facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за сряда

12243


Овен
През днешната сряда избягвайте пречките, създадени ви от недоброжелателни колеги на работното място, както и спънките, предизвикани от ваши действия в миналото. Развивайте и градете настоящето и бъдещето си върху солидни основи. Избягвайте илюзорните мечти, тъй като те ще ви отдалечават от истинските резултати, които можете да постигнете на този етап. Не се колебайте да разширите своите знания и най-вече практическите си умения в професионалната сфера. Възможно е да имате известни затруднения в работата в екип, но в крайна сметка спокойният подход ще ви помогне да не изпуснете контрола от ръцете си.

Телец
Днес залагайте на качественото изпълнение на текущите си задачи, а не на бързината. Добре е да не привличате вниманието на заобикалящите ви на работното място, тъй като това може да ви създаде някои неудобства. Въпреки напрежението и спънките ще забележите подобрение на ситуацията както в делови, така и от материален план. Следете внимателно събитията около вас и се стремете да не останете изолирани в професионалната сфера. Опитайте се да не изглеждате странни и отдалечени от колегите си, тъй като поведението ви може да предизвика недотам приятни за вас последствия. Някои ще имат вълнуваща среща, която може да доведе и до нова връзка.

Близнаци
Днес за всички от знака ще е добре, ако установите нов порядък при изпълнението на деловите си задължения на работното място.  Довършете някои свои ангажименти, свързани с лична документация и счетоводство. Не се колебайте да потърсите съвет от специалист, особено ако не сте компетентни по съответните въпроси, тъй като това ще ви предпазва от сериозна грешка. Стремете се да превърнете свободните си часове в специални както за вас, така и за интимната ви половинка. Напълно възможно е част от вас сами да си наложат известни ограничения във финансовата сфера, което ще ви спести множество главоболия.

Рак
Днес разрешете навреме възникналите административни въпроси. Опитайте да се съобразите с изискванията, поставени ви от началници или клиенти. Използвайте срядата за уговаряне, както и за придвиждане на сделки с благоприятни изгледи в материален план. Ще спечелите много, ако заложите на положителните си качества, особено при професионалната си реализация. Осъществените пътувания днес ще имат позитивен резултат и в материалната сфера. Възможно е да страдате от хронична умора, която да стане причина за намалената ви концентрация. В този случай е добре да откриете идеалната среда между натоварване и почивка.

Лъв
Днес не оставяйте на заден план изпълнението на рутинните си ангажименти, дори и да сте затрупани с множество нови задължения. Добре е да се насочите и към разрешаването на редица въпроси от личен или битов характер, които отлагате до момента. Не позволявайте да бъдете емоционално изнудвани от познати или роднини. Импулсивните ви действия и решения могат да ви създадат неудобства не само на работното място, но и в материален план. Като че ли ще е по-удачно да се опитате да подбирате по правилен начин ангажиментите си, за да се справите с изпречилите се на пътя ви предизвикателства.

Дева
Не се опитвайте грубо да налагате мнението си над околните, защото само така ще успеете да използвате подкрепата им в своя полза. Не влизайте в спорове за незначителни детайли с интимната си половинка, защото това може да развали настроението и на двама ви. Ако успеете да се сдържите, ще сте търсена и предпочитана компания от високопоставени особи. Родените в края на знака да планират и организират внимателно предстоящо пътуване, ако искат да избегнат възникването на някои затруднения около осъществяването му. Не прекалявайте с вредните за организма храни и напитки, рискувате да сложите някой и друг килограм отгоре.

Везни
Сряда за вас ще е ползотворна от гледна точка на възможността точно да планирате близкото настояще и бъдеще. Обмисляйте внимателно предстоящите си инвестиции, защото рискувате да претърпите значителни загуби, които ще се отразят трайно върху материалното ви състояние. Не отказвайте подкрепа на приятел. Наложително е зорко да наблюдавате здравословното си състояние в променливото време и след лунното затъмнение и ако се налага взимането на конкретни мерки, ги предприемете, преди нещата около вас да са излезли извън контрол. Напълно възможно е да имате прекомерни задължения и към членовете от своето семейство.

Скорпион
В сряда ще можете да постигнете напредък в професионалната сфера, който в последно време не можехте да уловите поради една или друга причина. Стремете се да не поставяте ограничения пред себе си поради някои свои принципи, тъй като те ще ви пречат да разгърнете в пълна сила реалните си възможности. Мнозина от вас ще се занимават с духовна или интелектуална дейност, благодарение на която ще могат да заемат по-добри позиции в обществото, в което работите. Напълно възможно е да се сблъскате с някои провокации, които по-скоро ще засегнат част от финансовите ви инициативи. В любовта не бъдете егоисти, за да не нараните чувствата на интимната си половинка.

Стрелец
Днес ще сте дарени с прозорливост, благодарение на която ще се предпазите от сериозни главоболия, възникнали буквално в последния момент. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще се чувстват изпълнени с енергия и достатъчно дейни, за да постигнат много повече в професионален план. Не се колебайте да експериментирате с похватите, дори и те да се различават коренно от това, което сте правили до момента. Не забравяйте за дисциплината, защото тя може да окаже голямо влияние върху вас и бъдещето ви. Предпазвайте се от прекомерна мечтателност, особено ако нямате реална представа за ситуацията, в която се намирате в професионалната сфера.

Козирог
В сряда мнозина от вас ще бъдат под влияние на чувствата и емоциите си, особено ако в последно време не намират нужната опора и топлина в отношенията с интимната половинка. Родените в средата на знака ще започнат промени в личен план, което може да бъде продиктувано и от поведението на постоянната им половинка в последно време. На работното място е възможно да сте раздразнителни от липсата на ред, но ако искате промени, ще трябва сами да ги осъществите. Някои от родените под този зодиакален знак ще бъдат критично настроени към заобикалящия ги свят, с което да подложат на изпитание хората, които са близко до тях.

Водолей
Днес, колкото по-малко участие взимате в чуждите решения, толкова повече главоболия и обвързвания ще си спестите. Опитайте се да влагате енергията си в дейности, от които можете да спечелите увеличение на приходите си в професионалната област. Стремете се с повече такт и достойнство да се освобождавате от затрудненията, които в крайна сметка в последно време не ви даваха покой. Срядата за вас е по-скоро за отпускане, отколкото за умствено или психическо натоварване. Не забравяйте това, в случай че решите да си организирате няколко делови срещи. Опитайте се да не огорчавате с поведението си интимната половинка.

Риби
Днес не бъдете критични към тези, които ви демонстрират уважение, в противен случай ще загубите повече от очакваното. Приключвайте с някои свои взаимоотношения, но не ги прекъсвайте с конфликт. Стремете се да не прекалявате с физическото и психическото натоварване, защото няма да се отрази благоприятно върху здравословното ви състояние. Значително зависими ще сте от обкръжаваща ви среда. За мнозина от вас е важно внимателно да внасят промени в стила си на живот. Избягвайте конфликтните точки в общуването между вас и интимната ви половинка. Стремете се вечерта да организирате малко тържество или вечеря, което да достави, макар и малко радост на членовете на вашето семейство.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за четвъртък

21.02.2019

7796
Прогноза за времето за 21 февруари

21.02.2019

46
Хороскоп за сряда

20.02.2019

9492

Влез или се регистрирай за да коментираш

×