facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за сряда

15369


Овен
Изключително важно за вас е днес да не давате възможност на странностите ви да имат определяща роля, особено в случаите, когато здравият разум е повече от задължителен. Не отлагайте изпълнението на текущите си професионални ангажименти. Постарайте се да следвате програма, която ще ви позволи да се справите в определените за това срокове, без това да е на цената на прекомерно напрежение. Не поставяйте край на сътрудничество само защото партньорът ви е изразил несъгласие с някои ваши методи на работа. Бъдете по-решителни, когато става въпрос за любовта ви. Не се поддавайте на някои слухове, засягащи интимната ви половинка.

Телец
През днешната сряда стабилността ви в професионалната сфера не е гарантирана, но в крайна сметка това ще е единственият ви начин да се насочите към по-добри възможности за реализация и печалби в деловата сфера. Въпреки всичко ви съветвам да си дадете ясна сметка докъде се простират възможностите ви, за да не допуснете грешка от лекомислие. Разумно подбирайте своите делови партньори и приятели. Не позволявайте на никого да се разпорежда със собствените ви дела и инициативи в професионалната сфера. Постарайте се да укрепите заетите от вас позиции, като не правите отстъпки от принципите си, особено като знаете, че правото е на ваша страна.


Близнаци
През днешната сряда почти нищо няма да е в състояние да ви отдалечи от първоначалните ви намерения както в професионален, така и в материален план. По-голямата част от вас ще направят значителни разходи за подобряване на обстановката в дома или на работното място. Практичността ви в този случай е наложителна, за да не стане така, че вложените от вас пари да се окажат излишен лукс. Амбициозността и упорството ви ще са причина да сте предпочитани за делови партньор. Ентусиазмът и желанието ви да постигате все по-високи резултати в професионалната сфера ще са буквално заразителни и за хората около вас. Постарайте се да планирате инициативите си, като ги степенувате по важност.

Рак
Постигнатите от вас професионални успехи ще се измерват с оценката на високопоставените особи, от които сте зависими, най-вече на базата на получените от вас парични възнаграждения. Бъдете реалисти и съществуващите пред вас проблеми като по чудо ще отпаднат. Срядата не е подходяща да губите интерес за нещата, които истински ви вълнуват, без значение дали са от делови, личен или материален характер. Не се оттегляйте, преди да сте пробвали всичко, защото, ако направите малко усилие, ще останете изненадани от крайните резултати. Добре е да си дадете сметка какво очаквате от интимната си половинка, защото проявено от вас раздразнение може да се изтълкува погрешно.

Лъв
Днес не разчитайте на заобикалящите ви в професионалната сфера да разрешат собствените ви затруднения, които срещате в процеса на работа. Не доверявайте твърде лична информация дори с делови партньор, тъй като рискувате в най-скоро време да си имате сериозни проблеми с началници или високопоставени особи. В случай че работите в сферата на търговията, бъдете внимателни при крупни операции с пари. Помнете, че с чувство за такт ще успеете да се преборите с противниците си на работното място. Не допускайте емоциите да вземат връх и да им дадете външен израз, защото така ще станете лесно уязвими за недоброжелателите си.

Дева
Опитайте се с повече прозорливост да предвидите някои важни ходове на вашите колеги, конкуренти и делови партньори, така ще успявате винаги да сте в крак с настоящите събития, които пряко ви засягат в делово и материално отношение. Строгата ви дисциплина на работното място ще започне да дава първите положителни резултати. Като цяло ситуацията около вас ще се подобри и е напълно възможно на мнозина от вас да им бъде предложено повишение или по-добра възможност за реализация в деловата сфера. Опитайте се да сте толкова систематични и в любовта, където мнозина от вас ще имат нужда от по-силни емоции, които обаче ще потърсите извън съществуващата си интимна връзка.

Везни
Днес мнозина от вас ще се стремят интуитивно да намират правилните методи, които да използват на работното си място. Овладейте нервното напрежение, което не ви даваше покой през изминалите дни в професионалната сфера. Залагайте на всичко, което ви носи положителни емоции, дори и заниманията ви да са неразбираеми за заобикалящите ви. Опитайте се навреме да свършите с текущите си задачи, за да имате повече време за отпускане и развлечения. Гледайте позитивно на някои затруднения, възникнали в общуването с членовете от вашето семейство. Премахнете някои проблеми от чисто битов характер. Отделете време и за любимите си хобита и занимания.

Скорпион
Днес се въздържайте от поемането на допълнителни ангажименти от професионален характер. Също така е препоръчително да избягвате случайните запознанства. Ако заемате ръководни функции, се опитвайте да проверявате документите, които минават през ръцете ви, по възможност по няколко пъти. Потиснатите представители на знака да се опитат да прекарват повече време на открито, защото това ще ги тонизира и ще подобри настроението им като цяло. Експериментите с външния ви вид, ако са добре обмислени, могат да изразят и други черти от вашия характер. Промяната със сигурност ще има отличен ефект върху самочувствието ви. Пътувайте и се забавлявайте, както намерите за добре.

Стрелец
През днешния ден мнозина трябва да се пазят от нетърпението си, особено ако чакат конкретни резултати или отговори, засягащи професионалния им живот. Като цяло ограничете до възможния за вас минимум разходите, които не са наложителни на този етап. Внимателно предприемайте рисковани операции в професионалната сфера. Също така е препоръчително да не пробвате късмета си в хазартни игри. В любовта се опитайте да оцените дискретността и подкрепата, с която ви дарява интимната половинка, като същевременно се опитате да се освободите от вътрешното си чувство на несигурност.

Козирог
В днешната сряда бъдете практични, особено ако ви се налага да правите сериозни разходи за домакинството си. Не оставяйте на заден план някои свои лични дела, най-вече ако са свързани с документи или вложение на пари. Опитайте се да поемате разумни рискове, доколкото, разбира се, обстоятелствата ви го позволяват, в професионално отношение. Загърбете негативното и се опитайте да мислите по позитивен начин, защото само така ще се освободите от някои ограничения. В любовта можете да очаквате някои недотам сериозни проблеми и противоречия с интимната си половинка, но те като че ли ще се дължат на собствената ви нерешителност.

Водолей
При мнозина срядата ще се окаже неособено подходяща за всякакъв вид финансови операции. Пазете се от лъжата и се стремете да сте максимално прями в отношенията си с интимната половинка. Действайте праволинейно на работното си място, защото само така ще съумеете да запазите позициите, които заемате в момента. Не си позволявайте да подписвате документи, с чието съдържание не сте запознати обстойно. В противен случай моментното ви невнимание може да стане причина за допускането на сериозни грешки, които да се отразят цялостно и на материалното ви състояние.

Риби
В сряда избягвайте да стигате до нежелани крайности в професионално отношение. Стремете се да се съобразявате с някои условности, поставени ви от заобикалящата среда, тъй като само така ще можете да се справите с многобройните предизвикателства от делови, материален и личен план. Не приемайте твърде драматично открития отказ на интимната ви половинка да се съобрази с някои ваши изисквания и желания. Почти за всички срядата ще се окаже подходящ ден за приключване на някои инициативи, започнати в миналото. Повишеното внимание е препоръчително, особено ако боравите с крупни суми на работното си място.

 

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за сряда

17.07.2019

577
Прогноза за времето за 17 юли

17.07.2019

11
Хороскоп за вторник

16.07.2019

1712

Влез или се регистрирай за да коментираш

×