facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за сряда

11706

Овен
Постарайте се да направите необходимото, за да започнете успешно отдавна планираните от вас промени в делови план. Не отлагайте провеждането на някои важни разговори с представителите от семейството ви. Част от вас ще трябва да направят цялостна равносметка на финансовата си ситуация, за да знаят какви вложения или разходи от друг характер могат да си позволят. Добре е да планирате свое предстоящо пътуване, без значение дали е по работа или за удоволствие.

Телец
Напълно възможно е да попаднете в ситуация, в която ще са ви от полза търпението и съобразителността. Не поемайте допълнителни отговорности, особено ако съзнавате, че не разполагате с достатъчно време за тях. Опитайте се да отложите подписването на конкретни професионални споразумения. Не давайте пари назаем, дори и да се чувствате стабилни с редовните си приходи. Забавете осъществяването на нова инициатива, ако все още не сте приключили със старите.

Близнаци
Вътрешните си пориви и емоции ще прикриете умело зад маската на безразличие, особено ако трябва да спечелите сериозна битка в професионалната сфера. При голяма част от вас чувствата ще играят мотивираща роля както по отношение на професионалните ви интереси, така и спрямо личния ви живот. Напълно възможно е голяма част от вас да изберат да работят по планирането на предстоящи свои делови ангажименти, но въпреки всичко отделете време и за отдих.

Рак
Тази сряда ще се отдадете на хазарт и рискове в личния си живот, но е препоръчително да не ги допускате в бизнеса. По-добре е точно в тази област да увеличавате оборотите. Проявете малко внимание към хората около вас и професионалните ви успехи са вързани в кърпа. Малко усилия сега и ще си осигурите безметежно съществуване поне до края на седмицата. В личен план на моменти смелото ви поведение ще ви докара доста нови познанства.

Лъв
Не предприемайте резки, внезапно хрумнали ви действия, тъй като те няма да имат търсения от вас положителен ефект. Следвайте стриктна организация на работното си място, защото положението ви в службата ще е доста напрегнато. Стремете се да степенувате отговорностите си по важност, но е добре да сте подготвени да направите размествания в програмата си, ако обстоятелствата го налагат. Направете необходимото, за да предвидите предстоящите неприятности.

Дева
Премахвайте вътрешните си противоречия, защото те ще спъват инициативността ви. Колкото и да ви е трудно, изработете си оптимистична нагласа към живота, защото това е най-добрият начин да намерите лесно разрешение на проблемите си. Намерете начин да сте в обкръжението на близки и познати, които ще ви действат ободряващо и ще ви подкрепят във всяка ваша инициатива. Нужно ви е, тъй като голяма част от вас ще се сблъскат с множество пречки при осъществяване на някои свои проекти.

Везни
Промените днес ще ви носят повече морално удовлетворение, отколкото увеличаване на приходите ви. Ако знаете кога да отстъпите и притаите самолюбието си, вашият успех ще бъде почти на границата на категоричността. Мнозина от вас днес ще открият, че техният дом е тяхната крепост. Дори прагматиците ще намерят романтика в семейните или интимните отношения. Ако имате възможност, направете малки подаръци на най-близките си хора. Това ще засили добронамереността им към вас.

Скорпион
Днес ще се убедите, че притежавате необходимите сили, за да реализирате възможностите си. Добре обмислете финансовите си начинания, за да ги доведете до желания резултат. Не отхвърляйте с пренебрежение изгодно предложение - макар да не вярвате, ще увеличите значително приходите си. Най-близките ви ще разчитат отново на вашата прословута твърдост, но я съчетайте с малко дипломатичност и мекота при търсене на компромис.  

Стрелец
През днешната сряда мнозина, ако имат добра реализация, ще преминават успешно задълженията и отговорностите, свързани с обществени дружества или организации. Приемайте предложената ви подкрепа от страна на близки и колеги, с които до този момент сте работили в екип. Използвайте отличната си памет, тъй като тя ще ви помогне да откриете добър начин за справяне със задълженията, които по никакъв начин не търпят отлагане.

Козирог
Срядата не е особено подходяща за активност в деловата или финансовата сфера. Избягвайте нови инициативи, тъй като едва ли ще се радвате на някакъв конкретен успех. Ще ви се наложи да се съобразявате с някои сурови принципи, дори и да са против разбиранията ви. Стремете се да не излизате твърде напред от началници и делови партньори. Опитайте се да направите точен разчет на текущото си материално състояние.

Водолей
Възможно е да се сблъскате с множество трудности, но в крайна сметка можете да избегнете неблагоприятните крайни резултати, като не се предавате на посредствеността и мързела си. Напълно възможно е да сте подложени на различен тип уловки в материалната сфера, за които, ако не проявите съобразителност, рискувате да загубите значителна сума пари. Наложително е да си дадете реална сметка какво от предварителните си планове сте постигнали.

Риби
По-добре е да обмислите внимателно какви планове могат да се окажат успешни за вас и какъв е пътят да ги реализирате, вместо да хабите силите си напразно. Не се колебайте да пътувате или да излезете от офиса по-често за удоволствие и по-малко по работа. Срядата не е подходяща да се заобикалят правилата, особено ако очаквате конкретно развитие на започнатите от вас неотдавна инициативи в професионалната област. Финансовото ви състояние ще се съхрани стабилно.

Все още няма коментари

Още

Седмичен хороскоп

21.09.2019

5768
Работник плаща вреди, нанесени на работодател
Футболна седмица

21.09.2019

97

Влез или се регистрирай за да коментираш

×