facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за сряда, 12 септември

2570

Овен
Днес на помощ ще трябва да извикате въображението си, за да намерите правилната комбинация за разрешаването на дилемите си. Опитайте се да приключите всичко по възможно най-добрия начин. С открит разговор ще намерите решение на проблемите между вас и интимната ви половинка. Практичността ще ви помогне да доставите радост на близките и приятелите си. Стремете се настроението ви да е на висота, защото ще действате и на околните.


Телец
В служебен план някои може да имат притеснения, макар че доста добре са приложили положителните си качества през миналата и настоящата седмица и определено имат пример на продуктивност. За мнозина представители на знака ще са удачни ползотворни контакти с децата както в личен, така и в служебен аспект. Пазете се от конфликти с роднини и съседи. Ако това, което захващате през деня, е ваша любима дейност, ще се справите с лекота.

Близнаци
Възможно е да имате материални затруднения, особено ако през миналите дни сте били по-разточителни. В любовта не изисквайте неща от интимната си половинка, за които със сигурност знаете, че няма да са й по вкуса. Мнозина ще започнат да планират по-обстойно новите си проекти в работата. Опитайте се да разширите контактите си с хора от своя бранш. Не изтъквайте непрекъснато своите професионални качества, а оставете на другите това.  

Рак
Ще ви се наложи да работите допълнително, за да наваксате, а е твърде възможно да ви липсват достатъчно енергия и опит, за да осъществите плановете си по най-брилянтния за вас начин. С най-голяма лекота ще се справите с дейности, които по правило обичате. Вечерта трябва да направите някои уточнения заедно с интимната си половинка, за да изгладите недоразуменията помежду ви. Ако не го направите днес, е възможно да го отложите за следващата седмица.

Лъв
Интелектът ви очевидно работи добре и ще имате добри постижения при занимания с литература, изкуство, журналистика. Кратките пътувания ще са успешни. Можете да се интегрирате леко и в колективна ценностна среда. Успехи в професията, обществено признание и почести. Имате повишени възможности за работа и изява, можете да постигнете доста в работата, защото освен енергични сте и доста будни, в състояние да възприемате новото.

Дева
Мнозина ще имат доста контакти, и то може би предимно с млади и с успели хора. Вероятни са контакти и с интересни и привлекателни представители на противоположния пол. Ако сте започнали нещо голямо и се нуждаете от помощта на влиятелни хора, знайте, че ще я получите. Ще сте в състояние да представяте успешно и да защитавате плановете и идеите си. В отношенията си с хората наблизо около вас не бъдете прекалени моралисти и съдници.

Везни

Мнозина от вас ще увеличат придобивките си чрез сделка или договор, което и ще им осигури стабилност в материален план. Наложително е да оценявате и да се съобразявате с чувствата и желанията на най-близките си хора. Не планирайте нищо конкретно за настоящето и бъдещето си, защото можете да очаквате изненади, които да изменят ситуацията около вас. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще страдат от претоварване на работното си място.

Скорпион
Днес мнозина ги очакват занимания с близки и роднини, както и с приятели. Може за известно време да ви се наложи по служебни причини да се откъснете от тях. Ще постигнете успехи на базата на личните си връзки и приятелите си, някои от които може да заемат ключови постове и длъжности. Вие сте общителни и харесвани, където и да се появите. Голяма част от енергията си ще вложите за постигане на материалното благополучие, към което се стремите.

Стрелец
Като че ли цялостната ви концепция за довършване на делата ще ви направи победители още преди да усетите резултатите от усилията си. От изключителна важност ще е да работите успешно със заобикалящите ви в деловата област. Съставете си план за действие, с който да не поемате риска да пропуснете нещо, което трябва да свършите заради многобройните си задължения в различни посоки. Вероятно денят ви ще е изпълнен с чести пътувания по работа.

Козирог
Днес основните тенденции при вас са свързани с личната ви изява и стремеж към материални ресурси. В съжителството с партньора може би търсите не толкова страсти, колкото споделени идеи и ценности. Макар че вие самите сте доста магнетични и чаровни и можете да ползвате целия си такт, изисканост и маниери, за да постигнете целите си. Прагматици сте и намирате тези дейности, които ще ви донесат най-сериозни доходи.

Водолей
Днес ще имате нужда от подкрепата на любимия човек, за да приключите със свой делови проект. Най-вероятно от съвместното ви сътрудничество ще спечелите и двамата. Следобед ще започнете да берете първите положителни плодове от усилията и труда си. Ще увеличите значително приходите си и ще ви бъдат възложени още по-отговорни задачи. Някои от вас имат реални шансове да се издигнат в професионално отношение.

Риби
Звездните характеристики поощряват личната ви изява в обществото. Пазете по-сериозно здравето си през днешния ден заради отпускането през изминалите от началото на седмицата. Можете да получите помощ от роднини, успешни изяви на всички професионалисти във финансовата сфера и изкуството. Любознателни сте, но влагайте силите си пестеливо. Чаровни и привлекателни сте за противоположния пол и мнозина ще се радват на добрите ви маниери.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за сряда

20.02.2019

9178
Прогноза за времето за 20 февруари

20.02.2019

44
Хороскоп за вторник

19.02.2019

5706

Влез или се регистрирай за да коментираш

×