facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за сряда

5116


Овен
Не отлагайте изпълнението на текущите си професионални ангажименти днес. Постарайте се да следвате стриктна програма, която ще ви позволи да се справите в определените за това срокове, без това да е на цена прекомерно напрежение. Не поставяйте край на сътрудничество само защото партньорът ви е изразил някакво несъгласие спрямо някои ваши методи на работа. Не се поддавайте на някои слухове, засягащи интимната ви половинка.

Телец
Днес стабилността ви в професионалната сфера не е гарантирана, но в крайна сметка това пък ще ви накара да се насочите към по-добри възможности за реализация и печалби в деловата сфера. Въпреки всичко ви съветвам да си дадете ясна сметка докъде се простират възможностите ви, за да не допуснете грешка от надценяване. Разумно подбирайте деловите си партньори и приятели. Не позволявайте на никого да се разпорежда с вашите дела и инициативи.

Близнаци
По-голямата част от вас ще направят наложителни разходи за подобряване на обстановката в дома или на работното място. Практичността ще е целесъобразна, за да не стане така, че вложените пари да се окажат излишен лукс. Амбициозността и упорството ви ще са причина да сте предпочитан партньор. Ентусиазмът и желанието ви да постигате все по-високи резултати в професионалната сфера ще е буквално заразителен и за хората около вас.

Рак
Постигнатите от вас професионални успехи днес ще се измерват с оценката на хората, от които сте зависими, и най-вече на базата на получените или договорени парични възнаграждения. Срядата не е подходяща да губите интерес към неща, които ви вълнуват, без значение дали са от делови, личен или материален характер. Не се оттегляйте, преди да сте пробвали всичко, защото ако направите малко усилие, ще останете изненадани от крайните резултати.

Лъв
Днес не разчитайте на заобикалящите ви в професионалната сфера да разрешат собствените ви затруднения. Не доверявайте лична информация, дори с делови партньор, тъй като рискувате до края на седмицата да си имате сериозни проблеми с началници или високопоставени особи. В случай че работите в сферата на търговията, бъдете внимателни при операции с пари. Помнете, че с чувство за такт ще успеете да се преборите с противниците си.

Дева
Опитайте се с повече прозорливост да предвидите някои важни ходове на вашите колеги, конкуренти и делови партньори, за да успявате да сте в крак със събитията, които пряко ви засягат в делово и материално отношение. Строгата ви дисциплина на работното място ще дава положителни резултати. Опитайте се да сте толкова систематични и в любовта, където мнозина от вас ще имат нужда от по-силни емоции, които ще потърсите извън съществуващата връзка.

Везни
Овладейте нервното напрежение, което не ви даваше покой през изминалите дни в професионалната сфера. Залагайте на всичко, което ви носи положителни емоции, дори и заниманията ви да са неразбираеми за заобикалящите ви. Опитайте се навреме да свършите с текущите си задачи, за да имате повече време за отпускане и развлечения. Гледайте позитивно на някои затруднения, възникнали в общуването с членовете от вашето семейство.

Скорпион
Днес се въздържайте от поемането на допълнителни ангажименти от професионален характер. Също така е препоръчително да избягвате случайните запознанства. Ако сте на ръководни функции, проверявайте документите, които минават през ръцете ви по възможност по няколко пъти. Потиснатите представители на знака въпреки студа да се опитат да прекарват известно  време на открито, защото това ще ги тонизира и ще подобри настроението им.

Стрелец
През днешния ден мнозина от знака трябва да се пазят от прекомерно нетърпение, особено ако чакат конкретни резултати или отговори, засягащи професионалния им живот. Като цяло ограничете до възможния за вас минимум разходите, които не са наложителни до края на седмицата. Също така е препоръчително да не пробвате късмета си в хазарт. В любовта се опитайте да оцените дискретността и подкрепата, с която ви дарява интимната половинка.

Козирог
Днес не проявявайте липсата на практичност, особено ако ви се налага да правите сериозни разходи. Не оставяйте на заден план някои свои лични дела, най-вече ако са свързани с документи или влагане на пари. Опитайте се да поемате разумни рискове, доколкото, разбира се, обстоятелствата ви го позволяват, в професионално отношение. Загърбете негативното и се опитайте да мислите позитивно, за да се освободите от някои ограничения.

Водолей
При мнозина срядата ще се окаже не особено подходяща за каквито и да било  финансови операции. Пазете се от неискреност, не лъжете, а се стремете да сте максимално прями в отношенията си с интимната половинка. Действайте праволинейно на работното си място, защото само така ще съумеете да запазите позициите, които заемате в момента. Не  подписвайте документи, с чието съдържание не сте запознати обстойно.

Риби
В сряда избягвайте още в зародиш нежелани крайности в професионално отношение. Стремете се да се съобразявате с условностите, поставени ви от заобикалящата среда на работното място, тъй като само така ще можете да се справите с многобройните предизвикателства от делови, материален и личен план. Не приемайте твърде драматично открития отказ на интимната ви половинка да се съобрази с някои ваши изисквания и желания.

Все още няма коментари

Още

Седмичен хороскоп

17.08.2019

6333
Футболна седмица

17.08.2019

94
Хороскоп за петък

16.08.2019

14315

Влез или се регистрирай за да коментираш

×