facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за сряда

33 971


Овен
Сряда за мнозина ще се окаже подходящ ден за уреждане на някаква професионална документация. Опитайте се всичко да поставяте в педантичен ред, защото това ще ви помогне да внесете стабилност и увереност в начина, по който постигате целите си. Изразявайте ясно идеите си и проучвайте възможностите си в професионален и финансов план. От усърдието, педантизма и отличната концентрация можете да извлечете материални изгоди.

Телец
През днешната сряда ще е наложително да бъдете изключително възприемчиви към новостите, настъпващи в професионалната сфера. Решенията ви изцяло ще зависят от външни обстоятелства. Ще се нуждаете от съобразителност, бързина и гъвкавост при осъществяването на възложените ви задачи и отговорности. Голяма част от вас ще трябва да планират добре финансовите си приходи и разходи, защото така ще могат да са адекватни към ситуациите, в които попадат.

Близнаци
Днес за мнозина от знака ще важи правилото да не се опитват да прескачат няколко прегради от финансов характер наведнъж, тъй като това може да наруши баланса им. Не проявявайте прекалена щедрост, защото едва ли ще се справите с предстоящите си задължения и плащания. Доверявайте се на инстинктите си, които и днес няма да ви подведат. Опитайте се сами да разширите своите възможности от професионален характер.

Рак
При мнозина днес желанието за изграждане на стабилност във всички житейски посоки ще им вдъхне по-голяма решителност при предприемането на конкретни стъпки в една или друга посока. Спокойствието ви в професионалната сфера ще е привидно. Като че ли ще трябва да се справите с всеобщото неодобрение от страна на колегите, с които работите. Малко вероятно е да разполагате с пълна подкрепа в своите начинания, дори е възможно да бъдете възпрепятствани.

Лъв
Днес ще се радвате на много добро настроение. Ще ви се наложи обаче да доказвате качествата си пред висшестоящите. Само от вас зависи дали ще се справите. Положете усилия, за да се представите на ниво. Премисляйте всяка своя дума и без усилия ще се справите с всички препятствия. Така небето пред вас ще се разведри и това ще ви даде възможност да работите спокойно. Пред вас ще се открият нови хоризонти и перспективи.

Дева
Текущите задачи ще решавате блестящо и безпроблемно. Това ще повдигне реномето ви сред колегите. Много е важно да бъдете дискретни. Дръжте езика си зад зъбите и не разгласявайте това, което сте чули или видели, защото не ви касае лично. Ако случайно се изкушите да споделите с някого, това ще ви въвлече в рискован конфликт, от който ще пострадате само вие и кариерата ви. Пазете се от интимна връзка с човек, когото не познавате достатъчно добре.

Везни
В сряда преливате от енергия и желание за работа, но внимавайте да не прегорите в стремежа си да се покажете. Не вземайте прибързани решения. Много добре обмисляйте всяка ваша постъпка. Небрежността може да предизвика пропуски в деловата сфера, а разсеяността - спорове с роднините ви у дома. Пред мнозина обаче ще се разкрият нови перспективи. Действайте решително, защото това е вашият шанс за траен и безапелативен успех.

Скорпион
Днес ще бъдете настроени доста романтично и ще трябва да положите огромни усилия, за да не ви проличи. Ваши делови партньори най-после ще изпълнят поетия към ангажимент и това ще доведе до получаването на добра сума пари. Не забравяйте, че съдбата е само във вашите ръце и вие сами решавате как да организирате живота си. Необвързаните от вас ще срещнат голямата любов на живота си. В любовта на обвързаните ще цари умерен и равен тон.

Стрелец
Днес не оспорвайте вижданията на висшестоящите или на други колеги, защото това ще развали отношенията ви с целия колектив. Не се впускайте в безсмислени спорове. По време на събиране са възможни и спорове с приятели, като вие ще бъдете в дъното на тези дрязги. Опитайте се да се контролирате. Вашата нервност не е предизвикана от околните, а от преумората ви. Не си изкарвайте яда на другите, защото от това няма да ви олекне.

Козирог
Днес мнозина ще открият истина за хора, които са ги лъгали и са били лицемерни с тях. С размах ще ликвидирате всичките си проблеми и нещата ще потекат спокойно в руслото си. Колкото и да ви е леко всичко, без да усещате, вие ще се подлагате на огромно напрежение. Затова някои не бива да се учудват на главоболието, което ще се появява от време на време. Емоционалното ви състояние се стабилизира, постепенно ще добиете увереност в себе си.

Водолей

Мнозина трябва да внимават високото самочувствие да не им изиграе лоша шега. Пред други ще се разкрие възможност за печалба на пари. Действайте прагматично, оставете чувствата и състраданието настрана и не допускайте някой да ви измами, разказвайки ви тъжната си история. На пътя ви ще се изпречи отлаган проблем. Време е да го решите, вместо да го заобикаляте. Вашият невероятен чар и пленителната ви усмивка може да омаят нечие сърце.

Риби
Днес голяма част ще осъществят контакти с влиятелни хора. Това ще им донесе отдавна жадувана победа. По пътя ви може би ще се наложи да потърсите подкрепата на истинските си приятели сред колегите ви. Не правете грешка да започнете интимна връзка с колега, а запазете доброто приятелство. В работата ви настъпва лек застой, но вие можете спокойно да вървите напред. Не бива да се тревожите от липсата на бързо развитие на заплануваните промени.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за понеделник

25.05.2020

58
Културен афиш от дивана - 24 май

24.05.2020

363
Културен афиш от дивана - 23 май

23.05.2020

249

Влез или се регистрирай за да коментираш

×