facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за сряда

6 412

Овен
Нищо няма да ви се опре, но ще трябва да положите повече усилия от обикновено. Ще намерите общ език с хора, които досега не са ви разбирали, или вие сте ги подозирали в нещо. Заедно с тях ще направите съюз, който ще ви помага в деловата дейност. Това ще освободи част от времето и ще премахне някои от притесненията ви. С промените, които правите, животът ви ще се подобри. Много от вас ще поемат допълнителни ангажименти.

Телец
Днес не пътувайте. Работете в офиса си и разработете идеята, която все още не сте осъществили. Каквото и да направите, ще е сполучливо, но не бива да бързате. Няма какво да ви спре, работата ви ще върви рутинно и спокойно. В следобедните часове случайно ще намерите информация, която ще ви поведе по дирите на конкуренцията. Действайте внимателно, не се доверявайте сляпо на нищо, което в момента ви изглежда истинско, привлекателно или лесно.

Близнаци
Днес е важно да не се товарите с чужди проблеми. До обед ще работите с хъс, но нещо ще ви попречи да завършите успешно. Прехвърлете в следобедните часове най-отговорните си задачи. Тогава ще успявате да завършвате всичките си разговори сполучливо. Появява се и желание за промяна. Младите Близнаци ще заработят много по-самостоятелно, а старите - ще се активизират. До вечерта ще сте готови с някаква програма за печелене на пари или бизнес.

Рак
Възможни са служебни неприятности. Някакъв документ ви се губи, но с общи усилия ще го намерите. В следобедните часове ще проведете среща с хора отдалеч. Ще подпишете важен документ, който може да ви донесе добри пари на вас или на фирмата ви до края на април. Не бъдете прекалени перфекционисти, защото е възможно да пропуснете важни неща заради вглеждане в дреболии. Родените през юли ще съхранят бизнеса си, какъвто е сега.

Лъв
В сряда ще се наложи да се занимавате с проблеми в документацията си. Огледайте всичко, което се отнася до данъци, финанси, кредити. Не сте добре защитени юридически през този ден, затова бъдете внимателни. Законът може да ви спъне в нещо, за което ще съжалявате, защото вината ще е ваша. Не сте се подготвили добре. Бъдете уверени в себе си, когато се срещате с колегите си от по-нисък ранг. Но в никакъв случай не бъдете груби или надменни.

Дева
Денят ще започне със запознанство с човек, който ще ви осигури нещо необходимо за бъдещата ви дейност. Срещата ще протече делово и ще имате успех само ако знаете какво и как да поискате. Това е толкова важно за вас, че целият ден ще мине под знака на тази среща и дори ще ви накара да оставите временно изгодните предложения, които ще получите до края на деня. Ако сте проучили добре предложението, което ще приемете, ще имате голям успех.

Везни
Ще имате грижи в професионалната област. Може би точно днес ваши колеги ще ви сервират някаква нова неприятност и ще се наложи да вземете решение за бъдещето на този колектив. Не позволявайте да ви създават повече проблеми вътре в дейността и ако трябва - освободете се от дразнителя. Денят ще е твърде емоционален. Не започвайте неща, свързани с големи промени, емоциите няма да ви позволят да ги подготвите както трябва.

Скорпион
Днес нищо не върви според очакванията. Чувствате се нестабилни и несигурни.  За тези, които са амбициозни, съдбата е приготвила ситуация, в която могат да спечелят достатъчна сума пари. Не отказвайте допълнителна работа, която ви се вижда лишена от творчество. Тя няма да ви ангажира интелектуално, но ще ви даде много възможности за печалба. До края на деня се налага спешно да се опитате да решите въпрос, свързан с уреждането на важен документ.

Стрелец
Не се доверявайте на непроверена информация. Може да се подведете и по този начин да загубите много пари и връзки. Някои от вас може да имат големи амбиции, ще се намери приятел или близък, който да им помогне. Въобще днес не страдате от липса на приятели и те ще ви подпомагат в правилните решения. Ще имате повече работа, отколкото сте очаквали. И все пак ще се чувствате силни и можещи. Възможни са благоприятни промени в живота ви.

Козирог
Днес родените през януари ще имат материални придобивки. Ще си купите нещо голямо за дома, което ще ви достави удоволствие. Не се втурвайте по лъскави и хвалебствени приказки по ваш адрес, много от тях не са искрени. Ще чуете подобни неща в изобилие - дано притежавате здрав разум, за да не им обръщате особено внимание. Съдебно дело няма да върви, както очаквате. Вината не е ваша, другата страна непрекъснато бяга и създава проблеми.

Водолей
Днес ще решите делови проблем. Неприятностите идват от партньор, който непрекъснато изменя условията. Много от хората, които ви заобикалят, говорят само за пари, но пък вие не си го изкарвайте на тези, които са най-близо до вас. Необходимо е да запазите добрия тон в отношенията си със сътрудниците. Ще объркате конците в отношенията си с хора, на които държите, в това число и на най-близките. Възможни са загуби, затова стойте далеч от риска.

Риби
Напрежението на работното ви място расте с всеки ден. Към всичко това ще се прибави и очакването на известие, свързано с допълнителна или нова работа. Но сагата съвсем скоро ще се разреши и ще стане ясно накъде ще поеме деловото ви развитие. Ще получите вести от чужбина, а при някои направо покана за гостуване. Дори да ви се струва невъзможно да го осъществите, приемете поканата, тя ще се окаже крачка към ново бъдеще.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за вторник

22.09.2020

733
ДИО ЕООД работна среща

21.09.2020

21
Хороскоп за понеделник

21.09.2020

2244

Влез или се регистрирай за да коментираш