възможността да почивате така, както намерите за добре, без да се съобразявате с нечии чужди капризи. Някои от вас ще се насочат към ново обединение от професионален характер, а други ще имат желанието да се обвържат и в личната сфера. Напълно възможно е да се опитате да промените тактиките за увеличаване на финансовите си постъпления. Не се страхувайте от новото, а се опитайте да черпите с пълни шепи от възможностите, дадени ви от съдбата. Избягвайте раздвояване на вниманието в любовта. При всяко едно положение обаче е необходимо да отделите достатъчно време за пълноценен отдих и сън. 

Рак 
И днес ще се стремете към развлечения, но не прекалявайте с тях, тъй като могат да имат и негативен ефект върху вас. Това може да стане реалност, ако се предадете в плен на импулсивността. Като цяло за представителите на знака през днешната сряда основните тенденции са свързани с вашата обществена активност, професионални изяви и взаимоотношенията с партньорите по брак и по бизнес. Има известна тенденция да решите да работите повече за другите, отколкото за себе си. Ще се чувствате най-добре в уюта на дома сред познатите ви и любими хора. Ако са ви  необходими енергия и пробивност, за да успеете в обществените и професионалните си изяви, то ги имате предостатъчно. 

Лъв
Срядата за вас се очертава благоприятна в интимен план и с акценти върху обществената и професионалната ви дейност. Мнозина ще имат и доста контакти, и то може би предимно с млади и успели хора, като някои от срещите ще бъдат абсолютно неочаквани. За мнозина са вероятни контакти с изключително интересни и привлекателни представители на противоположния пол. Ако сте започнали нещо голямо и се нуждаете от помощта на влиятелни хора, то знайте, че ще я получите. Ще сте в състояние да се представяте успешно и да защитавате собствените си планове и идеи. Премислете задълбочено деловите промени и не избързвайте да давате съвети. 

Дева 
В днешната сряда можете да постигнете значителен личен и професионален напредък и да осъществите необходимите действия за това. Ще ви подпомага изостреният ви стремеж за осигуряване на финансовата ви база и благополучие. Същевременно ще ви влекат и удоволствията, като в интимната сфера според звездите сте неотразими. Занимания с любима дейност и деца също ще ви носят радост. Ако работата ви е свързана с някакви опасности, бъдете внимателни. За професионалната си изява и повишаване на квалификацията можете да включите успешно целия си интелект и възможности. Успешни изяви ще имат хората на изкуството.

Везни
Срядата се бележи с първите нови неща, за които отдавна правите планове и които трябва да обмислите още веднъж. Налага се да помислите също върху поведението на роднина, който в последно време ви досажда. При мнозина от знака се открива нова възможност за пътища, на които ще могат да решават успешно бизнес въпроси и да сключват нови сделки. Някои пък ще трябва задълбочено да обмислят поведението на дете, което иска да е напълно самостоятелно и да разполага с повече материални средства. Очаквайте предложение за дейност, от която ще получите и допълнителни възнаграждения. Ще си осигурите необходимите ви пари, ще имате пътувания и нови възможности. 

Скорпион
Макар по принцип да не обичате критиката, днес мнозина от вас ще трябва да се вслушат в нея. Пазете се от хора, които ви дават лъжливи обещания, а и вие самите не бива да давате такива. Около обяд някои ще имат неочаквано напрежение. Като цяло обаче представителите на знака ще имат и шанс за печалби, за разумни действия, за промяна на офиса. Съдбата ще ви даде и шанс да победите особа, която се бърка в живота ви. Мнозина от вас днес стъпват здраво на крака след празничните дни. Въведете порядък във вашите документи, защото има опасност от ревизия, която е добре да ви завари напълно подготвени. Ако искате да започнете нов бизнес, обмислете го внимателно. 

Стрелец
Срядата ще направи мнозина от вас по-приветливи и контактни. Хората, които се занимават с бизнес, няма да имат повод да се похвалят с кой знае какви успехи. Бъдете убедителни. Овен и Дева ще изиграят положителна роля за представители на знака. Пазете се от ласкатели. Повечето от вас ще бъдат закриляни от съдбата и ще усещат, че късметът е около вас. Ако се организирате добре, ще преодолеете затруднението си от многото работа, но вашата натовареност няма да ви пречи да решавате финансовите си въпроси. Може да се наложи да се разделите с личност от вашия екип, но това няма да попречи на работата ви. Ще продължите да работите, и то с голям успех.

Козирог
Тази сряда ще е изключително трудна за представителите на знака. Възможно е да ви се наложи да преодолявате голям брой ограничения, наложени ви от обстоятелствата или средата, в която работите. Ще трябва да увеличите темпото, за да можете да приключите с всички планувани инициативи. Използвайте усета си към красивото, за да внесете по-голям уют в дома си, а и да можете да почувствате по-осезателно работния ритъм след празничните дни. Препоръчително е да следите внимателно приходите и разходите си, като се опитвате да не харчите ненужно. Вероятно е да имате разходи около битови неуредици.

Водолей
Предвидете до абсолютна точност от какво се нуждаете днес и така ще успеете да овладеете положението, без то да излезе извън контрола ви. Опитайте се да не се доверявате лесно на нови особи във вашето обкръжение, колкото и мили да ви изглеждат те сега. Залагайте на приятелите, които познавате от дълго време, защото така можете да сте сигурни, че споделеното от вас няма да бъде използвано против вас. На фона на работата ви като че ли в любовта ще можете да се радвате на безоблачен ден, но всичко зависи от дипломатичните похвати и от желанието ви да се справяте с трудностите, без обезателно да тропате с крак.

Риби
В днешната сряда ще бъдете ангажирани с неща, които ще поставят началото на нови за вас материални успехи. Ще разберете, че неща, за които сте мислели, че трудно ще се разрешат или няма да се разрешат, сега ще бъдат на път за решение. На повечето от вас ще бъде дадена зелена улица. Родените под знака на Рибите трябва да са по-търпеливи, ако искат да постигнат това, към което се стремят. На родените през март ще се наложи да се пазят от измама или от загуба на нещо материално. Бъдете по-внимателни към здравето си и здравето на близки хора. Контактите с нови хора ще бъдат много разширени и ще стабилизират и деловия, и личния ви живот.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за сряда

26.06.2019

4862
Прогноза за времето за 26 юни

26.06.2019

40
Хороскоп за вторник

25.06.2019

1876

Влез или се регистрирай за да коментираш

×